Yok mu Nisanda transferi olanlar

Herhalde çoğumuzun buhafta diğer hafta sonuçlanacak. Rabbim inaşşalh hayırlı haberler almayı vermeyi nasip eder inşallah :anne: benim bi tane tüp bebek tedavisinden kızım var ama inanın şu transfer sonrası ağrılar iğne batma ları,hiç bu süreçten geçmemiş gb acemiyim.

Aminn amin çok amin 🙈 kasığında seğirme oluyor mu? Benim sabah kalktığımda pıt pıt pıt yapıyo arada
Yok kuzum seğirme ama adet agtisi gibi agrim var ani batmalar
Bugun gögüs agrısı ve şişkinlik azaldı nedendir bilemedim

Herhalde çoğumuzun buhafta diğer hafta sonuçlanacak. Rabbim inaşşalh hayırlı haberler almayı vermeyi nasip eder inşallah :anne: benim bi tane tüp bebek tedavisinden kızım var ama inanın şu transfer sonrası ağrılar iğne batma ları,hiç bu süreçten geçmemiş gb acemiyim.
Allah bunu da hiç yaşamamış gibi acemileştirecek merak etme. Kendime iğne vururken acırdı morarırdı allahım beni öyle ödüllendir ki bunları hiç yaşamamış gibi olayım diye dua ederdim hala daha ediyorum

Arkadaşlar ben pozitif sonucu aldim göbeğimin alt kısmında oluyor pit pit atıyor cuma günü kese ve kalp atışı için gidicem benim için çok çok dualar edin sizlerde ins böyle güzel haber alırsınız allah yardımcınız olsun
Maşallah canım Allah kucağına almayı da nasip eder inşallah Allah hepimizin yardımcısı olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun inşallah

Arkadaşlar ben pozitif sonucu aldim göbeğimin alt kısmında oluyor pit pit atıyor cuma günü kese ve kalp atışı için gidicem benim için çok çok dualar edin sizlerde ins böyle güzel haber alırsınız allah yardımcınız olsun
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Darısı bizlerinde başına :emir_bebek:

Erken olduğunu biliyorum ama insan sabredemiyor,o çift çizgiyi o kadar uzun zamandır bekliyorumki...

Benim 10cu günde iftar çifti ama ikinci çizgi yok gibiydi o yuzden h3men morel bozmayın sabırla bekleyin belki tutmuştur

Merhaba kızlarr 🙆 sizleri gizliden gizliye takip ediyordum hep yorumlarınızı okuyordum bana da destek oluyordu sonunda bende hayır olup yazayım dedim. Bende ayın 9nda iki tane embryo transferi oldum test günümü bekliyorum bugün dayanamayıp test yaptım ince silik bir çizgi çıktı. İnşallah güzel haberlerimizi alırız beraber😊
Senden cesaretle şimdi yaptım yaklaşık 2 lt de su içmiştim test günü 20 nisan bi bakın hanımlar

Eklentiler

• IMG_20190416_162023.webp
    IMG_20190416_162023.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 76
Back
X