Yok Yok Yok

oooo muhasebede heryer arıyor bulursun merak etme bende muhasebeciyim şimdilik tecrüben oladığı için biraz zaman geçer ama bulursun yani..

Nacizane tavsiyem iş olsunda ne olursa olsun diyip atlamayın. Anladığım kadarıyla üniv. mezunusunuz. Pratiğiniz bilginiz var ise seçici davranıp uzun yıllar aynı yerde kalmaya özen gösterin.
Çünkü bu şekilde sıkılıpta bende çok iş değiştirdim, aman nasıl neresi olursa olsun dedim boşuna zaman kaybı oluyor.

Muhasebe aslında daha kolay bulunur. Her şirkette en az 2-3 tane vardır. Bunlardan 1 tanesi işi götürürken gerisi ona yardım ve genelde yetiştirme amaçlı alınırlar. O yüzden ilk aldıklarından çok beklentileri yoktur aslında.
Biraz tanıdık durumları devreye giriyor. Yok mu tanıdık birileri?

ben beyana kadar herşeyi yapıyrm belgem yok çünkü muhasebeci beyanları yapar bana gönderir. Yani sonuçta temiz meslek tam bayan işi Beyanlarıda yapıcan artık napcan
İşte böyle bir meslekkk

Eklentiler

• 11389995_10152759852196853_7058875442046712173_n.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 43
  • 11889673_10152896497336853_3187383315137639707_n.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 40
Bende senın gıbı bu dertlerle başladım bu yola Sımdı 12 Yıllık muhasebecıyım :) Dile kolay.. Kariyer net sayfasının stajyerlerle ilgili sayfası var bence oradan başlayın aramaya.. Buyuk fırmalarda staj yapar gıbı baslarsanız belkı orada kalma sansınız olur.. Cunku genelde bunyesındekı elemanları tutuyorlar..

Yada denetım sırketlerıne başvurun .. Hem işin okulu, hemde yenı menzunlara cok talip oluyorlar.. Hakkınızda hayırlısı olsun..

İnşallah bunu yazmam sorun olmaz sabah namazını kıldıktan sonra seccadeden kalkmadan 600 besme 600 selavat okuyarak iş için dua edin
Bu uygulamayı yapan ve Allah'ın izniyle olumlu sonuç almayan olmadı hiç
En fazla 10 gün içinde Rabbim hayırlı bir rızk kapısı açacak inşallah
Müjdeli mesajınızı bekliyorum

daha yeni mezun olmuşsun dur dahaa. acele etme...

sanırım 7 aylık olmam burdada devreye giriyr :)

oooo muhasebede heryer arıyor bulursun merak etme bende muhasebeciyim şimdilik tecrüben oladığı için biraz zaman geçer ama bulursun yani..

her yer arıyor ama 5-6 yıl deneyim ve ehliyet istiyorlar ikiside bende yok

yok cnm güzel yerlere bakıyorum sonuçta brde bayanız her yerde çalışamayız

malesef cnm tanıdık yok olsa da yaralı parmağa şey etmezler

üniversite bitirme stajyerleri arıyorlar onlara yaptırdıkları işte belli yetiştirmek için eleman arayan çok az artık ne yazıkki

Bu namazı başkası da sizin niyetinize kılabilir

malesef namaz kılamıyorum canım

Bence acele etme bulursun illaki yetiştirmek için arayan yerler var. bide kışın daha çok eleman ararlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…