yok olmuyor başaramıyorum.

Ya evlenip de boşansan daha mı iyiydi.çok takıyorsan komşuları taşın,inancına tersse tövbe et bi daha yapma.sana dokunan da senden küçük o da belki beni kandırdı diye bile düşünüyor olabilir.düşünme bunları.yaşadık,olmadı,bitti...düşünecekletin bunlar.sen teksin ve mutluluk hakkın.bu yaşlarını 24 yaşında biri için üzülerek harcarsan ileride daha çok üzülürsün benden demesi

uyku haplarımda.1 hafta çay ve sigarayla yaşam.uykusuz geçeler ..kafada bitmeyen sorunlar.umursanmamak.yıkılan hayaller.gözümün önüne gelen anılar.en güzel anların kabus olup yakamı bırakmaması.
ben uyku ilaçlarımı içip sessizliğe gömüyorum kendimi.

Sizin konularınızı görünce bile bir daral gelir oldu. Kusura bakacaksınız da bakıverin artık. Zaten ilk ve son yorumum olacak.

Arkadaşım hastalık var.

Kanser var, MS var, alzheimer var, kaza sonucu yatalak kalıp bir ömür bakıma muhtaç olmak var.

Dahası ölüm var. Ölünecek yani.

Sıralı giderse anneniz ölecek. Babanız ölecek. Belki sıralı olmayacak önce sizden çok küçük kardeşiniz, yeğeniniz ölecek.

Tecavüze uğramış gibi konuşuyorsunuz ama aynı yatağa güle oynaya girerek sevip seviştiğiniz, size içi boş bir karım diyen adam terketti diye bu hale geliyorsanız ölümde ne yapacaksınız merak ediyorum.

Bu kadar saçma, bu kadar basit şeylerle yıkılan insanların henüz hayatla karşılaşmamış olduğunu, yaşadıklarını pek matah şeyler sandıklarını, kendilerini de amiyane tabirle fasulye gibi nimetten saydıklarını düşünüyorum.

Tavsiyem gelişim psikolojisindeki ergen benmerkezciliğini bir inceleyin.

Özellikle kişisel efsane altbaşlığında kendinizden çok şey bulacağınız düşünüyorum.

O pislik bana dokundu karimsin dedi
bu kadar melonkoli yeter. herkes seni anlıyor. sadece evet haklısın sana geri dönmeli dur bi dövelim iti demiyor.
ilişkiler başlar ve biter. maalesef hayat böyle. sizinde özel birlikteliğiniz iyiymiş. sizi etkilemiş. insanı en cok acıtan cinsel acıdan doyum yaşadığı heyecanlandığı insanın gitmesidir.
şu da bir gerçektir ki dünyada ki tek adam o değildir. karşına iyi kötü mutlaka birileri çıkacaktır. hayat bir adam yada kadın yüzünden bitmez sönmez yok olmaz.
kendini topla yürü kuaföre :D alışveriş yap, evdeki sevmediğin onu hatırlatan ne varsa at. olmadı yeni eve taşın :D

Ben 5 yıllık iliskimi deli gibi sevdiğim adam düğün tarihi bile belirlemiş hersey hazirken başkasına aşık oldum deyip beni terk etti. Ağladım içtim bunalimlara girdim ama. Yaşadığım hiç birşeyden pişman olmadım. Sen sevdin ve birlikle oldun. Olmadı ve bitti önüne bakacaksin dünyada tek o adam yok. Allahın sevdiği kulusun ki bu insanla da evlenip daha sonra da bosanabilirdin. Çok abartiyorsun. Kalk kendine cekiduzen ver. Güçlü ol . Hayatını böyle insanlar için heba etme. Hayat çok kısa . Emin ol biraz zaman geçince dönüp arkana bakınca ben ne yapmışım diyeceksin, kendine kizacaksin bu kadar hirpaladigin için kendini

Olan olmuş artık onune bak.Oldu gibi dusun sonuçta yaşanmışlıklarınız öyle olsaydı da var olacaktı.kucuk değilsin evlenmiş ayrılmışsın hatırladığım kadarıyla daha önceden iyi kotu bir tecruben olması gerekti.herkes hata yapar önemli olan hata da israr etmemek.
Gençsin daha hayatını bir yeni yetme için heba etme bu da geçer.

Ayrilik acisi yasayan birine bazi yorumlar biraz ozensiz olmus sanki kizlar.
Bir dahaki iliskinde hemen guvenmemek icin bir ders diye dusun... Cabuk unutmani dilerim.Allaha dua et unutmak icin.Faydasini gorecek serinleyeceksin.Unutma dualarima bak.
Aramiyor mu suan?Kendi mi bitirdi?

