Yokluğun gözü kör olsun:(

Engelli bakım ücreti alıyorlardır inşallah.

Umarım sosyal yardımdan bir geri dönüş olur.
Durumu iyi insanların yardım almaları gerçek ihtiyaç sahibi insanların hakkını gasp ediyorlar ne yazık ki

Belediye, valilik, yardım dernekleri ne varsa başvurun. İmkan varsa akrabalar kardesler toplasip bişey yapsın.

Alıyorlar ama onda bile ihmal var. Kardeşimin bir gözü görmüyor biride ondan etkilenmiş. Sürekli ilaç kullanmak zorunda sağlam gözü için.

4 5 kardeşsiniz galiba elbet birşeyler yapmanız gerekiyor yağmur giren eve soğukta nasıl giriyordur :-( en azından çatıyj yaptırın bir şekilde

4 5 kardeşsiniz galiba elbet birşeyler yapmanız gerekiyor yağmur giren eve soğukta nasıl giriyordur :-( en azından çatıyj yaptırın bir şekilde
Neyle yapalım ki herkesin durumu belli çalışan bir kişi var oda ist.da kira ödeyerek çalışıyor. İstda oturanlar bilir kirayı verilen parayı.

Yorum yapılabilecek bir konu değil malesef hayatın gerçek yüzü işte.. Sosyal yardımlaşma derneklerine veyahut belediyeye başvurun aileniz için bir nebzede olsa yardım ederler diye düşünüyorum.

Neyle yapalım ki herkesin durumu belli çalışan bir kişi var oda ist.da kira ödeyerek çalışıyor. İstda oturanlar bilir kirayı verilen parayı.
Valla bilmiyorum herkes evlenmiş gitmiş o insanlar o yoklukta kalmış hiç mi calışmadınız ne bilim hiç mi catı yaptıracak para toplayamadınız insana çoluğu çocuğuda yardım etmiyecekse kim edecek bana biri dese ilk soracağım şey yazık kimsesi yok mu olurdu

Fikir verenler olmus yardim gelene kadar kardesler arasinda kosenizdeki parayi birlestirip bir seyler yapilir diye dusunuyorum.
Fikir verildi elimizde olsa bizde yapardık demi. yapabilecek durumumuz olsa zaten yapardık millete muhtaç etmezdik

Evlendik evet hiç birimiz çeyiz bile yapmadık. Eşlerimzin de durumu iyi değil.
Gerçekten yaşanılanları bilseniz böyle demezdiniz. Çalışma imkanı yok köy yerinde. Yıllarca bizde yaşadık bu evde. Evimden yiyecek eşya getirdim gönderdim hep. Ama bizde bir yere kadar yetiyoruz

Anne babanız çok mu yaşlı? Ya da siz ve diğer kardeşler bir iş baksanız. Kredi çekersiniz. Yani ev o kadar kötü durumdayken yardım gelene kadar ne yapacaksınız?
Krediyi çwksek geri neyle ödeyecez ki. Böyle kızıyor gibi oluyorum ama gerçek bu. Benim eşimde sigortasız ve çok zor bir işte çalışıyor. Hamileliğim boyunca yanımda olamadı çalışmak için. Elimizden bir şey gelse keşke

bencede haluk leventre ınsagramdan yazın yeter zaten ekibi gelir görür evi gideri zaten yardım ediyo en azından elektık lambaları patlamaz

eşin niye sigortasız calısıyo annenin babanın halini görüyosun onlar gibi mi olmak istiyosun yada bak bekar olsaydn bari calısır ailenle yasardın mis gibi neden evlendin ki esin sigortası calısıyo paran yok cocuk yapmıssın nasıl bi harekettir bu peki anne gibi mi olmak istiyosun

Çalışarak? 25000 kredi 1100 lirayla ödenir aşağı yukarı. Asgari ücret alsanız elinize para bile kalır, sigortanız da yapılır. Bir mesleğiniz yoksa marketler ve temizlik şirketleri ilk aklıma gelenler. Düşünsek daha neler çıkar. Diğer 2 kardeşiniz de işe girse 1 yılda halledersiniz. Umutsuzluğa düşmeyin diye söylüyorum.

Anne babaniz istanbula ogullarinin evine tasinsa keske. Babaniz herhangi bir iste calisamayacak durumda mi?

Ogrenci olan kardesiniz liseyi bitirdiyse universiteye gitmeden bir iki sene calissa evi onarmaya yetebilir.
Liseyi bitirmedi. Okulun sürekli istekleri oluyordu. Para istiyorlardı okulu bıraktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…