- 19 Nisan 2019
- 3.037
- 8.561
- 158
sen kendin kalitesizsin. kaliteli adam sana sümüğünü atmaz.Tam da anlattığınız gibiyim maalesef.2,3 gün gerçekler tokat gibi yuzüme çarpınca kendime geliyorum.sonra yine eski kompleksli, kıskanç, isyankâr halime geri dönüyorum.bazen diyorum amann ölümlü dünya.idare edecek kadar da birşey yaşayabiliyorum.ama ertesi gün yine eski tas eski hamam.mutlu olmayı beceremiyorum.eskiden bir süre ilgi gördüğümü düşünüp seviniyordum ama nedense bugün doğuda olduğum için ve bu kişiler yeterince kaliteli olmadığı için kendimi kandırdığımı fark ettim.vee evet batıya gitsem kimsenin yanaşmayacağını biliyorum.hayatım koca bir yalandan ve acizlikten ibaret.
Abartmayın.bu ne saygısızlık.sen kendin kalitesizsin. kaliteli adam sana sümüğünü atmaz.
Lütfen artık üstüme gelmeyin.eski defterler açılacak diye konu açamıyorum.Peki o hamilelik konusundaki durum doğru mudur?
Abartmayın.bu ne saygısızlık.banlanma nedeni.
Muhtemelen de doğru . Teşekkürler . Yaşadığınız birçok şeyi hakettiğiniz gerçeği ile sizi başbaşa bırakıyorumLütfen artık üstüme gelmeyin.eski defterler açılacak diye konu açamıyorum.
Ne çektin be Ferhan iyi kötü demeden buldugun erkege yapisacan mecbuuurNeyse ben beceremiyorum o zaman ne diyeyim.bit yerden sonra insanın kendini kabul etmesi gerekiyor.
Daha cok kisi arzulasin onu. Mumkunse 3-4 kisiyi ayni anda idare etsinEe sevgiliniz varmis zaten. Sorun ne o zaman?
taciz güzellemesi yapan sendin. baştan sınırı sen bozdun.Abartmayın.bu ne saygısızlık.
Ay bak hatirladim simdi.taciz güzellemesi yapan sendin. baştan sınırı sen bozdun.
aynen ya. cidden halk sağlığı için şikayet edeceğim şunu. yaptığı suç. zihinsel sapık aramızda geziyor. düşünün metroda yanımızda bu oturuyor.Ay bak hatirladim simdi.
Tecavüze ugramak bile istiyordu. Arzulasin yeter. Ne sekil olacagi onemli degil
Türkiye’de baba sorunu yaşayan kişi sayısı istatiksel %80 civarı dedi benim terapistim çoğu kişi de baba problemi var temelde sadece hepimiz farklı şekillerde yansıtıyoruz hayatımıza..Senin problemin "ilgi", neden bir baskasinin göstereceği ilgiye bu kadar muhtac hissediyorsun once bunu cozmen lazim. Genellikle babasindan sevgi goremeyen kiz cocuklari ilgi sevkat ve merhameti baska erkeklerde arar.
Herkes ayni sekilde reaksiyon vermiyor. Bu verdigim ornek en sık gordugumdu cevremde. Benim babam ben 7 yasindayken vefat etti ama bu benim ilgiyi baskalarinda aramama sebep olmadi, aksine erken buyudum, sinirlerim celik gibi oldu.Türkiye’de baba sorunu yaşayan kişi sayısı istatiksel %80 civarı dedi benim terapistim çoğu kişi de baba problemi var temelde sadece hepimiz farklı şekillerde yansıtıyoruz hayatımıza..
Evet bende de baba kız ilişkim yok mesela 15 yıldır görmedim bile bu yüzden daha güçlü oldum kimse vazgeçilmez değildir inancım oluştu bağlanmıyorum yılları silip atabiliyorum iyi mi kötü mü tartışılır tabi ama bir tane hayatım var biri için çekemem diyorum. 6 ay evlilik yaşadım babama benzeyen bazı durumlar gördüm örneğin çalışkan değildi babam annem çalışırdı eski eşimde iş bulamıyorum bahanesi ile evde otururdu ben dedim cekemem böyle bitirdimHerkes ayni sekilde reaksiyon vermiyor. Bu verdigim ornek en sık gordugumdu cevremde. Benim babam ben 7 yasindayken vefat etti ama bu benim ilgiyi baskalarinda aramama sebep olmadi, aksine erken buyudum, sinirlerim celik gibi oldu.
Aybi sey bende de var. Birinden vazgecmek o kadar kokay geliyor ki. Ödül mü ceza mi anlayamiyorumEvet bende de baba kız ilişkim yok mesela 15 yıldır görmedim bile bu yüzden daha güçlü oldum kimse vazgeçilmez değildir inancım oluştu bağlanmıyorum yılları silip atabiliyorum iyi mi kötü mü tartışılır tabi ama bir tane hayatım var biri için çekemem diyorum. 6 ay evlilik yaşadım babama benzeyen bazı durumlar gördüm örneğin çalışkan değildi babam annem çalışırdı eski eşimde iş bulamıyorum bahanesi ile evde otururdu ben dedim cekemem böyle bitirdim
Kesinlikle evlenecek biri degilm evlenince doyumsuzlugu gecmezFerhans eger terapiye gidip durumu duzeltmeye niyetin yoksa hazir sevgilin varken uce bese bakma da evlen artik. O zaman cok korkmana gerek de olmaz hem. Neden evlenmiyorsun ki?
Lütfen artık üstüme gelmeyin.eski defterler açılacak diye konu açamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?