- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.517
- 173
- Konu Sahibi Love_your_life
-
Katılıyorum. Fabrika ürünü gibi hep aynı model.Valla adini sanini bilmedigim amcalar teyzeler yolda cevirip cevirip birseyler diyor. Yok sapka tak yok yel alir yok ayalari batar falan filan. He deyip geciyorum. Bu modeller boyle sanirim.
Canımı kızımın ilk bayramı ve çok sıktı. Ama görmeyeceğim kendisini unuturumBirbirinizden hoslanmadiginiz icin havadan nem kapmissiniz.
Bayram gunu caninizi sıkmayin derim
Teşekkür ederim. Böyle durması sorun değil benim için dediğimde aaaaaa olur mu kalk değiştir diyorBebek sizin bebeğimiz. Bi kaç saat idare edin ama buarada demek istediğinizi de asla içinizde tutmayın.kibarca deyin. "Ben böyle uygun görüyorum" fiks cümleniz olsun. Bu arada Sağlıkla büyütün minik kuzuyu
Kalk değiştir dediğinde. Değiştirmeyin ben böyle uygun görüyorum annesi olarak deyin. Siz bunu 2 3 kere yapınca vazgececektir. Bana da oluyor saçımı boyatsam yakın çevrem vs "ay olmamış" vs diyor. Benim cevabim "olmamış olabilir yakışmamış da olabilir, ama ben bunu uygun gordum" deyince ses kesiliyorTeşekkür ederim. Böyle durması sorun değil benim için dediğimde aaaaaa olur mu kalk değiştir diyoranlamak çok güç ama dediğinizi söylersem belki farklı olabilir
kızlar kv tüm gün sinirimi hoplattı büyüğümdür dedim ses etmedim ama cidden o kadar moral bozduk ki :-( Bahçeli bir evde oturuyorlar dışarısı çok güzel bebeğim Buarada 85 günlük diyor ki böyle üşür içeri gir kızımda tayt uzun kollu badi var çıktık çünkü kızıma o kadar iyi geldi ki o hava mışıl mışıl uyudu çok rahatlattı çiçekler ağaçlar falan sonra neyse oturuyoruz sen ver bana ay bu terli üstün değiştir neyse değiştirdim aaa elbisesi güzeldi neden değiştirdin dedi değiştir demişti o neyse mesela sonra cam açmıştı elektrik olacak örtelim çarpar dedim böyle geç madem dedi kapatmadı sonra kapıyı örttüm oturdum oradan kaldırdı buraya. Neyse aldı en sonunda hoplattı eşime dedim söyle hoplatmasın kırmak istemiyorum dedim tek bugün diyebildim bu oldu ama sinirim hopladı yok ne yapmaya çalışıyor böyle bir insan sizce oh içimi döktüm yabana senin yaptığın doğru değil benim dediğim doğru diyor gibi geldi ve çok kızdım aşırı ama ses etmedim büyüğüm diye
Bunu deneyeceğim umarım vazgeçerKalk değiştir dediğinde. Değiştirmeyin ben böyle uygun görüyorum annesi olarak deyin. Siz bunu 2 3 kere yapınca vazgececektir. Bana da oluyor saçımı boyatsam yakın çevrem vs "ay olmamış" vs diyor. Benim cevabim "olmamış olabilir yakışmamış da olabilir, ama ben bunu uygun gordum" deyince ses kesiliyor
Ya ben evet bunu yapıyorum biraz fazla pinpirikliyim eşimde öyle hatta düşünüyoruz biz kızımızı nasıl büyütürüz diyeİkiniz de asiri pimpiriikli geldiniz bana, bu modla daha cok sorun yasarsiniz
Azcik rahat olun, bu mevsimde ne bahceden, ne camdan esen ruzgardan, ne terli pijamadan rahatsiz olmaz bebekler. Kayinvalideye de takilmayin, daha gelinin isine burnunu sokmyan versiyonu uretilmedi bunlarin.
