Yokluğumda yapılan ziyafetler

kusura bakmayında bır garıpsınız gercekten .

aılenın zaten her cuma gunu balık yeme gunuymus

kı buna sız de dahılsınız .ee sımdı sız yoksunuz dıye

yemesınler mı ? tek sorun balıgın somon olması mı ?

somon yedıler dıye zıyafet mı vermıs oluyor bu ınsanlar ?

"herkesın kayınvalıdesıyle bı sorunu var ,benım de olsun "

mantıgıyla actınız bu konuyu galıba ?

eşinizin ailesıne kafayı takmak ıcın ugrasıyorsunuz sanırım

baska bırsey cıkaramadım bu konudan ben .

Son düzenleme:

inşallah evliliğiniz boyunca yaşadığınız en büyük sorununuz bu olur :)

durumunuz müsaitse herkese yetecek kadar somon almanız sizin için iyi olacağını düşünüyorum :)

canım gerçekten bunları kendine sorun etmee..ne sorunları olanlar varr yaa..eşinle mutlu olmaya çalışşş

somon ve fesatlık konusunu nasıl bağdaştırdınız anlamadım ben..ortada ziyafet falan da yok üstelik.siz zaten balık sevmiyormuşsunuz,onlar da sevdikleri balığı alıp yemiş ne var bunda? belki de sizin böyle düşüneceğinizi bildikleri için siz yokken yapmışlardır bunu.

size çok samimi birşey söyleyeceğim;bu kadar basit şeyleri büyütüp,altında art niyet arayıp kafaya takarsanız ileride daha ciddi durumlar olduğunda tepkinizin bir anlamı kalmaz.

hiç kafana takma canım kötüde düşünme sanmıyorum ama kaynanan ayrımcılık yaptıysa da yapsın boşveeeer sen eşinle arandaki ilişkiye bak...sen onları sevmek zorunda değilsin onlarda seni ama saygı duymak zorundayız birbirimize
kaynanalar bazen nispet yapmayı severler ben hiiiiiçççç takmıyorum havasına girince bırakıyolar peşini
Allah büyük dertler vermesin canım bunlar inanki ufacık şeyler

bir hafta giderken sen ne seviyorsan onu al onu pişirsinler

açıkca söylemedim sevmediğimi balığı diyorsun

insanların sucu ne

heyy allahım

ben bu durumda bir anormallik görmedim sen böyle herşeyi kafana takarsan art niyet ararsan çok yıpranırsın canım bunu yapma

Madem her cuma balık günü, bi cumada giderken somon alın gidin. Ben bu balığı çok seviyorum hep beraber yiyelim istedim dersiniz.
Sizinde sevdiğinizi anlamış olurlar.

Bence kendi kendinize sorun yaratıyorsunuz...zaten pek balık sevmem demişsiniz...ayrıca balık yemek ziyafetmi allah aşkına ...balık olmasa başka birşey yapıp yerlerdi kesin siz onuda sorun ederdiniz..bence böyle küçük şeyleri dert etmeyin kendinize hayat kısa..

Olsa da yemeyeceginiz bir yemeğin nesi ziyafet? Bence fesat olan sizsiniz.

somon havuz balığı (yapay yemle beslenir) palamut deniz balığıdır doğaldır, palamut daha değerli bir balıktır, karadenizde yaşıyorum palamut varken burda kimse somonun yüzüne bakmaz....yani somon palamuttan değerli ve çok da pahalı bir balık değildir...

yani iki dilim somonu ziyafet olarak değerlendirip üzerinize alınmanız bana da çok garip geldi....

ALLAH hayırlı doğular nasip etsin sana arkadaşım baktım da 4 gün kalmş yazıyorr

yazık diyorum bu kadar küçük bir şeyi büyütebilen birine yazık diyorum.boşuna yaşıyorsun.olay çıkarmak için fırsat kolluyorsun.somonu bile kıskanmışsın.yaa hayatında bir şey görmemişsin ya da...

konuyu okuyunca bende şunları düşündüm;

bu arkadaş kk daki cadı k.valide konularından çok etkilenmiş olabilir

ablası doldurmuş olabilir çünkü görümcesi marifetmiş gibi ablasına anlatmış ya

gelin olmak böyle birşey,ufacık şeylerden bile olay yapabilirm düşüncesinde olabilir

somonu gerçekten çok pahalı ve ziyafetlere layık bir balık sanıyor olabilir

belki de hiç birisidir bilemiyorum ama olay gerçekten büyütülecek bişey değil.ben hiç balık yemem.asla ağzıma sürmem ve eşimin ailesine her gittiğimizde çok güzel balık yapan yerler var deyip hemen oraya götürürler..benim ise kokusuna bile tahammülüm yoktur aslında.oturur salata yerim :)) bizimkiler de az fesat değilmiş o zaman..arasa herkes birşey bulur zaten..

başlığı okuyunca,konu sahibi yokken kocası evde birilerine ziyafet verdi zannettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…