Yokluğun gözü kör olsun:(

Okumayan kardeşim

Kardeşinizin ailenizle arası nasıl bilmiyorum ama şu durumda diğer bir üyenin de önerdiği gibi 1 yıl okulu dondursa ve çalışsa çok faydası dokunur ailenize. Ki dondurmasa bile olur bence . Ben de öğrenciyken çalıştım , ben de İstanbul da okudum. Aileme de destek oldum kendim istediğim için. Ben de ev kiraladım bu arada. Evet yorulur ama bunlar imkansız şeyler değil istedikten sonra. Hiç bir zaman ailenin sorumlulugunu çocuklar alsın istemem ama şu durumda yapılmalı diye düşünüyorum. Yani biraz daha kendinizi güçlü hissedin ve yapabileceginize inanın.

Sosyal yardımları da aileniz için araştırın her zaman.

Edit : abiniz destek oluyormus elinden geldiği kadar anladığım. Umarım düzelir durumunuz.

kimse sizi yargılamamış, ağır sözler etmemiş, çok güzel fikirler vermişler, tüm sayfaları okudum,
ama hayatın gerçekleri var, eşten dosttan kimse yetişkin çocukları olan bir aileye maddi yardımda bulunmaz, kendi evladı sahip çıksın derler. dernekler ya da devlet yardımı için şansınızı zorlayın siz.
ama olmuyor mu, bulup buluşturun, çalışın, biriktirin, olmadı kredi çekin bir ömür ödeyin ama sizi büyütüp bu yaşa getirmiş insanların o sefalet içinde yaşamasına izin vermeyin.

Böyle yargılanacağım aklıma gelmedi ki. Yazayım

Size yardim etmek isteyenlerde bu sorulari sorabilirler, resim vs isteyebilirler. Neden yargilamak olarak degerlendiriyorsunuz? Yani kabul edin, hic soru falan sormadan direk hesap no isteyip size kimse yardim etmez. Bu sorular cok daha iyi sizin icin, ailenizin durumunu ifade etmeniz acisindan.

Abim çalışıyor ve okuyor. Kardeşimde açık öğretimde. Çalışıyor aynı zamanda. Ev yapmak kolay olsa keşke. Abim askerliğini bile bizimkilere bakacak yok diye geciktirdi. Sonra yaptı

İnstagramda yetim anneleri derneği var onlara yazın lütfen mutlaka ilgileneceklerdir. Türkiyenin her yerine yardım ediyorlar ve kaç tane evi onarıp oturulacak hale geldiğini bizzat paylaşımlarından biliyor ve elimden geldiğince bende arada katkıda bulunuyorum o derneğe

Ben zaten hesap no istesinler demedim ki. İsteyene fotoğrafta atarım dedim. Yargılıyorsunuz dediğim üyede öyle konuştu diye. Yoksa Allah razı olsun mesaj yazmanız ve yazmaları bile yetiyor

İktidar partisi sadece ramazanda erzak yardımı yapar o kadar,Belediyenin sosyal işlerine gitmesi ya da kaymakamlığa gitmesi gerek.Köy muhtarı ne işe yarıyor acaba?Bence yarın muhtarlığa gidin ve fakirlik kağıdı alıp kaymakamlığa başvurun

Muhtar akrabamız. Ben bile kaç kere söyledim. Bir şey yapmadığı gibi bizimkilere kendinize ev yapın dedi

bulunsuğunuz ilin belediyesine veya yardım derneklerine haber verseniz en azından bsyler yapmaya çaba göstereceklerdir diye düşünüyorum .

Allah yardımıcnız olsun.

Tatlım önce başın sağolsun ve geçmiş olsun. Benim engelli bir tanıdığım var. O bizim buradaki belediyeye başvurdu. Belediye onardı evini. Hatta aracı olup eşya yenileyenlerle iletişim kurmuşlar. Eşyalarda eskisinden yeni yani. Aklında bulunsun.

Instagramdan resim atin, geri dönüş alma olasılığınız yükselir. Allah yardımcınız olsun

Allah razı olsun bakalım uğraşıyoruz

Allah yardımcınız olsun lütfen kırılmayı ve kızmayın ama neden çalışma yolunu seçmiyorsunuz? Eşiniz neden sigortası olmayan bir işte çalışıyor yapabilecek başka bir i yok mu bir çare yok mu hiç

Sağolun. Elimizde olmayan sebeplerden. Emin olun ki bütün imkanları zorladık

Rabbim yardımcınız olsun sizi biliyorum gerçekten çok üzüldüm yokluk çok zor allahım yokluk çekenlere ve bu soğukta evsiz olanlara yardım etsin.
Resimi rica etsem atarmisinız birde iban numaranız varsa eğer özelden atarsanız etrafımdan birseyler yapmaya çalışıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…