Dipnot. Bebekleri klima da carpmaz, aksine sicak carpar
Abartıyorsun ve abarttiklarini anlayacaklar.Siz mükemmel bir annesinizdir onlar dedi diye kendinizi kötü hissetmeyen. Ve takmayın nasıl biliyorsanız öyle yapın zamanla size uyum saglayacaklardirBana karşı bazen sinir bozucu olabiliyor inişli çıkışlı bir kadın ne istediğini ne dediğini bilmiyor bazen eşimin annesi saygı duyuyorum ama dengesi olmadığı için hepten bozulması mümkündürya mesela ben mutlu olduğum bir şeyi söyledim dedim ki Eda babasına bir başka gülüyor dün kahkaha attı dedim akşam diyor ki herkesin yanında ay babasına da hiç güldüğünü görmedik hatta kimseye gülmedi görmedik birde gülüyormuş dedi o kadar bozuldum ki kızım hiç kalabalık bir ortama girmedi normalde ben eşim ve benim annem dışında pek kimseyi görmedi açıkçası şok oldu görünce kalkıp onu söyledi. Bir de görümcem aaaayyyy annen seninle böyle konuşmuyor mı halam bak konuşunca dinleyecek dedi resmen beni üzdüler ki ben sabahtan akşama kadar kızımla konuşuyorum ona masal saati yaptım masal okuyorum sonra kitap okuyorum tüm gün ne yaptık şuan ne yapıyoruz hep anlatıyorum ya kendimi o kadar yetersiz hissettim ki. Uzun oldu kısıra bakmayın
Ben alışkanlık edinmemesi için ve sanki kaburgaya baskı yapıyor gibi geldi ve yerinde bir düşüncem olduğu için mutlu oldum teşekkür ederim. Birde resmen diyormuş eşime zıplamaya kendi istiyor diyor daha neler daha neleeO yastaki bir cocuk hoplatilmaz. Omurga daha fazla yumsak öyle baskilar icin. Ilerisi icin kalici sikintilar yasatabilir. Esim cocuk doktoru. Bana bile izin vermezdi,kaldiki baskalarina. Benim annemi uyardi mesela bir yaptiginda. Haklisiniz yani
Umarım biran önce durumu anlarlar ve daha fazla saçmalamazlar fazla olacaklar yoksa tartışma çıkacak:) eşime de endişemi söyledim o da ben seni biliyorum sende kendini biliyorsun takılma dedi biraz daha rahatladım.Abartıyorsun ve abarttiklarini anlayacaklar.Siz mükemmel bir annesinizdir onlar dedi diye kendinizi kötü hissetmeyen. Ve takmayın nasıl biliyorsanız öyle yapın zamanla size uyum saglayacaklardir
Ben alışkanlık edinmemesi için ve sanki kaburgaya baskı yapıyor gibi geldi ve yerinde bir düşüncem olduğu için mutlu oldum teşekkür ederim. Birde resmen diyormuş eşime zıplamaya kendi istiyor diyor daha neler daha nelee
Yani bende kucağımda tutuyorum mesela hiç öyle bir istek sezmedimYok. Cocuklar refleks olarak ayaklari uzatiyor. Esinizin annesi onu "kendi hoplamak istiyor" diye degerlendiriyor ama o yasta bir cocugun öyle bir derdi yok :)
Yani bende kucağımda tutuyorum mesela hiç öyle bir istek sezmedimkv sezileri çok güçlüyse Allah korusun zarar verecek buarada farklı bir soru sorsam kızım şuan çok az az agu diye içten içten ses çıkarıyor dudakları hareket etmeden nasıl çıkıyor onu anlamıyorum ama öyle çok çok agulama yok tam olarak ne zaman agular ki
Öyle yapayım ben en iyisi sesler çıkarıyor agu diyor ama öyle çok istemli çok çok çıkmıyor. Ki sabahtan akşama kadar konuşuyorum. Ben sanırım bebeğimden çok çok şey istiyorumBenim oglum su anda 4 aylik. 3 ayinda tam ses cikartmaya basladi. Tabi her cocuk farkli. Bazi bebekler daha sakin. Gelecek kontrölünde doktora bir danisirsiniz yinede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?