Canım test ne cıktı peki kacinci gunun kacinci gün embroyosuydu taze mi dondurulmusmuHiç bisi cikmio oraya basıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım test ne cıktı peki kacinci gunun kacinci gün embroyosuydu taze mi dondurulmusmuHiç bisi cikmio oraya basıyorum
5. Gun embriyosu transfer 9. Günde yaptim testi belli belirsiz dondurulmuş embriyoCanım test ne cıktı peki kacinci gunun kacinci gün embroyosuydu taze mi dondurulmusmu
Benimde öyleydi 9cu gün yarın tekrar yap kanda ver varsa cikar5. Gun embriyosu transfer 9. Günde yaptim testi belli belirsiz dondurulmuş embriyo
Test günüm zaten yarinBenimde öyleydi 9cu gün yarın tekrar yap kanda ver varsa cikar
Varsa silik te olsa çıkıyor benim çıkmıştı bide adet sancısı gibi sancıların vardı ama herkeste olmuyormuş kan sonucun güzel çıkar ins canım hayırlı olsunTest günüm zaten yarin
Ahh ne güzel hayırlı olsn bebeğiniz benimde haftaya opu var inşallah ben ve isteyen herkes güzel sonuçlar alır☺5. Gun embriyosu transfer 9. Günde yaptim testi belli belirsiz dondurulmuş embriyo
Dün akşamdan beri olcem ağrıdan afedersiniz bide ishal oldum hic anlamadim. Bide adet akıntısı gücü bisi geldi göğüslerim battı biraz aksamVarsa silik te olsa çıkıyor benim çıkmıştı bide adet sancısı gibi sancıların vardı ama herkeste olmuyormuş kan sonucun güzel çıkar ins canım hayırlı olsun
Oluyor oyle bende yaşadım ayno şeyleri ilerleyen günlerde hafifliyorDün akşamdan beri olcem ağrıdan afedersiniz bide ishal oldum hic anlamadim. Bide adet akıntısı gücü bisi geldi göğüslerim battı biraz aksam
Canım Hayırlısı olsun inşallah yarın güzel haberini alırız5. Gun embriyosu transfer 9. Günde yaptim testi belli belirsiz dondurulmuş embriyo
Canım benim transfer öncesi göğüslerim baya şiş ve ağrıyor sanırım estrofemle alakalıKızlar transfer öncesi prolaktin değerine baktıran varmı yada göğüslerinizde doluluk hissettiniz mi hiç
Ben bugün prolaktin baktırdım üst sınırın biraz üstünde çıktı canım ya tutunmaya engel olmaz umarımCanım benim transfer öncesi göğüslerim baya şiş ve ağrıyor sanırım estrofemle alakalı
Doktorunla görüştün mü canım engel olsa ona göre ilaç verirBen bugün prolaktin baktırdım üst sınırın biraz üstünde çıktı canım ya tutunmaya engel olmaz umarım
Progesteron tahlili yaptırmıştı ben transfer için çalışma k önemliydi. Prolaktini bilmiyorum. Ama herhangi bir sorun olursa transfer ertelenirBen bugün prolaktin baktırdım üst sınırın biraz üstünde çıktı canım ya tutunmaya engel olmaz umarım
Canım doktorum şuan için engel değil dedi ama yine de transfere kadar daha fazla yükselir diye korkuyorumDoktorunla görüştün mü canım engel olsa ona göre ilaç verir
Canım senin taze transfer miydi benim dondurulmuş olacak.. Kaçtı senin transfer önce prolaktin hatırlıyo musunCanim benim prolaktine bakmislardi opudan önce ve sonrası göğüslerim şişkin ve hassas iğneler ve ilaçlar yapıyormuş
Taze hiç hatırlamıyorum tatlim ama normal değerde demişti ona rağmen benim ignelerden ilaclardan yaş gibi çok hassas olmuştu transfer öncesi çok sorun olacağını sanmam senin için zaten aksi bisey olsa doktor transferi gerçeklestirmezCanım senin taze transfer miydi benim dondurulmuş olacak.. Kaçtı senin transfer önce prolaktin hatırlıyo musun
Kaçıncı günün tatlimBenim transfer tutmadi galiba kizlar erken gebelik aldim negatif cikti![]()