- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi masaldenizindekucuksal
-
merhaba kizlar,
kisaca soracagim... lutfen konumu tasimayiniz, bu da kendimce benim derdim, guzel seyler duymaya ihtiyacim var...
gerek kendi yasadiklarim, gerek duyduklarim, gerekse burda okuduklarim... yok mudur guzel, mutlu, guven saygi sevgi dolu bi evlilik? bi erkegin esini sarip guvendirmesi, her kosulda yaninda olmasi mumkun mudur? duz tabirle soylersek; sahip cikmasi??
ozellikle boyle bi evlilige sahip olanlar yazsin lutfen...
sevgiyle kalin...
Evli değilim henüz , ancak 5 ay sonra izlenimlerimi paylaşabilirimGenelde sahip çıkmak, kıskanmak, kısıtlamak anlamında kullanılıyor ya. Hani genç kızlar "sevgilim mini etek giymemi, erkek arkadaşlarım olmasını istemiyor, ayy canım beni çok seviyor, sahipleniyor" diye diye kendini ezdiriyor. Ya da evli insanlarda beni anasına babasına karşı savunmadı olayına giriliyor falan. Bu tip sahip çıkmalara karşıyız.
ben ve eşim çok farklıyız.eşim başkasıyla evlense sanırım o kişi 3 ay dayanırdı ama ben seviyorum onun her halini.her ilişkinin dinamiği farklı oluyor.böyle olmalıymış demek ki diyorum
Ben bu sitede kimin mutlu, kimin mutsuz evliliği olduğunu anlayamadım gitti. Kadın daha iki gün önce "Kocam kafamda kül tablası kırdı" diye konu açıyor, sonra gidip başka konuda birine akıl veriyor. Ya da "Mutluyuz" yazıyor, hop iki gün sonra "Kocamın telefon dökümlerine nasıl ulaşırım?" yazıyor.
Ben mesela yaklaşık iki senelik evliyim ve eşimle hala ilk günlerde ki gibiyiz.merhaba kizlar,
kisaca soracagim... lutfen konumu tasimayiniz, bu da kendimce benim derdim, guzel seyler duymaya ihtiyacim var...
gerek kendi yasadiklarim, gerek duyduklarim, gerekse burda okuduklarim... yok mudur guzel, mutlu, guven saygi sevgi dolu bi evlilik? bi erkegin esini sarip guvendirmesi, her kosulda yaninda olmasi mumkun mudur? duz tabirle soylersek; sahip cikmasi??
sevgiyle kalin...
hiçç güleceğimmm yoktuuuu :)[/QUOTE]en güzelini yapıp anı yaşıyorlar
Ben bu sitede kimin mutlu, kimin mutsuz evliliği olduğunu anlayamadım gitti. Kadın daha iki gün önce "Kocam kafamda kül tablası kırdı" diye konu açıyor, sonra gidip başka konuda birine akıl veriyor. Ya da "Mutluyuz" yazıyor, hop iki gün sonra "Kocamın telefon dökümlerine nasıl ulaşırım?" yazıyor.
Nişanlı biri olarak bendeAyy konuyu açtığınız çok iyi olmuş. Yazılanları okuyunca içim neşe doldu. Çok mutlu oluyorum mutlu evlilikleri görünce.
Zaten kesin doğru demedim bence dedim msjimdaçok şükür bizim aramız iyi. ara sıra tartışmalarımız olsa da oturup konuşup çözebiliyoruz. küslüğümüz bile kısacık sürer... hiç çatışma olmayan evler bence bir taraf ya alttan alıyordur yada içine atıp konuyu kapatıyordur... ben ev hayatında mutluyum...
özgüvenle de ilgisini olduğunu sanmıyorum.
tencere kapak misali... her şeyi ile uyum içinde yaşayanlar mutlu.. dini, siyasi, kültürel, örf adet... gibi düşünceleri birbirleriyle örtüşenler mutlu... mesela kızlı erkekli kendine uygun olduğunu karşılıklı düşünürsen sorun yok. ama sadece eşlerden biri karşı çıkarsa sorun... iki kişinin de düşünceleri örtüşmeli.
iki tarafta birbirlerini deli gibi kıskanıyor ve her şeyini kısıtlıyorsa o onların doğruları...
bu ilişkilerde "şu" kesin doğru diye bir şey yok her çift kendi doğrularını kendisi belirler...
merhaba kizlar,
sevgiyle kalin...
daha geçen gün bu cümleni eşime söyledim keşke evlenmeseydikde hep o denli sevildiğimi bilerek ve severek seviyeli bir birliktelik yaşayıp gitseydik.Evlenince tüm büyü bozuldu gitti hem de daha 8 aylık evliyim:'(bugün ki aklım olsa kocamla evlenmezdim dost hayatı yaşardım .
Kesinlikle ve kesinlikle daha çok sever daha çok sevilirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?