Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim Allah herkese nasip etsin kanda görmeden inanamicamEvet görünüyor hayırlı olsun
Sagol cnm inşallah hala inanamıyorum taze 5.gün Allah hepimizi Salih evlatlar ile mükafatlandırsınHayırlı olsun cnm kacinci gunun taze mi dondurulmuş mu
5.gün embriyosu transfer 7. GünüSagol cnm inşallah hala inanamıyorum taze 5.gün Allah hepimizi Salih evlatlar ile mükafatlandırsın
Amin inşallah hep beraber siz gebesiniz sanırım hayırla saglık la gelsinHayırlı olsun diyelim ins kanda da aynı sonucu alırsıniz![]()
Evet bende kalp atışlarını bekliyorum cuma günü insallah kontrol var dualarinizi eksik etmeyinAmin inşallah hep beraber siz gebesiniz sanırım hayırla saglık la gelsin
Hep dua ediyorum herkese benim gibi yıllardır ugraşanlaraEvet bende kalp atışlarını bekliyorum cuma günü insallah kontrol var dualarinizi eksik etmeyin
Cumlemize nasio olsun inşallah amiiinHep dua ediyorum herkese benim gibi yıllardır ugraşanlara![]()
Benimde dondurulmuş 5.gün embriyosu bende haftaya carsamba idrar testi yapicam cumartesi de normal test günüm5.gün embriyosu transfer 7. Günü
Hadi hayırlısı Allah gonlunden geçeni versin kardeşimBenimde dondurulmuş 5.gün embriyosu bende haftaya carsamba idrar testi yapicam cumartesi de normal test günüm
Amin canim inşalalhHadi hayırlısı Allah gonlunden geçeni versin kardeşim ☺☺
Hayırlısı ile Allah hepimizin yardımcısı olsun cnm cok sagol yarın kan mı versem acabaTabiki var benimde ilk iki dk böyle oldu sonra biraz daha koyulaştı. Ben sabah bir daha yapcam benim de ilk idrarım değildi.Hadi hayırlısı
Kaç gün oldu senin transfer olalı?Hayırlısı ile Allah hepimizin yardımcısı olsun cnm cok sagol yarın kan mı versem acaba
Yarın 8 olacakKaç gün oldu senin transfer olalı?
Biraz daha bekle kan için canım benimde cumartesi aslında ama cuma günü yapcam. Doktorum önce yapma çıkmazsa üzülüp stres yaparsın dedi.Yarın 8 olacak