Ordanda yazdım. İnşaallah yardım eder.bencede haluk leventre ınsagramdan yazın yeter zaten ekibi gelir görür evi gideri zaten yardım ediyo en azından elektık lambaları patlamaz
Sigortalı olmasını,çalışmayı,durumumun iyi olmasını bende isterim. Annem yıllarca elinden geleni yaptı bizlerde. Yargısız infaz yapmak yerine keşke anlamak isteseydiniz.eşin niye sigortasız calısıyo annenin babanın halini görüyosun onlar gibi mi olmak istiyosun yada bak bekar olsaydn bari calısır ailenle yasardın mis gibi neden evlendin ki esin sigortası calısıyo paran yok cocuk yapmıssın nasıl bi harekettir bu peki anne gibi mi olmak istiyosun
Liseyi bitirmedi. Okulun sürekli istekleri oluyordu. Para istiyorlardı okulu bıraktı
Napıyor şimdi çalışıyor mu?Liseyi bitirmedi. Okulun sürekli istekleri oluyordu. Para istiyorlardı okulu bıraktı
Taşınsınlar bizde isteriz. Ama burda kira yok orda kira var. Babam şeker ve kalp hastası. Ben buraya beni yargılayın diye yazmadım biz bütün ihmalleri düşündük..Anne babaniz istanbula ogullarinin evine tasinsa keske. Babaniz herhangi bir iste calisamayacak durumda mi?
Dedik burs için yazıldı vermediler. Turizm lisesiydi elbise istediler hep , okul ücretsiz olsa bu çocuk okutanlar neden çocuk okutmak zor desin. Servisi parali,yemeği parali.Böyle bir şey olamaz.
Lise zorunlu zaten ve parasız. okul müdürü de, milli eğitim de yardımcı olurdu ben okumak istiyorum durumum yok diyene.
Ama bence böyle istemiyorlar yoksa şimdiye yağmur akan evin çatısı yapılırdı onun icinde 25bine gerek yok yardım bekliyorlar belli kardeşler elini taşın altına sokmayı hiç düşünmemiş yazık 5 çocuk yapıp evlendirip bu durumda olmakÇalışarak? 25000 kredi 1100 lirayla ödenir aşağı yukarı. Asgari ücret alsanız elinize para bile kalır, sigortanız da yapılır. Bir mesleğiniz yoksa marketler ve temizlik şirketleri ilk aklıma gelenler. Düşünsek daha neler çıkar. Diğer 2 kardeşiniz de işe girse 1 yılda halledersiniz. Umutsuzluğa düşmeyin diye söylüyorum.
Arada kim iş var dese gidiyor yövmiyeye.Napıyor şimdi çalışıyor mu?
Taşınsınlar bizde isteriz. Ama burda kira yok orda kira var. Babam şeker ve kalp hastası. Ben buraya beni yargılayın diye yazmadım biz bütün ihmalleri düşündük..
Ama olmuyor işte.
Dedik burs için yazıldı vermediler. Turizm lisesiydi elbise istediler hep , okul ücretsiz olsa bu çocuk okutanlar neden çocuk okutmak zor desin. Servisi parali,yemeği parali.
Alıntıladığınız mesajı yazan üyeyede sizede söylüyorum.Ama bence böyle istemiyorlar yoksa şimdiye yağmur akan evin çatısı yapılırdı onun icinde 25bine gerek yok yardım bekliyorlar belli kardeşler elini taşın altına sokmayı hiç düşünmemiş yazık 5 çocuk yapıp evlendirip bu durumda olmak
Yazdım ama cevap gelmedi. Amin.Çok üzüldüm gerçekten. Haluk levent'e Twitter'dan yazdiniz mi? Şu kış günü Allah yardımcısı olsun herkesin.
Açıköğretime yazıldı sınavlara giriyor. Gerçekten yargılayanlar gelip görse keşke.Eve yakın bi Düz liseye geçseydi keşke bırakacağına... şimdi açık liseden tamamlayamayabilir okulunu. Yazık olmuş.
Çıraklık okulu gibi bir yere gitsin ayrıcaAçıköğretime yazıldı sınavlara giriyor. Gerçekten yargılayanlar gelip görse keşke.
Biz zararımız olmasın diye elimizden geleni yapıyoruz bir faydamızda olmuyor işte.
Kim para verir ki.kendilerinin ev çok eski zamanında 80 liraya almışlar.Ev kendilerinin mi? Satsalar o parayla kirada yaşasalar? ya da yeri müsaitse müteahhite 1 daire ve ev yapılana kadar kira ödemesi karşılığında verseler
Kim para verir ki.kendilerinin ev çok eski zamanında 80 liraya almışlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?