Yokluğun gözü kör olsun:(

Mcz09

Meleğim abi oldu 😢 F🕊M🤲👶
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2018
6.071
9.420
198
İyi akşamlar
Benim diğer konularımı bilenler bilir.
Oğlumu kaybettim ve moral olsun diye annemlere geldim. Hava yağışlı annemlerin ev çok çok eski kerpiçten ev. Yağan yağmur aşşağıya iniyor resmen.
evde olan leğenleri koyduk altlarına bir kaç yer boşta. Her yer ıslak
Elimden bir şey gelmiyor. Babamın emekli maaşı bile yok zamanında çalıştığı yerler yatırmamış
Geçen yıl sosyal yardımlaşmadan gelmişler ev ne halde görmüşler geri dönüş yapıcaz deyip gitmişler. Bir şeyde yapmamışlar. Bir yerde 25 binlik destek vericez ama evi yapacaksınız öyle vericez demişler. E zaten para olsa yaparlar lambaların üstü bile damlıyor patşadılar.elimden bir şey gelmiyor moralim bozuk. Üşütmemem gerekiyor lohusa olduğum için ama bu halde paylaşmak istedim
::inanmayana özelden fotoğraf bile atabilirim
LÜTFEN SADECE YARDIM EDECEKLER VE YARDIM EDECEK YERİ BİLENLER YAZSIN.GÖRMEDEN YAŞAMADAN KONUŞMAK KOLAY GELİR HERKESE.
Direk para veya eşya istiyorum yazmadığım halde yanlış anlaşılmışım. Konuda doğru değilmiş herkesten özür diliyorum

Son düzenleme:
Ah kuzum benim kıyamam en çokta insanın elinden bisey gelmeyince batıyor. Bilirim ne hissettiğini bende Türkiye de yaşadığım yıllarda ailemle öyle bir evde yaşardık,ne su vardı ne elektrik,evin her yerinde leğen ve tencereler. Allah yardımcınız olsun.

Akraba ,eş ,dost yokmu yardımcı olabilecek zor bir durum gerçekten .
Allah yardımcıları olsun

Allah yardımcınız olsun. Insan anne ve babasının bi eksiği olunca evlat olarak gidermek istiyor yapamyınca üzülüyor maalesef.belediyeye falan başvursanız yardım için hangi sehirdesiniz
Adıyamandayız. İlgilenmiyorlar ihtiyacı olmayanlara ev yaptılar ama bizim ev yıkılmak üzere bir şey yapmadılar

Annenleri de alıp sizin eve geçsen?
Annemin annesi burda kaç kere dedik gidelim ama gelemeyiz dediler. Eski zaman insanları ev başıma yıkılsa da kendi evimde ölürüm diyorlar

Akraba ,eş ,dost yokmu yardımcı olabilecek zor bir durum gerçekten .
Allah yardımcıları olsun
Herkes kendi derdinde ki
Gelen diyor ki ev yapın paramız olsa bizde yapardık. Akıl veriyorlar destek yok.

Adıyamandayız. İlgilenmiyorlar ihtiyacı olmayanlara ev yaptılar ama bizim ev yıkılmak üzere bir şey yapmadılar
Belki burda bilen yol gösteren arkadaşlar olur çok üzüldüm yazdıklarına keşke elimden bisey gelse

Merhaba İstanbul’da bir tanıdığın durumu aynı şekildeydi belediye evi onardı acaba sizin için geçerli olur mu bilemiyorum :/

Şimdi okudum ilçe belediye büyükşehire kaymakamlığa başvurun yapmak zorundalar ssklı olup durumu iyi olmayanlara yardımlar yapıldığını gördüm. Ayrıca kira Yardımı yapılıyor ama bilemiyorum sizin şartlarınız uygunmu

Belki burda bilen yol gösteren arkadaşlar olur çok üzüldüm yazdıklarına keşke elimden bisey gelse
Bende o yüzden yazdım. Cimer e başvurdum bir ay sonra belli olur dediler

Allah yardımcınız olsun inşallah...
Sosyal yardımlaşmanın durumu görüp geri dönüş yapmaması hiç hoş olmamış... Acaba biraz peşine mi düşmek gerek.

Bir yerde 25 binlik destek vericez ama evi yapacaksınız öyle vericez demişler.

Bu da ayrı saçmalık olmuş...

Şöyle anlatayım babam yaşlı çalışmıyor
Abim ist.da çalışıyor ama kendide öğrenci.
İki kardeşim var biri engelli
Biride evde yaşı küçük. 2 ablam evli uzakta benim gibi. Sosyal yatdımlaşmadan gelmişler annem anlattı bakıp gitmişler bir daha gören olmamış aramamışlar.
Etrafimizda durumu iyi olan insanlar var ama onlara yardım ediyorlar.

Allah yardımcınız olsun inşallah...
Sosyal yardımlaşmanın durumu görüp geri dönüş yapmaması hiç hoş olmamış... Acaba biraz peşine mi düşmek gerek.

Bu da ayrı saçmalık olmuş...
Yıllardır bu halde babam başvuruyor tamam diyorlar geri dönüş yok.

Merhaba İstanbul’da bir tanıdığın durumu aynı şekildeydi belediye evi onardı acaba sizin için geçerli olur mu bilemiyorum :/
Her yerde yardım ediyorlar bizimkiler gerçekten zor durumda ama hiç bir şey yapmıyorlar. Zamanında ben okuldaykende zor okurduk ben bile kaç defa başvurdum ilgilenen olmadı.

Çok sağolun deneyeyim. Twitter im yok ama açarım yeter ki biri bir şey yapsın.
Twitter ve ekşi'de konu ile ilgili bir şeyler yapabiliriz belki.

Bana konuyu açıklayıcı bir kaç içten cümle ve mümkünse foto gönderebilir misiniz?

Bir şekilde belki sesimizi duyurabiliriz. Para toplamak izne tabi ama kimbilir belki bir kaç duyarlı vatandaş bulabiliriz. Haluk Levent'i de mentionlarsak olur bu iş gibi geliyor.

Ve mutlaka bir twitter adresi açın ki muhattap olarak size ulaşsınlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…