Adıyamandayız. İlgilenmiyorlar ihtiyacı olmayanlara ev yaptılar ama bizim ev yıkılmak üzere bir şey yapmadılarAllah yardımcınız olsun. Insan anne ve babasının bi eksiği olunca evlat olarak gidermek istiyor yapamyınca üzülüyor maalesef.belediyeye falan başvursanız yardım için hangi sehirdesiniz
Annemin annesi burda kaç kere dedik gidelim ama gelemeyiz dediler. Eski zaman insanları ev başıma yıkılsa da kendi evimde ölürüm diyorlarAnnenleri de alıp sizin eve geçsen?
Herkes kendi derdinde kiAkraba ,eş ,dost yokmu yardımcı olabilecek zor bir durum gerçekten .
Allah yardımcıları olsun
Belki burda bilen yol gösteren arkadaşlar olur çok üzüldüm yazdıklarına keşke elimden bisey gelseAdıyamandayız. İlgilenmiyorlar ihtiyacı olmayanlara ev yaptılar ama bizim ev yıkılmak üzere bir şey yapmadılar
Şimdi okudum ilçe belediye büyükşehire kaymakamlığa başvurun yapmak zorundalar ssklı olup durumu iyi olmayanlara yardımlar yapıldığını gördüm. Ayrıca kira Yardımı yapılıyor ama bilemiyorum sizin şartlarınız uygunmuAdıyamandayız. İlgilenmiyorlar ihtiyacı olmayanlara ev yaptılar ama bizim ev yıkılmak üzere bir şey yapmadılar
Bende o yüzden yazdım. Cimer e başvurdum bir ay sonra belli olur dedilerBelki burda bilen yol gösteren arkadaşlar olur çok üzüldüm yazdıklarına keşke elimden bisey gelse
Çok sağolun deneyeyim. Twitter im yok ama açarım yeter ki biri bir şey yapsın.Twitterdan haluk levente ya da ahbap derneğine ulaşabilirseniz muhtemelen yardımcı olurlar.
Bir yerde 25 binlik destek vericez ama evi yapacaksınız öyle vericez demişler.
Şöyle anlatayım babam yaşlı çalışmıyorŞimdi okudum ilçe belediye büyükşehire kaymakamlığa başvurun yapmak zorundalar ssklı olup durumu iyi olmayanlara yardımlar yapıldığını gördüm. Ayrıca kira Yardımı yapılıyor ama bilemiyorum sizin şartlarınız uygunmu
Yıllardır bu halde babam başvuruyor tamam diyorlarAllah yardımcınız olsun inşallah...
Sosyal yardımlaşmanın durumu görüp geri dönüş yapmaması hiç hoş olmamış... Acaba biraz peşine mi düşmek gerek.
Bu da ayrı saçmalık olmuş...
Her yerde yardım ediyorlar bizimkiler gerçekten zor durumda ama hiç bir şey yapmıyorlar. Zamanında ben okuldaykende zor okurduk ben bile kaç defa başvurdum ilgilenen olmadı.Merhaba İstanbul’da bir tanıdığın durumu aynı şekildeydi belediye evi onardı acaba sizin için geçerli olur mu bilemiyorum :/
Twitter ve ekşi'de konu ile ilgili bir şeyler yapabiliriz belki.Çok sağolun deneyeyim. Twitter im yok ama açarım yeter ki biri bir şey yapsın.
ihmal etmeyin sakın, ahbap kesinlikle duyarsız kalmıyor. Allah yardımcınız olsunÇok sağolun deneyeyim. Twitter im yok ama açarım yeter ki biri bir şey yapsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?