- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.518
- 173
Anladım Allah yolunuzu açık etsinSağolun. Elimizde olmayan sebeplerden. Emin olun ki bütün imkanları zorladık
Allah razı olsun. Fotoğraf atayım şarjım çok az elektrik yok diye.Rabbim yardımcınız olsun sizi biliyorum gerçekten çok üzüldüm yokluk çok zor allahım yokluk çekenlere ve bu soğukta evsiz olanlara yardım etsin.
Resimi rica etsem atarmisinız birde iban numaranız varsa eğer özelden atarsanız etrafımdan birseyler yapmaya çalışıcam
Bekliyorum eğer iban numaranız varsa çok iyi olur allahın izniyle birseyler yapmaya calisicamAllah razı olsun. Fotoğraf atayım şarjım çok az elektrik yok diye.
Size mesaj atamıyorumRabbim yardımcınız olsun sizi biliyorum gerçekten çok üzüldüm yokluk çok zor allahım yokluk çekenlere ve bu soğukta evsiz olanlara yardım etsin.
Resimi rica etsem atarmisinız birde iban numaranız varsa eğer özelden atarsanız etrafımdan birseyler yapmaya çalışıcam
Ben size attım amaSize mesaj atamıyorum
Allah yardımcınız olsun canım yokluk nedir bende bilirim o yollardan geçtim çocukluğumda yiyecek emeğimizin olmadığı zamanları bilirim.. Çok zor insanin elinden birşey gelmemesi de ayrı bi üzücüİyi akşamlar
Benim diğer konularımı bilenler bilir.
Oğlumu kaybettim ve moral olsun diye annemlere geldim. Hava yağışlı annemlerin ev çok çok eski kerpiçten ev. Yağan yağmur aşşağıya iniyor resmen.
evde olan leğenleri koyduk altlarına bir kaç yer boşta. Her yer ıslak
Elimden bir şey gelmiyor. Babamın emekli maaşı bile yok zamanında çalıştığı yerler yatırmamış
Geçen yıl sosyal yardımlaşmadan gelmişler ev ne halde görmüşler geri dönüş yapıcaz deyip gitmişler. Bir şeyde yapmamışlar. Bir yerde 25 binlik destek vericez ama evi yapacaksınız öyle vericez demişler. E zaten para olsa yaparlarlambaların üstü bile damlıyor patşadılar.elimden bir şey gelmiyor moralim bozuk. Üşütmemem gerekiyor lohusa olduğum için ama bu halde paylaşmak istedim
::inanmayana özelden fotoğraf bile atabilirim
LÜTFEN SADECE YARDIM EDECEKLER VE YARDIM EDECEK YERİ BİLENLER YAZSIN.GÖRMEDEN YAŞAMADAN KONUŞMAK KOLAY GELİR HERKESE.
Allah yardımcınız olsun canım yokluk nedir bende bilirim o yollardan geçtim çocukluğumda yiyecek emeğimizin olmadığı zamanları bilirim.. Çok zor insanin elinden birşey gelmemesi de ayrı bi üzücübilmiyorum ki belediyelerin falan yakıt yiyecek yardımı olabiliyor ama ev konusunda yardımı var mi hiç bilmiorum.. Senin içinde sıkıntılı durum hem fiziksel lohusakiktan hem de maneviyat olarak çok zor elinden bisey gelmeden durmak
Haklısın cnm öyle olur.çok üzgünüm burayı görünce kendimi unuttum
IBAN numarasini ben istedim kabul etmedi konu sahibi o yüzden bu konuyla yorum yapılmasın canı sıkılmasın boşuna sizde dusuncelerinizde haklısınızYokluğun gözü kör olsun olmasına da buradan iban göndermek, sadece yardım edecekler yazsın demek bilemiyorum böyle sana bi ortamda uygun mu.
Allah yardımcınız olsun, twitterdan ve instagramdan fotoğraflar yoluyla ünlü ve yardım edecek birilerine ulaşabilirsiniz büyük ihtimalle, internet ortamını biliyorsunuz gördüğüm kadarıyla. Bence en büyük ve ses getiren yardımınız bu olur ailenize.
Engelli kardeşiniz varmış, devletin engellilere çok ciddi yardımları oluyor birini yakinen tanıyorum. ( öğretmenim ve engelli çocuğa eğitim vermek için evine gidiyorum ) siz bu imkanlardan faydalanmıyor musunuz?
Kusura bakmayın ama tavrınız da çok sert.
Çalışın diyenlere her imkanı Zorladık, yok diyorsunuz. Mesela ne yaptınız? Her köşe başı a101, bim market dolu. Sürekli kasiyer alıyorlar. En kolay yoldan işe girme yöntemi. Sırf aileniz için birkaç ay çalışsanız durumu toparlayabilirsiniz.
Her kapı kapanıyor yüzümüze demişsiniz ama gencecik 4 tane çocuğu olan aileye tabiki herkes mesafeli yaklaşır.
Burda yarın sabah hava -15 görünüyor , kardan tipiden arabalar yerinden oynamıyor. Ama o saatte hasta çocuğumu dışarı çıkarıp işe gideceğim.
Hayat herkese zor. Sizler de bir şeyler yapmak Zorundasınız. Çalışmayı deneyin.
Yokluk diyorsunuz elinizde internet bağlantılı akıllı telefon var. Lütfen biraz makul olun
Adıyamanda olduklarıni yazmis konu sahibi. Köy mu nasıl bir yer? kadinlara calisma imkani var mi bilip bilmeden konusmayın. Kadinlar belliki kocalarinin eline bakiyor. Erkek kardesleride kendini zor gecindiriyor diyor. Herkesin sartlari imkanlari ayni degil lutfen empati kurun biraz.Valla bilmiyorum herkes evlenmiş gitmiş o insanlar o yoklukta kalmış hiç mi calışmadınız ne bilim hiç mi catı yaptıracak para toplayamadınız insana çoluğu çocuğuda yardım etmiyecekse kim edecek bana biri dese ilk soracağım şey yazık kimsesi yok mu olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?