Çok çok teşekkür ediyorum canım benim Allah razı olsunHamilelerin duası kabul olurmuş derler canım. Bak senin de tutacak allahım sana o günleri de yaşatacak ben inanıyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok çok teşekkür ediyorum canım benim Allah razı olsunHamilelerin duası kabul olurmuş derler canım. Bak senin de tutacak allahım sana o günleri de yaşatacak ben inanıyorum
5. Gün embriyosu mu seninki acabaTransferin ilk günleri ağrı daha çok olur diye düşünüyodum,günler hayırlısıyla bir geçseydi
![]()
Evet 2tane 5.gün embriyosu5. Gün embriyosu mu seninki acaba
Var mı peki belirti gerçi insan arayınca illaki buluyo da benim de transfer günü dahil 7. Günüm sanki hiçbi şey olmamış gibi benimkilet 3. Gün embriyosuEvet 2tane 5.gün embriyosu![]()
2.günden beri belim ağrıyor. Bir kaç kere kasıklarımda batma oldu. Göğüslerim şiş ama öyle sızlama falan yokVar mı peki belirti gerçi insan arayınca illaki buluyo da benim de transfer günü dahil 7. Günüm sanki hiçbi şey olmamış gibi benimkilet 3. Gün embriyosu
Bende de bi batma yok ama ilk gebeliği batma ve göğüs hassasiyetiyle anlamıştım o yüzden bundan pek ümitli değilim hayırlısı bakalım2.günden beri belim ağrıyor. Bir kaç kere kasıklarımda batma oldu. Göğüslerim şiş ama öyle sızlama falan yok![]()
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallahBende de bi batma yok ama ilk gebeliği batma ve göğüs hassasiyetiyle anlamıştım o yüzden bundan pek ümitli değilim hayırlısı bakalım
Ben hcg değerimi hatırlamıyorum ama 4+5 de keseyi görmüştük bence seninkide gözükebilirHanımlar transfer sonrası 15.gün değerim 2876 sat a göre 4+4 üm kese görebilir miyim ki![]()
Hay maşallahHanımlar transfer sonrası 15.gün değerim 2876 sat a göre 4+4 üm kese görebilir miyim ki![]()
Ay beraber görelim inşallahhHay maşallahbence görünür canım genelde 15-20 günlerde çağırıyor doktorlar bende yarın akşam gidiyorum mesela transfer sonrası 16. günüm benimde..
Buralardan okuduğum kadarıyla 5. Gün embriyosun idrarda 8. Gün bile çok silik çıkıyormuşKizlar mrb. Benim bugun transferin 7. Gunu. Dayanamadim hcg yaptrdim. Sonuc: 2.94 yukselir mi sizce cumaya kadar. Aglamaktan perisan oldum 5. Gun blast embriyo
Idrar testi de yaptim. Once tek cizgi cikiyor. 1 saat sonra silik 2. Cizgi olusuyor. Bu da gecersiz sayiliyor sanirimBuralardan okuduğum kadarıyla 5. Gün embriyosun idrarda 8. Gün bile çok silik çıkıyormuş
İlk beş dakikadaki sonuç önemli ama senin test için daha erken hemen bozma moraliniIdrar testi de yaptim. Once tek cizgi cikiyor. 1 saat sonra silik 2. Cizgi olusuyor. Bu da gecersiz sayiliyor sanirim![]()
Akide lütfen 12 ci gün test yap az bekle her bünye aynı değil canım benimIdrar testi de yaptim. Once tek cizgi cikiyor. 1 saat sonra silik 2. Cizgi olusuyor. Bu da gecersiz sayiliyor sanirim![]()
Duan kabul oldu canım test yaptım çift çizgi çıktı Allah razı olsunİnşallah hamileyim dediğin günlere canım
Duan kabul oldu canım test yaptım çift çizgi çıktı Allah razı olsun![]()
9 Mayıs transfer 18 Mayıs idrarda çıktı dün de kanda çıktı canımKaçıncı gün yaptınız
9 Mayıs transfer 18 Mayıs idrarda çıktı dün de kanda çıktı canım