Yokluk psikolojisiyla nasıl başa çıkıyorsunuz ?

İsim vermek bilerek istemedim ancak, gizemliaslıydı. Onda gördüm sizde görmedim. Doğruluğu nedir bilemem. Ancak ferhans zaten ne kafa ne de psikolojik olarak düzgün bir mental sağlığa sahip değil. O yüzden kendisini ne olarak biçimlendirip ne olarak adlandırıyor merak ettim

işin kötü yani taciz ve tecavüz güzellemesi.. bir daha tekrarlarsa emniyete başvuracağım. sapık zihniyetliler aramızda gezmemeli..

İlgi delisi olursan böyle olur. Sağ elini sol elinle mi avutsan artık

Neyse ben beceremiyorum o zaman ne diyeyim.bit yerden sonra insanın kendini kabul etmesi gerekiyor.

Tam da anlattığınız gibiyim maalesef.2,3 gün gerçekler tokat gibi yuzüme çarpınca kendime geliyorum.sonra yine eski kompleksli, kıskanç, isyankâr halime geri dönüyorum.bazen diyorum amann ölümlü dünya.idare edecek kadar da birşey yaşayabiliyorum.ama ertesi gün yine eski tas eski hamam.mutlu olmayı beceremiyorum.eskiden bir süre ilgi gördüğümü düşünüp seviniyordum ama nedense bugün doğuda olduğum için ve bu kişiler yeterince kaliteli olmadığı için kendimi kandırdığımı fark ettim.vee evet batıya gitsem kimsenin yanaşmayacağını biliyorum.hayatım koca bir yalandan ve acizlikten ibaret.

Maddi anlamda yokluk psikolojisi sanmıştım başlığa bakınca

Bi Rainyy bir de sen koca bulamadınız gitti. Esra Erol'a katılın bari çay için bari yoksa kocasız ölüp gideceksiniz bi gün

Ferhans sen Kocaeli'de çalışmıyor muydun?Ben mi yanlış hatırlıyorum.Batida da sex için yırtınan hanzolar dolu,böyle kıyaslamalari hic sevmiyorum.

ferhans kendi içini kendin karartıyorsun biraz da, okuyunca şu yazdığını cidden mezara girdim yahhhuuuuu. Enseyi de bu kadar karartma bence

Nasıl tanışacağım ki ?
Valla ben her yerde tanışıyorum. Tiyatrolar, konserler, piknikler, vapurlar, blablacar ile yolculuk, şehiriçi geziler, etkinlikler, arkadaş buluşmaları... Her yerde zibilyon tane genç ,işinde gücünde eli yüzü düzgün otuzluk adam var. Ev iş ev iş yasarsaniz tabii kimseyle tanisamazsiniz. İstanbul etkinlikler şehri. En basitinden outdoor bir spor yapıyorum, insanın kendisini çekme ihtimali pek olmayan bir sey. Orada bile her hafta 'beni çeker misin?' Diye birbirimizi çekip Whatsapptan paylaşıyoruz,sohbet ediyoruz. Etkileşim olursa çikista beraber yürü,ya da sonraki etkinlikle ilgili bir bahane bul yaz
Biriyle tanışmak hiç zor değil bence büyük sehirde

Peki o hamilelik konusundaki durum doğru mudur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…