Yokluğun gözü kör olsun:(

Allah razı olsun. Fotoğraf atayım şarjım çok az elektrik yok diye.

Allah razı olsun. Fotoğraf atayım şarjım çok az elektrik yok diye.
Bekliyorum eğer iban numaranız varsa çok iyi olur allahın izniyle birseyler yapmaya calisicam

Size mesaj atamıyorum

Allah yardımcınız olsun canım yokluk nedir bende bilirim o yollardan geçtim çocukluğumda yiyecek emeğimizin olmadığı zamanları bilirim.. Çok zor insanin elinden birşey gelmemesi de ayrı bi üzücü bilmiyorum ki belediyelerin falan yakıt yiyecek yardımı olabiliyor ama ev konusunda yardımı var mi hiç bilmiorum.. Senin içinde sıkıntılı durum hem fiziksel lohusakiktan hem de maneviyat olarak çok zor elinden bisey gelmeden durmak

çok üzgünüm burayı görünce kendimi unuttum

Engelli kardeşiniz varmış, devletin engellilere çok ciddi yardımları oluyor birini yakinen tanıyorum. ( öğretmenim ve engelli çocuğa eğitim vermek için evine gidiyorum ) siz bu imkanlardan faydalanmıyor musunuz?
Kusura bakmayın ama tavrınız da çok sert.
Çalışın diyenlere her imkanı Zorladık, yok diyorsunuz. Mesela ne yaptınız? Her köşe başı a101, bim market dolu. Sürekli kasiyer alıyorlar. En kolay yoldan işe girme yöntemi. Sırf aileniz için birkaç ay çalışsanız durumu toparlayabilirsiniz.
Her kapı kapanıyor yüzümüze demişsiniz ama gencecik 4 tane çocuğu olan aileye tabiki herkes mesafeli yaklaşır.
Burda yarın sabah hava -15 görünüyor , kardan tipiden arabalar yerinden oynamıyor. Ama o saatte hasta çocuğumu dışarı çıkarıp işe gideceğim.
Hayat herkese zor. Sizler de bir şeyler yapmak Zorundasınız. Çalışmayı deneyin.
Yokluk diyorsunuz elinizde internet bağlantılı akıllı telefon var. Lütfen biraz makul olun

çok üzgünüm burayı görünce kendimi unuttum
Haklısın cnm öyle olur.
Allah büyük bi yerden bi kapı açar insAllah cnm maalesef çoğu ihtiyaç sahibine hiç yardım yapılmıyor aksine çalışan evini geçidiren evlere yapıldığı oluyor.. Rabbim herkesin yardımcısı olsun

konu sahibi şu an siz ve kardeşlerinizden kimler çalışıyor? yani şunu soruyorum kaç kardeşsiniz ve kadın olanlar da çalışıyor mu?

Yokluğun gözü kör olsun olmasına da buradan iban göndermek, sadece yardım edecekler yazsın demek bilemiyorum böyle sana bi ortamda uygun mu.

Allah yardımcınız olsun, twitterdan ve instagramdan fotoğraflar yoluyla ünlü ve yardım edecek birilerine ulaşabilirsiniz büyük ihtimalle, internet ortamını biliyorsunuz gördüğüm kadarıyla. Bence en büyük ve ses getiren yardımınız bu olur ailenize.

Bireysel yardım yasak değil miydi? Belki gerçekten zor durumda ama bilemedim. Ekşi sözlüktekiler gibi olmaz umarım sonunuz...

IBAN numarasini ben istedim kabul etmedi konu sahibi o yüzden bu konuyla yorum yapılmasın canı sıkılmasın boşuna sizde dusuncelerinizde haklısınız

Yazdiklarinizin hepsine katiliyorum ama kasiyer olarak ise girmek kolay degil yuzlerce kisi basvuru yapiyor ve bunlarin icinde universite mezunlari var..

Adıyamanda olduklarıni yazmis konu sahibi. Köy mu nasıl bir yer? kadinlara calisma imkani var mi bilip bilmeden konusmayın. Kadinlar belliki kocalarinin eline bakiyor. Erkek kardesleride kendini zor gecindiriyor diyor. Herkesin sartlari imkanlari ayni degil lutfen empati kurun biraz.

Bir adıyaman lı olarak üzüldüm adınıza bizde çok zor şartlar altında büyüdük ben ve kardeşim atanınca kredi çekip idareli Bi ev aldık. O kadar ki kiracı değiller işte aslında belediye ve partilerden yardım isteme zamanı seçimin yaklaşıyor olması sizi 1adım öne geçmenizi sağlar şansınızı bide bu aralar deneyin. Allah yardimcınız olsun.

Bu arada hangi köylüsünüz?

Müge anlı ya zahide yetise falan ulassaniz. Telefon yoluyla. Onlarin sozu geciyor yardim ediyor belediyeler vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…