Ben göğsümdeki yeşil yeşil damarlardan anladım olduğunu darısı başına inşallah canım10. gün yapmışssın idrar testini, benimde perşembe 10 gün ama çok korkuyorum testi yapmaya , pazartesiyi bekleyip kan testine direk gidebilirim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben göğsümdeki yeşil yeşil damarlardan anladım olduğunu darısı başına inşallah canım10. gün yapmışssın idrar testini, benimde perşembe 10 gün ama çok korkuyorum testi yapmaya , pazartesiyi bekleyip kan testine direk gidebilirim.
Ayy çok sevindimmDuan kabul oldu canım test yaptım çift çizgi çıktı Allah razı olsun![]()
Korkma bende altıncı haftada kanama yaşadım benimki kıpkırmızı adet gibi geldi pıthı pıthı. Doktor iğne verdi onu kullandım hala daha kullanıyorum kanama kesildi şükür. Kesenin yan taraflarında kanama alanı oluşmuş kese büyüdükçe oraya değiyor kanama yapıyor dedi. Senin de inş geçecek endişe etmeHanımlar bu sabaha karsı koyu akıntım oldu kahverengi sonrasında pembe su gibi geldi suan pembe gelmiyor çok şükür ama küçük küçük pütürlü kahvelikler geliyor 5+5 im bugün doktora gittim kese de birşey yok altif kanama gözükmüyor yerleşmede olmuş olabilir düşük riski de dedi zamanla anlarız diyor çok korkuyorum
O güzel haberleri de paylaşmak nasip olur inşallahAyy çok sevindimmşimdi de sıra kucağına almakta bizde yavaş yavaş büyüyoruz
27 yaşındayım ilk deneme iz bende Bi problem yok Eşimde sperm ve hareket azlığı var 9 nisanda taze 3. Gün embriyosu transfer edildi 2 tane. 19 Nisan test günüm.
Amin canım darısı sana olsun inşallah sayıyı milyon olarak falan bilmiyorum ama ciddi anlamda azdı yumurta toplama günü verdi test eğer çıkmasaydı ameliyatla sperm alınacaktı o zaman da 15-16 tane kullanabilecekleri sperm çıkmıştı. Sende Bi problem yoksa hiç tasa etme benimkileri kalitesi de kötüydü ama tuttu şükür bol dua et Allah ol dedikten sonra hiçbir şey engel değil inşallah sende güzel haberler alırsın canımCanım hamile kalmıssın allah kucagına almayıda nasip etsin inşallah. Benimde eşimde problem 2 gün önce transfer oldum çok korkuyorum tutmıcak diye. 6 milyon sayımız ileri hız 0. Sizin değerleriniz nasıldı acaba?
Amin canım darısı sana olsun inşallah sayıyı milyon olarak falan bilmiyorum ama ciddi anlamda azdı yumurta toplama günü verdi test eğer çıkmasaydı ameliyatla sperm alınacaktı o zaman da 15-16 tane kullanabilecekleri sperm çıkmıştı. Sende Bi problem yoksa hiç tasa etme benimkileri kalitesi de kötüydü ama tuttu şükür bol dua et Allah ol dedikten sonra hiçbir şey engel değil inşallah sende güzel haberler alırsın canım
Birdaha cok şükür hiç gelmedi canım benım aktif kanama görmedi doktorum dün akşamdan beri de hiç gelmediKorkma bende altıncı haftada kanama yaşadım benimki kıpkırmızı adet gibi geldi pıthı pıthı. Doktor iğne verdi onu kullandım hala daha kullanıyorum kanama kesildi şükür. Kesenin yan taraflarında kanama alanı oluşmuş kese büyüdükçe oraya değiyor kanama yapıyor dedi. Senin de inş geçecek endişe etme
Amin canım darısı sana olsun inşallah sayıyı milyon olarak falan bilmiyorum ama ciddi anlamda azdı yumurta toplama günü verdi test eğer çıkmasaydı ameliyatla sperm alınacaktı o zaman da 15-16 tane kullanabilecekleri sperm çıkmıştı. Sende Bi problem yoksa hiç tasa etme benimkileri kalitesi de kötüydü ama tuttu şükür bol dua etCanım hamile kalmıssın allah kucagına almayıda nasip etsin inşallah. Benimde eşimde problem 2 gün önce transfer oldum çok korkuyorum tutmıcak diye. 6 milyon sayımız ileri hız 0. Sizin değerleriniz nasıldı acaba?
