yok olmuyor başaramıyorum.

kuzeyyildizim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Mart 2016
835
384
18
45
uyku haplarımda.1 hafta çay ve sigarayla yaşam.uykusuz geçeler ..kafada bitmeyen sorunlar.umursanmamak.yıkılan hayaller.gözümün önüne gelen anılar.en güzel anların kabus olup yakamı bırakmaması.
ben uyku ilaçlarımı içip sessizliğe gömüyorum kendimi.

Depresyondasın bence...bundan onceki konuna baktım ...ne var yani yasamak istedin yasadın biseyler..bu seni kötū kadın yapmaz...namus dedigin iki bacak arası degildir..abartiyosun...hem de cok ... yasin daha genc neden karsina kimsenin cikmayacagini dusunuyosun anlamadim...millet 35 sonrasi evleniyo...

Bence bi psikiyatriste git. Kendine bak giyin suslen güvenin yerine gelsin kendine aktivite bul yaşamayı sev. Bu kadar arabeske çok bağlamak zararlı:KK12:

kimse anlamıyor beni :KK61:

Herkes seni anliyor da uzulerek bi yere varamayacagini anlatmaya calisiyor sana arkadasim...su an yaptıgın sadece kendine zarar vermek degil mi ?bu şekilde biseyleri degistiremeyecegine gore hayatını farklı seylerle doldurarak eglenmeyi denemelisin...bekarsın yaaa...hayatın tadını cikarsana...

Herkes seni anliyor da uzulerek bi yere varamayacagini anlatmaya calisiyor sana arkadasim...su an yaptıgın sadece kendine zarar vermek degil mi ?bu şekilde biseyleri degistiremeyecegine gore hayatını farklı seylerle doldurarak eglenmeyi denemelisin...bekarsın yaaa...hayatın tadını cikarsana...
O pislik bana dokundu karimsin dedi

E sen de ona dokundun...o kirlenmedigine gore sen de kirlenmemissindir degil mi..:KK48:..yaa sen cocukmusun allah aşkına...titre ve kendine dön..30 kùsursūn heralde yasayacaksin boyle seyler....madem bu durumlari psikolojin kaldirmayacaktı neden yasadin...ya yasamayacaksin ya da hakkiyla yasayip arkasinda duracaksin...

ya sen ondan kaç yaş büyüksün. olgunsun. azcık aklını kullansaydın. ayrılma ihtimalini bilerek yaşasaydın.

sanki zorla yaptı çocuk bunları sana. kusura bakma ama sana hiiiç acımıyorum.

Ayrılmışsın,bitti gitti diyorsun,sorunu çözmek istiyoruz demiyorsun..çözüm; barışmaksa yol gösterelim! ama geri dönüş yok diyorsan, aşk acısına çözüm sadece zaman!

kimse anlamıyor beni :KK61:
Ne yapalım, canım benim? Vallahi canımızdan bezdirdin bizi bir ergen irisi yüzünden.
Tamam, güvenmişsin, inanmışsın, herif de canı sıkılınca terk etmiş. Eeeee.
Olmuş yani. Geçmiş olsun, diyoruz, genç kadınsın, bu kadar yıkılma, hayatına devam edeceksin diyoruz. Ama sen istiyorsun ki hepimiz seninle bir oturup makus talihine ağlayalım.
İyi de sudamlası, öyle bir makus kader yok ki.
Evet, sence işler istediğin gibi gitmedi, al bu ilişkindeki hataları, gözden geçir, koy cebine, öbür ilişkinde yapma.
Ama sen istiyorsun ki öldün kızım sen, kimse seni almaz artık, lekelendin, kirlendin, nasıl bakacaksın gelecekteki kocanın yüzüne diyelim.
De yok öyle bir şey.
Yaşadın, olmadı, bitti gitti.
Bir silkelen Allah aşkına 3 aydır, helak oldun.
Bu kadar arabesk olma, bu kadar kendine dönük olma.
Tamam acı acıya denk olmaz derler ama bak orada kadın 22 yaşında evladını toprağa gömüyor. Tamam çocuğumuz ölmediyse hiçbir şeye üzülmeyelim demiyorum. Üzüleceğiz elbet, en sonunda kendi hayatımızdaki zorluklara bakacağız.
Ama yeter canın ciğerin kopmuş gibi davranma.
Sevgilisinden ilk ayrılan kadın sen değilsin.
Bu kadar drama queen olma.
Bana bazen acı çekmeyi adamdan çok seviyormuşsun gibi geliyor, ne yalan söyleyeyim.

Neden her konun tecavuze ugramissin da kaldiramiyormussun gibi? Kusura bakma bile isteye yaptigin seyleri bu kadar buyutemezsin. Adam seni birakmasa evlilik disi iliskiye devam edecektin yani. Bu sorun degildi senin icin. Ne zaman ayrildi o zaman basladin yok ben inancliyim vay bana ters aman komsular ne der...

Back
X