Yokluğun gözü kör olsun:(

Soyleyecek seylerim vardi yazdim yazdim sildim. Birseyler icin akil vermek istemedim. Allah yardimciniz olsun

Son düzenleme:
Toplanıp hepsı ıstanbuldakı kardesın yanına gıtsınler hem otekıler ıs sahıbı olur ıstanbulda daha fazla ıs ımkanı var hemde tedavısıde devam eder engellı kardesının.

Engelli maaşı ve bakımveren maaşı var ben almayan görmedim.Ama siz hepsine yaptık olmadı diyorsunuz.Özellikle belediye ye ve Kaymakamlığa başvurun gerçek ihtiyaç sahiplerine yardım ediyorlar.O da olmadı aile Bakanlığına başvurun ama benim tanıdığım yoksul insanlar hem sosyal hizmetlerden hem belediyeden yardım alıyorlar.Muhakkak biri yardım edecektir.

kuzu sana niye inanmayalim keske elimizden gelsede yardim etsek cok sukur denemiz lazim. keske yapacagimiz bise olsa allah yardimcn olsun

Arkadaşlar böyle küçük illerde herşey kısıtlı inanın 800 lira yada 1000 lira maaşla çalışma imkanı var onada rica minnet yoksa suriyeli vatandaş çok çalışacak otellerde bile resepsiyon görevlisi 1000 lira aliyor düşünün artık o yüzden asgari ücreti nadir kurumsal işyerleri veriyor
Koni sahibi size öncelikle başınız sağolsun ve geçmiş olsun umarım bir yardim eli uzanır ben 2 ay önce adıyamanda idim gezdim gördüm havaalanı yapılmış 6 sene olmuş 3 yıldır uçak iniyor çalışanlarla muhabbetim oldu insanlar uçağı görmek için havaalanına geliyolarlar ve dua ediyorlar durum bu yani
Ayrica bağlı olduğunuz belediye su an tam yerel seçim zamanı yardımların cogalmasi lazım gidin sürekli gidin en kısa zamanda umarım bir yardim eli uzanır sevgiler

Çok çok özür dileyerek bir şey sormak istiyorum. Beni lütfen sakın yanlış anlamayın. Sizi tanımıyorum. Maddi durumlarınız hakkında fikrim yok. Yalnızca akıl akıldan üstündür. 2 evli ablanız var. Öğrenci kardeşinize bir şey diyemem. Ablalarınızla konuşsanız, her ay çok ufak da olsa birisi bir şeyin elinden tutsa. Mesela eniştelerin belki elektrikten anlıyordur. Çoğu erkeğin eli yatkın. Bir ay bir enişteniz lambalarla ilgilense. Diger ay diger ablanız mesela başka ufak bir eksikle ilgilense, kapı cam gibi. Sonraki ay siz ufak da olsa bişey yapsanız. Yani her ay eve 1 kapı takılsa ve herkes ufak da olsa bir seyin ucundan tutsa 1 senede bile ev düzelirdi. Bunlar devamlı olacak seyler degil bir kere çıkacak paralar. Mümkün olmazmıydi öyle? Lütfen yanlış anlamayın sadece sormak istedim ablalarınızın ve sizin maddi durumunuz buna musait hic olmadıysa yapamadık demeniz yeterli. Açıklama yapmanıza bile gerek yok.

Engelli kardeslerininze sgk nin engelli ve evde bakim parasi veriyor olmasi gerekiyor.yani basvurulduysa mutlaka veriyorlar.sgk ya muracat edin

Gidebildigin her yere başvur canım valiliğe kaymakamlığa belediyeye her yere git yardım için hatta evin vs fotolarıni çekip müge anlı ya atsan w....p numaralarından ordan bbir hayırsever bile yardımcı olur

Çok zor bir durum Allah yar ve yardımcınız olsun ://

Genç ve acılı anneyi üzmek değil amacım, kendi üstüne alınmasını da asla istemem, konu kişisel değildir genel bir uygulamadır, kanunen de uygun olmadığından nakdi yardım talepleri, ne yazık ki suistimal edildiği için de bireysel yardım topikleri yasaktır.
Burada amaç nakdi talep değil farkındayım ama konu yanlış anlamalara sebebiyet vermiş ve hesap bilgileri istenmiş, kanunen nakdi yardım yapabilmek için yetkili devlet kurumlarından izin alınması şarttır, izinsiz yardımlar maalesef 2860 sayılı yardım toplama kanununa muhalefet sayılmaktadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…