Yokluk psikolojisiyla nasıl başa çıkıyorsunuz ?

Yani napalım olmayınca olmaz. Ama nıye sevgılın varken böle düşündün ki?

Bazen yalnızlık çoook daha iyidir. Hayat sizin yazdığınız kadar planla, stresle yaşanacak yer değil. Bi salın artık

Hali hazırda sevgilin varken neden ilgi görme isteğin var? Bu mantık hiç doğru değil. İlişkine %100 sadık olman lazım. Duygusal boşluğun var. Bunun için uzman desteği almalısın. Belki küçüklüğünde aileden kalan travmaların vardır.
Çekici bir kadın mı değilsin? Çok mu bakımsızsın? Kilo problemin mi var? Yazdıklarından benim çıkardığım enerjin çok negatif. O yüzden talep görmüyor olabilirsin.
Bende tam tersi düşünüyorum. Son 25 senedir ya sevgilim var, ya evliyim. Hayatımın geri kalanında erkek olmasa niye yok demem. O kadar bıktım. Türk erkekleri o kadar kaprisli, hizmet bekleyen tipler ki. Yalnız olmayı özlemiyor değilim. Bir de insanın çocuğu olunca bütün sevgilerin ötesine geçiyor. Evlilik zaten çok matah bir şey değilde, çocuk başka bir dünya

Bence siz kendinizi sevmiyorsunuz.Hayatı paylaşmak güzel ama tek yaşamakta güzel.Mesela en özlem duyduğum yıllar bekar öğrencilik yıllarımdı.Yalnız değilim ama yalnız olsaydım yine mutlu olurdum.
Sizi tamamlamak için bir erkeğe ihtiyacınız yok.

Başlığı görünce maddiyat ile ilgili sandım, o yüzden girdim. Ama konu beni şok etti, ya erkeklerin a…. Çok mu önemliler sanki tek yaptıkları dert ve üzüntü vermek. Bu kadar mı önemli erkek olması

Eskişehir'de kimse kadınlarla pek ilgilenmez mi
Dalga geciyorsun heralde çik suradan sokağa millet yiyecek gibi peşinde dolaşıyor kadınların.
Aynı sehirden mi bahsediyoruz

ay ne güzel anlattın bekar olasım geldi ne fingirderdim

İlişkiniz varken başkasından ya da başkalarından mı ilgi bekliyorsunuz? Tam olarak anlamadım kusura bakmayın

Ay bi de bu Ferhans her konuda maşallah herkesi bi güzel linç ediyor. Ben de bunu ciddiye alıp üzülmüştüm bi keresinde

Ay evet bi keresinde nerdeyse ağlayacaktım beni linç etti diye. Derdi belli oldu Ferhans hanımın

Başlığı okuyunca yokluk, yoksulluk, zor hayat şartları ile ilgili bir konu sandım ama ferhansı görünce anladım neyden bahsettiğini asgdhshhs.
Ferhans kıskanıp kurdeşen dökme ama boş kalmıyoruz hep bir ilgi bir alaka oluyor biliyor musun. Çirkin falan mısın ya sen nasıl kimse ilgilenmez?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…