yok olmuyor başaramıyorum.

Psiyatriye git mutlaka..Arkadaslarin yok mu cevrende..Nasilsin bugun?
Benimkinimde nisanda evlendigimi dun ogrendim.Nisanlisinin facesinde dugun fotografini gordum.Kotu bir duygu.Bir nesem gitti hani.Bir sure surer bu da...Allaha havale artik biz hesaplasamiyoruz... Kardesi dugune e
gitmis yurtdisina.Ben sordum.O da cok uzuldu.Kiz cok akilli dedi.Bir erkegi elinde nasil tutacacini biliyor dedi..Kendisi de erkek arkadasidan ayrilak zorunda kaldi anliyor beni....Ailesinden guc aliyor dedi tahmin ettigim gibi.Ama abim de olsa ahin cikacakemin ol "dedi..

.Hemen guvenmemek lazimBu farkli deyip koyvermemek lazim..Komsulari dusunme simdi
Tezzamanda ordan gitmeye bak.Foyograflar icinse silmesini soyle.Kendi de istedigi icin sanmiyorum birsey yapacagini.Bir daja bu hataya dusmemek icin ders oldu sana..Bir daha yapmazsin zaten..
Yasin cok degil.Kendine yeni bir hayat kur guzel bir tavsiye..Bir sure icin aciyacak normal..Daha cabuk nasil gecer farkli dusunerek.Duygusal dusunmeyerek.Onu dusunmeyerek.Olanlari dusunmeyerek...Ben iyiydim dugun fotosuyla altust oldumBu da gececek...

Gozunde hala iyi gibi dusunuyorsun inanamiyorsun.
Ama gozunde gordugun gibi degil.O bencil siradan bir firlama
.O kadar gorusup simdi annem babam demesi..Evleniriz gel dersen ama mutlu olamayiz demesi..Senbunla birlikte olmasaydin belki sansin oluru bu adamla..Sen cok guvenerek gozunde buyuterek guzel sozlerie kanarak hata yapmissin..Soz degil onemli olan icraat.Bu sana ders oldu...

Seni rahatlatmak icinbukadar uzun yazdim bilesin...
Aramiyor mu suan..Bu sozlerden sonra niyeti yok zaten onun.

Son düzenleme:
uyku haplarımda.1 hafta çay ve sigarayla yaşam.uykusuz geçeler ..kafada bitmeyen sorunlar.umursanmamak.yıkılan hayaller.gözümün önüne gelen anılar.en güzel anların kabus olup yakamı bırakmaması.
ben uyku ilaçlarımı içip sessizliğe gömüyorum kendimi.
Sen bence MAZOŞİST olmalısın. .Resmen kendine acı çektirmekten zevk alıyorsun. Dünya o ergen sevgilinin etrafında dönmüyor.30 yaşındasın ama sende bir ergen gibi davranıyorsun.
Burada yüz kere yazıldı ve kafana girmiyor.yine yazacağız üç gün sonra sen yine aynı teranelerle konu açacaksın.
Sorun sende..ister tedavi ol iyileş yoluna bak ister bunalım takıl hayatı kendine zehir et.artık hiç üzülmem senin için. Zira boyle güçsüz karakterleri hiç sevmiyorum!

Ayrica, madem pismansin, Allah'a sigin tovbe et ve bidaha yapma evlenmeden hic bi sey..
Hem bosandim hem 30 yasindayim, kimseyi bulamiycam nodundasin.. Allah isterse en guzelini nasip eder.. Sen dua et.. Kendini paralamaktan ve umitsiz olmaktan vazgec..
Bu öneriyi dikkate alın. Madem pismansiniz tövbe edin. Kendinizi affedin, kafanizda tamamen bitirin

Ayyyy.
Şaka gibi. Önceki konularınızı da okudum şimdi merak edip. Ayılıp bayılmalar falan ne kadar abartmışsınız.
Hayat devam ediyor önünüze bakacaksınız. Herkes kendi yoluna gidecek. Başka düşünecek hiç mi bir şey yok hayatta? Şükredecek sevinecek?

uyku haplarımda.1 hafta çay ve sigarayla yaşam.uykusuz geçeler ..kafada bitmeyen sorunlar.umursanmamak.yıkılan hayaller.gözümün önüne gelen anılar.en güzel anların kabus olup yakamı bırakmaması.
ben uyku ilaçlarımı içip sessizliğe gömüyorum kendimi.

Yaratılış gayene yakışmıyor ; İnsanoğlu özel yaratılmıştır güçlüdür , irade sahibidir ... Senin hakkın yok bedenine , kalbine, beynine bu zülmü yapmaya. Altı üstü kıçı kırık bir erkek için.

Back
X