- 21 Temmuz 2015
- 510
- 222
- 303
- Konu Sahibi siyahvemavi
-
Olur olur. .
Acele etmeyin. .
Bölüm ne kardeş ..üzülme cıkar inşallah bi yer
hemen hemen hepsine üyeyim günde saat başı ilanları kontrol ediyormAllah saglik versin cikar elbet bi is..cogu yer internet uzerinden ilan veriyo is bulma sitelerindende cv gonder bakalim hayurlisiyla olur
Hayırlı zamanda hayırlı bir iş inşallah. .sanırım 7 aylık olmam bunda da acele ettiriyor. ama evdekiler bile işte iş bulamıcan evde oturcan ne yapcaz biz seninle diyor.
muhasebe canım . inşallah
muhasebeMezun olduğunuz bölüm neydi?
amin inşallahHayırlı zamanda hayırlı bir iş inşallah. .
benim de buradan bikaç arkadaşın da öyle ki..Üniversiteden yeni mezun oldum. İş arıyorum ama yok. O kadar yere başvurdum sadece biri görüşmeye çağırdı gerekli görürsek biz sizi arayacağız dediler ama arayan eden yok. Diğer başvurulardan da dönen yok çıldırcam artık sıkıldım evde otur otur
Canım muhasebe bulursun mutlaka.eğer büyük şeh rdeysen daha çabuk bulursyn.başvuru ara devam yılmak yok...
Bi de avutmak için söylemiyorum ama bazen ol ayan şeyler daha hayırlı şeylere vesile olur.ümitsizlik yok
benim de buradan bikaç arkadaşın da öyle ki..
acele etme
geç olsun güç olmasın ha bir de en iyisi olsun
teşekkür ederim canım inşallahMuhasebe rahat iş bulma imkanıyla anılır aslında.
Yakın zamanda bulacağınıza eminim.
Evdekilerin laflarını azcık duymazdan geliverin. ^^
Evdeki vakitlerinizi değerlendirin,boş vaktinizin tadını çıkarın.
muhasebe olarak er ya da geç bir yerde iş bulursunuz bence.
geç olsun güç olmasın takmayın kimsenin dediğini de
en büyük korkum. şuan okuyorum ama okuduktan sonra iş bulamazsam emiinim ben de böyle sıkıntıya girer bunalırım.
siz yine de ümidinizi kesmeyin, pozitif olup o enerjiyle iş aramaya devam Allah yardımcınız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?