Yok sen neden şimdi benim modumu düşürüyorsun:-(

Love_your_life

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2017
5.560
4.517
173
kızlar kv tüm gün sinirimi hoplattı büyüğümdür dedim ses etmedim ama cidden o kadar moral bozduk ki :-( Bahçeli bir evde oturuyorlar dışarısı çok güzel bebeğim Buarada 85 günlük diyor ki böyle üşür içeri gir kızımda tayt uzun kollu badi var çıktık çünkü kızıma o kadar iyi geldi ki o hava mışıl mışıl uyudu çok rahatlattı çiçekler ağaçlar falan sonra neyse oturuyoruz sen ver bana ay bu terli üstün değiştir neyse değiştirdim aaa elbisesi güzeldi neden değiştirdin dedi değiştir demişti o neyse mesela sonra cam açmıştı elektrik olacak örtelim çarpar dedim böyle geç madem dedi kapatmadı sonra kapıyı örttüm oturdum oradan kaldırdı buraya. Neyse aldı en sonunda hoplattı eşime dedim söyle hoplatmasın kırmak istemiyorum dedim tek bugün diyebildim bu oldu ama sinirim hopladı yok ne yapmaya çalışıyor böyle bir insan sizce oh içimi döktüm ya bana senin yaptığın doğru değil benim dediğim doğru diyor gibi geldi ve çok kızdım aşırı ama ses etmedim büyüğüm diye

Hakli olabilirsin ama madem rahatsiz oldun fazla oturmadan evinize gitseydiniz.
Sabah kahvaltıda oradaydık yemeğe orada kaldık orada üst üste misafir gelince öğleye kadar oradaydık sonra eve geldik eşim üzüldüğümü anladı sonra akşam tekrar gittik görümcem gelecekmiş yiyip hemen geldik

Kızınız çok şanslı annesi onu çok seviyor ama babaannesi de ona çok düşkün olacak.
Hoş görün ne yapıyorsa torununu sevdiğinden yapıyor.

Ses etmedim ama gerçekten o kadar kızdım ki anlatamam yani kendimi boş boş hissettim sanki ben bir koyunum o beni güdüyor gibi yaptı
Çok haklısınız kim olsa kendini öyle hisseder.Aileye giren bu güzellik herkesin dengesini bozuyor.Hele anneanneler, dedeler,babaanneler la zamanlar bizleri su an ki tecrubeleriyle biraz beceriksiz bulabiliyorlar buluyorlar, gayri ihtiyari uyarılarda bulunuyorlar.Size karşı iyilersessiz, değer veriyorlarsa hiç bozmayın.Zamanla onlar da abartıklarını anlarlar.
Hepiniz için her şey çok yeni ve güzel :)

Bahçeye taytla çıkarıyorsunuz ama evde açık olan camdan sorun yapuyorsunuz hava güzelmiş zaten. Her yer mi açıktı. Ev sıcaktır açmıştır başka yere geçersiniz dediği.gibi hem o pimpirikli gibi göstermişsiniz hem siz pimpiriklilik yapmışsınız. Terledi dediyse kıyafetini değil iç.çamaşırını değiştirmeni.söylemiştir o yüzden kıyafeti güzeldir demiştir yani.büyütmesek herşeyi.hiç.mi birşey diyemeyecek yapamayacak bu insanlar aynısını kendi annenizde söyleyebilir benim kendi annem daha hamileyken neler söylüyor çok mevzu değil yani

Abartıyorsunuz. Şu çocukların üzerinden ego savaşı yapmayın nolur.
Şu anlattıklarınızda hiç bir şey yok. İncir çekirdeğini doldurmaz böyle oluyor :) biraz babaannesi düşünmüş çocuğu biraz annesi o kadar.
Kendi anneniz söylense bu kadarcık mesele olmazdı diye düşünüyorum.

3 öğünü orda yiyorsaniz katlanacaksiniz bu durumlara bebekle yemek yap mutfak topla zor belki de size iyilik yaptigini düsunup seviniyordur azicik kiymet bilin.

Valla adini sanini bilmedigim amcalar teyzeler yolda cevirip cevirip birseyler diyor. Yok sapka tak yok yel alir yok ayalari batar falan filan. He deyip geciyorum. Bu modeller boyle sanirim.

Bana karşı bazen sinir bozucu olabiliyor inişli çıkışlı bir kadın ne istediğini ne dediğini bilmiyor bazen eşimin annesi saygı duyuyorum ama dengesi olmadığı için hepten bozulması mümkündür ya mesela ben mutlu olduğum bir şeyi söyledim dedim ki Eda babasına bir başka gülüyor dün kahkaha attı dedim akşam diyor ki herkesin yanında ay babasına da hiç güldüğünü görmedik hatta kimseye gülmedi görmedik birde gülüyormuş dedi o kadar bozuldum ki kızım hiç kalabalık bir ortama girmedi normalde ben eşim ve benim annem dışında pek kimseyi görmedi açıkçası şok oldu görünce kalkıp onu söyledi. Bir de görümcem aaaayyyy annen seninle böyle konuşmuyor mı halam bak konuşunca dinleyecek dedi resmen beni üzdüler ki ben sabahtan akşama kadar kızımla konuşuyorum ona masal saati yaptım masal okuyorum sonra kitap okuyorum tüm gün ne yaptık şuan ne yapıyoruz hep anlatıyorum ya kendimi o kadar yetersiz hissettim ki. Uzun oldu kısıra bakmayın

Bebek sizin bebeğimiz. Bi kaç saat idare edin ama buarada demek istediğinizi de asla içinizde tutmayın.kibarca deyin. "Ben böyle uygun görüyorum" fiks cümleniz olsun. Bu arada Sağlıkla büyütün minik kuzuyu

Tüm cam ve kapılar açıktı ve bu yüzden esiyordu çok çarpabilirdi. Terledi ama elbisesi de ıslaktı ayrıca uyuması gerekiyordu bende pijama giydirdim bahaneyle. Hiç mi biri şey söylemeyecekler demişsiniz ama bence söylemeyecekler annem söylemez mesela benim kızım hakkında doğrusunu yapmaya çalıştığımı bilir ve söylemenin bir adabı vardır herkesin içinde lank diye ezer gibi söylenmez büyüğüm saygı gösteriyorum lafına ama fazla geldi mesela dün herkesin içinde kalmış diyor ki ay birde babasına gülüyormuş geldiğinden beri hiç güldüğünü görmedik. Ben bunu dün sabah söylerken babasına çok güzel gülüyor bu beni çok mutlu etti demiştim. Ya bilmiyprum ben çok üzüldüm benim kızım konusunda hassas olduğumu da biliyorlar

3 öğünü orda yiyorsaniz katlanacaksiniz bu durumlara bebekle yemek yap mutfak topla zor belki de size iyilik yaptigini düsunup seviniyordur azicik kiymet bilin.
Ama bazen insan sözleri söylerken tonuna dikkat eder beni hassas olduğumu biliyor. Alıp önümüze yemek koymasın yanı kimse ondan yemek beklemiyor. Biz eve gelmek için kalkıyoruz oturtuyor sözde ilgi ama of bilmiyorum cidden çok üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…