Amin canım inşallah Allah kucaklarımızı boş bırakmasın pozitif ol hep sonucu da bildir burada hadi inşallah hayırlı mutlu haberler ver bizeAmin inşallah umut oluyor böyle aynı sorunları yaşayıp hamile kalanları görünce. Bende bi problem yok çok şükür. Rabbim isteyen herkese versin inşallah![]()
Ben göğsümdeki yeşil yeşil damarlardan anladım olduğunu darısı başına inşallah canım
Benim yine bi sorum olacak sizlere. Keseyi gördük bugün çok şükür ama 10 mm civarında 4 tane yumurta da gördü doktor ağrı da yapıyolardı zaten . Böyle bi şey yaşayan var mı aranızda acaba soğan kürü yapsam kaybolurlar mı ya da bebeğe bi zararı olur mu bunun
Benim yine bi sorum olacak sizlere. Keseyi gördük bugün çok şükür ama 10 mm civarında 4 tane yumurta da gördü doktor ağrı da yapıyolardı zaten . Böyle bi şey yaşayan var mı aranızda acaba soğan kürü yapsam kaybolurlar mı ya da bebeğe bi zararı olur mu bunun
ya kendiliğinden çatlayı kanamayla atılacak ya da gebeliğin 3. Ayından sonra doktorum alacakmış . Bende aşılamadan sonra da 14 mm boyutunda bikist kalmıştı büyümemişti daha fazla soğan kürüyle erimişti şimdi bunlarda da denesem mi bilemedim doktoruna sor ak da aklıma gelmedisığan kürünüDoktorunuz ne dedi acaba bununla ilgili?
Evet benimde yumurtam büyümeye devam etmiş banada gösterdi doktorum ama ultrasonda baktı ve bir risk olmadığını söyledi zamanla küçülecekler dedi. Başka bir doktor ise sporcuların içtiği mavi sular var günde 1 tane onlardan iç dedi iyi geliyormuş.Benim yine bi sorum olacak sizlere. Keseyi gördük bugün çok şükür ama 10 mm civarında 4 tane yumurta da gördü doktor ağrı da yapıyolardı zaten . Böyle bi şey yaşayan var mı aranızda acaba soğan kürü yapsam kaybolurlar mı ya da bebeğe bi zararı olur mu bunun
Bebeğe engel demedi aslında ama kanamayla atılabilir ya da kanayıp karın bölgesine dağılabilir deyince korktum haliyleEvet benimde yumurtam büyümeye devam etmiş banada gösterdi doktorum ama ultrasonda baktı ve bir risk olmadığını söyledi zamanla küçülecekler dedi. Başka bir doktor ise sporcuların içtiği mavi sular var günde 1 tane onlardan iç dedi iyi geliyormuş.
Bende de kese muayenesinde hala yumurtalarımın orada olduğunu söyledi doktor ama bi problem değil demişti bence doktoruna sormadan soğan kürü yapma Allah korusun bebiş de var. Risk bence doktoruna konuşBenim yine bi sorum olacak sizlere. Keseyi gördük bugün çok şükür ama 10 mm civarında 4 tane yumurta da gördü doktor ağrı da yapıyolardı zaten . Böyle bi şey yaşayan var mı aranızda acaba soğan kürü yapsam kaybolurlar mı ya da bebeğe bi zararı olur mu bunun
Bana böyle denmedi bir sendrom oluşuyormuş karın bölgesine sıvı vs ama öyle bır risk olup olmadığıda görünmüş olmalı bana sende öyle bır durum yok küçülür kaybolur kendiliğinden dedi sende doktora sormadan soğan kürü falan bence yapmamalısınBebeğe engel demedi aslında ama kanamayla atılabilir ya da kanayıp karın bölgesine dağılabilir deyince korktum haliyle
Bende ağrı oluyo daha da fena olacak dedi domtorum dayanamazsam sorarım artıkBende de kese muayenesinde hala yumurtalarımın orada olduğunu söyledi doktor ama bi problem değil demişti bence doktoruna sormadan soğan kürü yapma Allah korusun bebiş de var. Risk bence doktoruna konuş
Anladım canım aynen doktoruna sormadan bir şey yapma inşallah vardır bi çaresiBende ağrı oluyo daha da fena olacak dedi domtorum dayanamazsam sorarım artık