Yok sen neden şimdi benim modumu düşürüyorsun:-(

Bebek sizin bebeğimiz. Bi kaç saat idare edin ama buarada demek istediğinizi de asla içinizde tutmayın.kibarca deyin. "Ben böyle uygun görüyorum" fiks cümleniz olsun. Bu arada Sağlıkla büyütün minik kuzuyu
Teşekkür ederim. Böyle durması sorun değil benim için dediğimde aaaaaa olur mu kalk değiştir diyor anlamak çok güç ama dediğinizi söylersem belki farklı olabilir

Teşekkür ederim. Böyle durması sorun değil benim için dediğimde aaaaaa olur mu kalk değiştir diyor anlamak çok güç ama dediğinizi söylersem belki farklı olabilir
Kalk değiştir dediğinde. Değiştirmeyin ben böyle uygun görüyorum annesi olarak deyin. Siz bunu 2 3 kere yapınca vazgececektir. Bana da oluyor saçımı boyatsam yakın çevrem vs "ay olmamış" vs diyor. Benim cevabim "olmamış olabilir yakışmamış da olabilir, ama ben bunu uygun gordum" deyince ses kesiliyor

İkiniz de asiri pimpiriikli geldiniz bana, bu modla daha cok sorun yasarsiniz
Azcik rahat olun, bu mevsimde ne bahceden, ne camdan esen ruzgardan, ne terli pijamadan rahatsiz olmaz bebekler. Kayinvalideye de takilmayin, daha gelinin isine burnunu sokmyan versiyonu uretilmedi bunlarin.

Dipnot. Bebekleri klima da carpmaz, aksine sicak carpar

O yastaki bir cocuk hoplatilmaz. Omurga daha fazla yumsak öyle baskilar icin. Ilerisi icin kalici sikintilar yasatabilir. Esim cocuk doktoru. Bana bile izin vermezdi,kaldiki baskalarina. Benim annemi uyardi mesela bir yaptiginda. Haklisiniz yani

Bunu deneyeceğim umarım vazgeçer

Ya ben evet bunu yapıyorum biraz fazla pinpirikliyim eşimde öyle hatta düşünüyoruz biz kızımızı nasıl büyütürüz diye ama cidden çok esiyordu hatta eşimin eniştesi çok esiyor burası çocuğuna çarpar dedi iyi değildi yanı içerisi takmayacağım kırmakta istemiyorum diğer torunlarına böyle yaptığını hiç görmedim mesela ben 3 torunu daha var ama bir oğlu var o da eşim büyük ihtimalle oğlunun bebeği diye karış Allah karış

Abartıyorsun ve abarttiklarini anlayacaklar.Siz mükemmel bir annesinizdir onlar dedi diye kendinizi kötü hissetmeyen. Ve takmayın nasıl biliyorsanız öyle yapın zamanla size uyum saglayacaklardir

O yastaki bir cocuk hoplatilmaz. Omurga daha fazla yumsak öyle baskilar icin. Ilerisi icin kalici sikintilar yasatabilir. Esim cocuk doktoru. Bana bile izin vermezdi,kaldiki baskalarina. Benim annemi uyardi mesela bir yaptiginda. Haklisiniz yani
Ben alışkanlık edinmemesi için ve sanki kaburgaya baskı yapıyor gibi geldi ve yerinde bir düşüncem olduğu için mutlu oldum teşekkür ederim. Birde resmen diyormuş eşime zıplamaya kendi istiyor diyor daha neler daha nelee

Abartıyorsun ve abarttiklarini anlayacaklar.Siz mükemmel bir annesinizdir onlar dedi diye kendinizi kötü hissetmeyen. Ve takmayın nasıl biliyorsanız öyle yapın zamanla size uyum saglayacaklardir
Umarım biran önce durumu anlarlar ve daha fazla saçmalamazlar fazla olacaklar yoksa tartışma çıkacak:) eşime de endişemi söyledim o da ben seni biliyorum sende kendini biliyorsun takılma dedi biraz daha rahatladım.

Yok. Cocuklar refleks olarak ayaklari uzatiyor. Esinizin annesi onu "kendi hoplamak istiyor" diye degerlendiriyor ama o yasta bir cocugun öyle bir derdi yok :)

Yok. Cocuklar refleks olarak ayaklari uzatiyor. Esinizin annesi onu "kendi hoplamak istiyor" diye degerlendiriyor ama o yasta bir cocugun öyle bir derdi yok :)
Yani bende kucağımda tutuyorum mesela hiç öyle bir istek sezmedim kv sezileri çok güçlüyse Allah korusun zarar verecek buarada farklı bir soru sorsam kızım şuan çok az az agu diye içten içten ses çıkarıyor dudakları hareket etmeden nasıl çıkıyor onu anlamıyorum ama öyle çok çok agulama yok tam olarak ne zaman agular ki

Benim oglum su anda 4 aylik. 3 ayinda tam ses cikartmaya basladi. Tabi her cocuk farkli. Bazi bebekler daha sakin. Gelecek kontrölünde doktora bir danisirsiniz yinede

Benim oglum su anda 4 aylik. 3 ayinda tam ses cikartmaya basladi. Tabi her cocuk farkli. Bazi bebekler daha sakin. Gelecek kontrölünde doktora bir danisirsiniz yinede
Öyle yapayım ben en iyisi sesler çıkarıyor agu diyor ama öyle çok istemli çok çok çıkmıyor. Ki sabahtan akşama kadar konuşuyorum. Ben sanırım bebeğimden çok çok şey istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…