Tamam atıyorumAklıma tek bir şey geliyor ama özelden soracağım foto atınca. Çünkü buraya yazamam.
Okumayan kardeşim
Böyle yargılanacağım aklıma gelmedi ki. Yazayım
Abim çalışıyor ve okuyor. Kardeşimde açık öğretimde. Çalışıyor aynı zamanda. Ev yapmak kolay olsa keşke. Abim askerliğini bile bizimkilere bakacak yok diye geciktirdi. Sonra yaptıKardeşinizin ailenizle arası nasıl bilmiyorum ama şu durumda diğer bir üyenin de önerdiği gibi 1 yıl okulu dondursa ve çalışsa çok faydası dokunur ailenize. Ki dondurmasa bile olur bence . Ben de öğrenciyken çalıştım , ben de İstanbul da okudum. Aileme de destek oldum kendim istediğim için. Ben de ev kiraladım bu arada. Evet yorulur ama bunlar imkansız şeyler değil istedikten sonra. Hiç bir zaman ailenin sorumlulugunu çocuklar alsın istemem ama şu durumda yapılmalı diye düşünüyorum. Yani biraz daha kendinizi güçlü hissedin ve yapabileceginize inanın.
Sosyal yardımları da aileniz için araştırın her zaman.
Ben zaten hesap no istesinler demedim ki. İsteyene fotoğrafta atarım dedim. Yargılıyorsunuz dediğim üyede öyle konuştu diye. Yoksa Allah razı olsun mesaj yazmanız ve yazmaları bile yetiyorSize yardim etmek isteyenlerde bu sorulari sorabilirler, resim vs isteyebilirler. Neden yargilamak olarak degerlendiriyorsunuz? Yani kabul edin, hic soru falan sormadan direk hesap no isteyip size kimse yardim etmez. Bu sorular cok daha iyi sizin icin, ailenizin durumunu ifade etmeniz acisindan.
İktidar partisi sadece ramazanda erzak yardımı yapar o kadar,Belediyenin sosyal işlerine gitmesi ya da kaymakamlığa gitmesi gerek.Köy muhtarı ne işe yarıyor acaba?Bence yarın muhtarlığa gidin ve fakirlik kağıdı alıp kaymakamlığa başvuruniktidar partisinin size en yakın şubesine gidin ve üye olun. Bir süre geçince de derdinizi anlatın, bakın hem yardımlar gelecek, hem de kapılar daha kolay açılacak!
Millet iş zor bulurken, arkadaşın kardeşi havaalanında işe girdi üstelik ortaokul terk 3500 lira artı sigorta ve mesai ve ikramiye ile. " philly abla bana işi onlar ayarladılar, düğün müğün için ihtiyacın olursa söyle bana, belediye tesislerini bedavaya ayarlarız"!
Muhtar akrabamız. Ben bile kaç kere söyledim. Bir şey yapmadığı gibi bizimkilere kendinize ev yapın dediİktidar partisi sadece ramazanda erzak yardımı yapar o kadar,Belediyenin sosyal işlerine gitmesi ya da kaymakamlığa gitmesi gerek.Köy muhtarı ne işe yarıyor acaba?Bence yarın muhtarlığa gidin ve fakirlik kağıdı alıp kaymakamlığa başvurun
++++Twitterdan haluk levente ya da ahbap derneğine ulaşabilirseniz muhtemelen yardımcı olurlar.
Yerel seçimler de sana oy falan yok de!Bir de muhtar olmuş duygusuz adam!Muhtar akrabamız. Ben bile kaç kere söyledim. Bir şey yapmadığı gibi bizimkilere kendinize ev yapın dedi
Yok dedik zaten.Yerel seçimler de sana oy falan yok de!Bir de muhtar olmuş duygusuz adam!
Tatlım önce başın sağolsun ve geçmiş olsun. Benim engelli bir tanıdığım var. O bizim buradaki belediyeye başvurdu. Belediye onardı evini. Hatta aracı olup eşya yenileyenlerle iletişim kurmuşlar. Eşyalarda eskisinden yeni yani. Aklında bulunsun.İyi akşamlar
Benim diğer konularımı bilenler bilir.
Oğlumu kaybettim ve moral olsun diye annemlere geldim. Hava yağışlı annemlerin ev çok çok eski kerpiçten ev. Yağan yağmur aşşağıya iniyor resmen.
evde olan leğenleri koyduk altlarına bir kaç yer boşta. Her yer ıslak
Elimden bir şey gelmiyor. Babamın emekli maaşı bile yok zamanında çalıştığı yerler yatırmamış
Geçen yıl sosyal yardımlaşmadan gelmişler ev ne halde görmüşler geri dönüş yapıcaz deyip gitmişler. Bir şeyde yapmamışlar. Bir yerde 25 binlik destek vericez ama evi yapacaksınız öyle vericez demişler. E zaten para olsa yaparlarlambaların üstü bile damlıyor patşadılar.elimden bir şey gelmiyor moralim bozuk. Üşütmemem gerekiyor lohusa olduğum için ama bu halde paylaşmak istedim
::inanmayana özelden fotoğraf bile atabilirim
LÜTFEN SADECE YARDIM EDECEKLER VE YARDIM EDECEK YERİ BİLENLER YAZSIN.GÖRMEDEN YAŞAMADAN KONUŞMAK KOLAY GELİR HERKESE.
Allah razı olsun bakalım uğraşıyoruzTatlım önce başın sağolsun ve geçmiş olsun. Benim engelli bir tanıdığım var. O bizim buradaki belediyeye başvurdu. Belediye onardı evini. Hatta aracı olup eşya yenileyenlerle iletişim kurmuşlar. Eşyalarda eskisinden yeni yani. Aklında bulunsun.
Allah razı olsun.Instagramdan resim atin, geri dönüş alma olasılığınız yükselir. Allah yardımcınız olsun
Sağolun. Elimizde olmayan sebeplerden. Emin olun ki bütün imkanları zorladıkAllah yardımcınız olsun lütfen kırılmayı ve kızmayın ama neden çalışma yolunu seçmiyorsunuz? Eşiniz neden sigortası olmayan bir işte çalışıyor yapabilecek başka bir i yok mu bir çare yok mu hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?