Yokluğun gözü kör olsun:(

bencede haluk leventre ınsagramdan yazın yeter zaten ekibi gelir görür evi gideri zaten yardım ediyo en azından elektık lambaları patlamaz
Ordanda yazdım. İnşaallah yardım eder.

Sigortalı olmasını,çalışmayı,durumumun iyi olmasını bende isterim. Annem yıllarca elinden geleni yaptı bizlerde. Yargısız infaz yapmak yerine keşke anlamak isteseydiniz.

Anne babaniz istanbula ogullarinin evine tasinsa keske. Babaniz herhangi bir iste calisamayacak durumda mi?
Taşınsınlar bizde isteriz. Ama burda kira yok orda kira var. Babam şeker ve kalp hastası. Ben buraya beni yargılayın diye yazmadım biz bütün ihmalleri düşündük..
Ama olmuyor işte.

Böyle bir şey olamaz.
Lise zorunlu zaten ve parasız. okul müdürü de, milli eğitim de yardımcı olurdu ben okumak istiyorum durumum yok diyene.
Dedik burs için yazıldı vermediler. Turizm lisesiydi elbise istediler hep , okul ücretsiz olsa bu çocuk okutanlar neden çocuk okutmak zor desin. Servisi parali,yemeği parali.

Ama bence böyle istemiyorlar yoksa şimdiye yağmur akan evin çatısı yapılırdı onun icinde 25bine gerek yok yardım bekliyorlar belli kardeşler elini taşın altına sokmayı hiç düşünmemiş yazık 5 çocuk yapıp evlendirip bu durumda olmak

En mantıklısı bir yerden yardım bulana kadar her ay sen iki kız kardeşin ve bir de erkek kardeşin var sanırım büyük olarak ayda 100 tl ayırmanız. Mutfak masrafından, pazar parasından ya da özel ihtiyacınızdan kısarak. Her ay 400 tl eder Ağustos'a kadar yapabilirseniz 3000 e yakın para eder. Bayağı toparlarsınız evi böylece. Malesef elden gelen öğün olmaz, gelse de zamanında gelmez demişler...

Taşınsınlar bizde isteriz. Ama burda kira yok orda kira var. Babam şeker ve kalp hastası. Ben buraya beni yargılayın diye yazmadım biz bütün ihmalleri düşündük..
Ama olmuyor işte.

Sizi yargilamadim zaten, durumunuzu ogrenmek ve tavsiye vermek icin yazdim. Madem her seyi dusunmussunuz, sadece yardim edebilecekler yazsin diye bir not ekleseydiniz keske.

Çok üzüldüm gerçekten. Haluk levent'e Twitter'dan yazdiniz mi? Şu kış günü Allah yardımcısı olsun herkesin.

Dedik burs için yazıldı vermediler. Turizm lisesiydi elbise istediler hep , okul ücretsiz olsa bu çocuk okutanlar neden çocuk okutmak zor desin. Servisi parali,yemeği parali.

Eve yakın bi Düz liseye geçseydi keşke bırakacağına... şimdi açık liseden tamamlayamayabilir okulunu. Yazık olmuş.

Alıntıladığınız mesajı yazan üyeyede sizede söylüyorum.
Hepimiz yıllarca çalıştık fındığa kayısıya patatese gittik. Yövmiyeyle çalıştık. Örgü yapıp sattık. Ama ev yapmak öyle kolay mı sizce. Çatı dediğiniz şey dümdüz dam denilenden. Onu tamamen açtık yeni tahtalar toprak koyduk.
Ama yağan her yağmur giriyor içine. Elimizi koymadığımız taş kalmadı.
Bundan emin olabilirsiniz.

Eve yakın bi Düz liseye geçseydi keşke bırakacağına... şimdi açık liseden tamamlayamayabilir okulunu. Yazık olmuş.
Açıköğretime yazıldı sınavlara giriyor. Gerçekten yargılayanlar gelip görse keşke.
Biz zararımız olmasın diye elimizden geleni yapıyoruz bir faydamızda olmuyor işte.

Açıköğretime yazıldı sınavlara giriyor. Gerçekten yargılayanlar gelip görse keşke.
Biz zararımız olmasın diye elimizden geleni yapıyoruz bir faydamızda olmuyor işte.
Çıraklık okulu gibi bir yere gitsin ayrıca
Devlette var ücretsiz halk eğitim kursları var ama çıraklık en iyisi bence.
Meslek edinir böylece
Berberlik marangozluk gibi

Ev kendilerinin mi? Satsalar o parayla kirada yaşasalar? ya da yeri müsaitse müteahhite 1 daire ve ev yapılana kadar kira ödemesi karşılığında verseler
Kim para verir ki.kendilerinin ev çok eski zamanında 80 liraya almışlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…