Yokluk psikolojisiyla nasıl başa çıkıyorsunuz ?

sen kendin kalitesizsin. kaliteli adam sana sümüğünü atmaz.

sen kimsin ki sana baksınlar

Ferhans biraz ceza yemek istiyor gibi geldi linç yemek istiyor gibi. Bizde şikayet edelim napalım

Yorumları hayretle okudum. @Ferhans madem bu kadar hastalıklı düşüncelere sahipsin, sen de eleştirileri kabul ediyorsun, çoğu şeyin farkındasın, neden hiç tedavi olmayı düşünmedin? Bence ilk yapman gereken psikiyatriste gitmek. Sen tedavi olursan, iyileşirsen hayatına da kaliteli insanlar girebilir. Ben senin için üzüldüm. İnsan kendini bu kadar değersizleştiremez

Senin problemin "ilgi", neden bir baskasinin göstereceği ilgiye bu kadar muhtac hissediyorsun once bunu cozmen lazim. Genellikle babasindan sevgi goremeyen kiz cocuklari ilgi sevkat ve merhameti baska erkeklerde arar.
Türkiye’de baba sorunu yaşayan kişi sayısı istatiksel %80 civarı dedi benim terapistim çoğu kişi de baba problemi var temelde sadece hepimiz farklı şekillerde yansıtıyoruz hayatımıza..

Türkiye’de baba sorunu yaşayan kişi sayısı istatiksel %80 civarı dedi benim terapistim çoğu kişi de baba problemi var temelde sadece hepimiz farklı şekillerde yansıtıyoruz hayatımıza..
Herkes ayni sekilde reaksiyon vermiyor. Bu verdigim ornek en sık gordugumdu cevremde. Benim babam ben 7 yasindayken vefat etti ama bu benim ilgiyi baskalarinda aramama sebep olmadi, aksine erken buyudum, sinirlerim celik gibi oldu.

Herkes ayni sekilde reaksiyon vermiyor. Bu verdigim ornek en sık gordugumdu cevremde. Benim babam ben 7 yasindayken vefat etti ama bu benim ilgiyi baskalarinda aramama sebep olmadi, aksine erken buyudum, sinirlerim celik gibi oldu.
Evet bende de baba kız ilişkim yok mesela 15 yıldır görmedim bile bu yüzden daha güçlü oldum kimse vazgeçilmez değildir inancım oluştu bağlanmıyorum yılları silip atabiliyorum iyi mi kötü mü tartışılır tabi ama bir tane hayatım var biri için çekemem diyorum. 6 ay evlilik yaşadım babama benzeyen bazı durumlar gördüm örneğin çalışkan değildi babam annem çalışırdı eski eşimde iş bulamıyorum bahanesi ile evde otururdu ben dedim cekemem böyle bitirdim

Aybi sey bende de var. Birinden vazgecmek o kadar kokay geliyor ki. Ödül mü ceza mi anlayamiyorum

Lütfen artık üstüme gelmeyin.eski defterler açılacak diye konu açamıyorum.

Konu açmana gerek yok zaten yapman gereken şey belli Önce bir dahiliyeye gidip hocam libidom yüksek Pskyatriye gideceğim ama önce hormonlarımdan emin olmak istiyorum diyeceksin sonrada bir Pskyatri ye güdülerinden bahsedip yardım isteyeceksin gerekliyse o seni terapiye yönlendirir bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…