Yok mu Nisanda transferi olanlar

Var mı peki belirti gerçi insan arayınca illaki buluyo da benim de transfer günü dahil 7. Günüm sanki hiçbi şey olmamış gibi benimkilet 3. Gün embriyosu
2.günden beri belim ağrıyor. Bir kaç kere kasıklarımda batma oldu. Göğüslerim şiş ama öyle sızlama falan yok 😊

2.günden beri belim ağrıyor. Bir kaç kere kasıklarımda batma oldu. Göğüslerim şiş ama öyle sızlama falan yok 😊
Bende de bi batma yok ama ilk gebeliği batma ve göğüs hassasiyetiyle anlamıştım o yüzden bundan pek ümitli değilim hayırlısı bakalım

Hanımlar transfer sonrası 15.gün değerim 2876 sat a göre 4+4 üm kese görebilir miyim ki😊
Hay maşallah 😍 bence görünür canım genelde 15-20 günlerde çağırıyor doktorlar bende yarın akşam gidiyorum mesela transfer sonrası 16. günüm benimde..

Kizlar mrb. Benim bugun transferin 7. Gunu. Dayanamadim hcg yaptrdim. Sonuc: 2.94 yukselir mi sizce cumaya kadar. Aglamaktan perisan oldum 5. Gun blast embriyo

Kizlar mrb. Benim bugun transferin 7. Gunu. Dayanamadim hcg yaptrdim. Sonuc: 2.94 yukselir mi sizce cumaya kadar. Aglamaktan perisan oldum 5. Gun blast embriyo
Buralardan okuduğum kadarıyla 5. Gün embriyosun idrarda 8. Gün bile çok silik çıkıyormuş

Back
X