Ayrilik acisi yasayan birine bazi yorumlar biraz ozensiz olmus sanki kizlar.
Bir dahaki iliskinde hemen guvenmemek icin bir ders diye dusun... Cabuk unutmani dilerim.Allaha dua et unutmak icin.Faydasini gorecek serinleyeceksin.Unutma dualarima bak.
Aramiyor mu suan?Kendi mi bitirdi?
Olmayacagina karar verdik ortak olarak ama kendimi mahvediyorum aglamaktan heder oldum

uyku haplarımda.1 hafta çay ve sigarayla yaşam.uykusuz geçeler ..kafada bitmeyen sorunlar.umursanmamak.yıkılan hayaller.gözümün önüne gelen anılar.en güzel anların kabus olup yakamı bırakmaması.
ben uyku ilaçlarımı içip sessizliğe gömüyorum kendimi.
Aşk acısı, ayrilik acısı cok zordur, bilirim, ben de bosandim zamaninda.. Hayatin degisiyor illa ki zor.. Ama ben sonrasinda aci da cekmedim ayrildim diye, hayata da kusmedim.. Hatta sukrettim kurtulduguma.. Bana yaptiklari kendini unutturdu zaten.. Mutlaka zor dönemlerim oldu, insaniz, halen de olur donem donem.. Insaniz, hayalkirikliklarina uzuluyorsun.. Ama umut dolu oldum hep, Allah'a sukurler olsun ki dimdik durdum.. Ama senin durum cok baska.. Normal degilsin ve kendine aci cektirerek onu geri getirecegine inaniyorsun; kendini onun gozunde aciz, zavalli durumuna dusuruyorsun.. 30 yasinda gencecik bi kadini sigarayla cayla besleyip(!) kimbilir ne hale getiriyorsun.. Laftan da anlamiyorsun.. Ne diyeyim bilmiyorum sana..

Erkeksiz hayat yürümüyor mu canım. Daha şimdiden daha dün ayrılmışın bugun birini bulur muyum derdine düşmüşsün. Hayatı kendin için yaşa.

Ne yapalım, canım benim? Vallahi canımızdan bezdirdin bizi bir ergen irisi yüzünden.
Tamam, güvenmişsin, inanmışsın, herif de canı sıkılınca terk etmiş. Eeeee.
Olmuş yani. Geçmiş olsun, diyoruz, genç kadınsın, bu kadar yıkılma, hayatına devam edeceksin diyoruz. Ama sen istiyorsun ki hepimiz seninle bir oturup makus talihine ağlayalım.
İyi de sudamlası, öyle bir makus kader yok ki.
Evet, sence işler istediğin gibi gitmedi, al bu ilişkindeki hataları, gözden geçir, koy cebine, öbür ilişkinde yapma.
Ama sen istiyorsun ki öldün kızım sen, kimse seni almaz artık, lekelendin, kirlendin, nasıl bakacaksın gelecekteki kocanın yüzüne diyelim.
De yok öyle bir şey.
Yaşadın, olmadı, bitti gitti.
Bir silkelen Allah aşkına 3 aydır, helak oldun.
Bu kadar arabesk olma, bu kadar kendine dönük olma.
Tamam acı acıya denk olmaz derler ama bak orada kadın 22 yaşında evladını toprağa gömüyor. Tamam çocuğumuz ölmediyse hiçbir şeye üzülmeyelim demiyorum. Üzüleceğiz elbet, en sonunda kendi hayatımızdaki zorluklara bakacağız.
Ama yeter canın ciğerin kopmuş gibi davranma.
Sevgilisinden ilk ayrılan kadın sen değilsin.
Bu kadar drama queen olma.
Bana bazen acı çekmeyi adamdan çok seviyormuşsun gibi geliyor, ne yalan söyleyeyim.
idolümsün abla :spor::spor:

Ben böyle güçlü dimdik ayakta duran,durabilecek kadar kendine güvenen kadınlara bayılıyorum.
Bu forumda da sen,sephora,misscherry,gelen kutusu falan adını unuttuğum bi kaç üye de var gerçekten süpersinizEn Büyük KK Bana ışık oluyorsunuz:KK71::cool:

Sevgili @sudamlasi0 , siz boşanmış bir kadın değil misiniz? Bu şartlarda eski eşiniz de size dokundu, "Karım" dedi, sonra da gitti, değil mi? Onun arkasından kendinizi bu kadar paraladınız mı?

İnsanın sevdiği birinden ayrılması elbette ki zor, bunu kimse inkâr edemez. Ancak siz burada "Onu çok seviyordum, beni terk etti" demiyorsunuz ki; âmiyane tabirle "Namus gitti" diyorsunuz, "Komşular" diyorsunuz, "Bana dokundu" diyorsunuz. İyi de zorla dokunmadı ya? İstediniz, seviştiniz; buradan çıkaracağınız sonuç evlilik dışı cinsel ilişkinin sizi kötü hissettirdiğidir ve bir dahaki ilişkinizde evlenmeden sevişmezsiniz.

Komşular ben 14-15 yaşındayken çok samimi iki erkek arkadaşımla sık sık bir araya gelerek vakit geçirmemi anneme "Senin kız da oğlanlarla geziyor" diye aksettirmişlerdi. Bu kadar düşük ahlâklı olabiliyor insanlar. Fakat kim takar Allah aşkına Yalova Kaymakamı'nı? Sizi komşulara soracak adamla da ilişki yaşamayın bir zahmet.

Back
X