bana gelmek istediler...bende durumumu izzah ettim...o aksm yok diye gelinmezmi?ben olsam o aksm giderdim arkadasimin yanina...ben beklenti icinde dglm ki..yanimda olsun istedim.digeri aramadi bile.Bu konuyu açmak ve böyle düşünmek için biraz erken davranmışsınız. Haftasonu herkesin bir planı var belki bir şey düşündüler sizin için müsait olmayı bekliyorlardır. Tabi böyle bir şey yoksa da kendi ayıpları. Ama üzmeyin kendinizi elbet güzel günler gelir.
Ins cnm guzel gunler gelecek.Bu konuyu açmak ve böyle düşünmek için biraz erken davranmışsınız. Haftasonu herkesin bir planı var belki bir şey düşündüler sizin için müsait olmayı bekliyorlardır. Tabi böyle bir şey yoksa da kendi ayıpları. Ama üzmeyin kendinizi elbet güzel günler gelir.
İş bulamaz mısınız en kısa zamandabana gelmek istediler...bende durumumu izzah ettim...o aksm yok diye gelinmezmi?ben olsam o aksm giderdim arkadasimin yanina...ben beklenti icinde dglm ki..yanimda olsun istedim.digeri aramadi bile.
Beklentim sadece pastam boregim cayim yokken de gelip yanimda oturmalariydi....bu beklenti degilki...yanlismiyim arkadasim.hastalanani neden ziyaret ederiz...hastaligina sifa olacagimizdan dgl...ona moral olsun diye...bu beklentimi...bilemiyorum ki.Beklentilerinizi en aza indirgerseniz hayal kırıklığınızda az olur.
Belki o an düşünememişlerdir. Ya da sizi incitmekten korkmuşlardır.
Ben 1 ay oncesi kurumsal bir firmayla anlastim...dun yerine gececegim kisi cikti.muhtemelen yarin ararlar.cunku her sey olumlu.İş bulamaz mısınız en kısa zamanda
Böyle yazdığınız için beklenti içinde olduğunuzu düşündüm Belliki çok hassas bir dönemden geçiyorsunuz. Allah yardımcınız olsuninanirmisiniz ikisi de cok zengin.olsun cennetin kapisini COMERTLER açacak.
Ins...ben o pisik kocayi allaha biraktim.bu gun kizim geldi.sevinemedim bile...Yani bir arkadasim bana evde hic bisey yok dese evdekinden bolüp giderim param yoksada. Cok guzel gunlerin olsun nice. Bol kazancli cok mutlu gunlerin olsun.
O serefsiz kocanda cocuklarindan kısıp baska kadinlarla yiyor. Fitil fitil gelsin burnundan. Sürüm sürum surundunde bi su vereni olmasın.
Onu yazmamdaki amac belki onlarinda maddiyati yok diyenler olur diye yazdim cnm..ALLAH RAZI OLSN.Böyle yazdığınız için beklenti içinde olduğunuzu düşündüm Belliki çok hassas bir dönemden geçiyorsunuz. Allah yardımcınız olsun
Konularınızı çok bilmiyorum. Eski eşiniz baba olmayıda beceremeyen tiplerden sanırımOnu yazmamdaki amac belki onlarinda maddiyati yok diyenler olur diye yazdim cnm..ALLAH RAZI OLSN.
Baba dgl insan olmadi ki.Konularınızı çok bilmiyorum. Eski eşiniz baba olmayıda beceremeyen tiplerden sanırım
Sizin bahane urettiginizi dusunmus de olabilirler hep kendi acinizdan dusunmeyinbana gelmek istediler...bende durumumu izzah ettim...o aksm yok diye gelinmezmi?ben olsam o aksm giderdim arkadasimin yanina...ben beklenti icinde dglm ki..yanimda olsun istedim.digeri aramadi bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?