- 20 Aralık 2015
- 1.080
- 857
- 53
- Konu Sahibi kuzeyyildizim
Bence cesur olmayan, korkak, kendine guvensiz biri icin cok fazla uzuluyosunuz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim. Çok mutlu oldum :)Ben böyle güçlü dimdik ayakta duran,durabilecek kadar kendine güvenen kadınlara bayılıyorum.
Bu forumda da sen,sephora,misscherry,gelen kutusu falan adını unuttuğum bi kaç üye de var gerçekten süpersinizBana ışık oluyorsunuz
![]()
Sen bence MAZOŞİST olmalısın. .Resmen kendine acı çektirmekten zevk alıyorsun. Dünya o ergen sevgilinin etrafında dönmüyor.30 yaşındasın ama sende bir ergen gibi davranıyorsun.uyku haplarımda.1 hafta çay ve sigarayla yaşam.uykusuz geçeler ..kafada bitmeyen sorunlar.umursanmamak.yıkılan hayaller.gözümün önüne gelen anılar.en güzel anların kabus olup yakamı bırakmaması.
ben uyku ilaçlarımı içip sessizliğe gömüyorum kendimi.
Ben anliyorum seni kendini kullanilmis,degersiz,terkedilmis hissediyorsun.kimse anlamıyor beni![]()
Bu öneriyi dikkate alın. Madem pismansiniz tövbe edin. Kendinizi affedin, kafanizda tamamen bitirinAyrica, madem pismansin, Allah'a sigin tovbe et ve bidaha yapma evlenmeden hic bi sey..
Hem bosandim hem 30 yasindayim, kimseyi bulamiycam nodundasin.. Allah isterse en guzelini nasip eder.. Sen dua et.. Kendini paralamaktan ve umitsiz olmaktan vazgec..
uyku haplarımda.1 hafta çay ve sigarayla yaşam.uykusuz geçeler ..kafada bitmeyen sorunlar.umursanmamak.yıkılan hayaller.gözümün önüne gelen anılar.en güzel anların kabus olup yakamı bırakmaması.
ben uyku ilaçlarımı içip sessizliğe gömüyorum kendimi.