- 23 Aralık 2017
- 625
- 728
- 23
gerçek dostlar zor zamanda belli olur...siz kardeş gibi görmüşsünüz onları demekki.600 tl param kalmisti demistim.sidi 400 tl kaldi...kizim dun geldi.ve ne yapacgmi bilemyrm..babasindan gecen oglum ablasi icin para istemis..o da x abiden borc aldim 50 tl var yoksa verirdim demis...tazminat 100 milyar aldi.ise giris cikis yapti ki nafaka az odesin..
Dun en yakin kardes gibi yakin lise arkafaslrm yazdi sana gelelimmi aksm.cok yakin oldgmuz icin yazdim.cnm cayim,yagim dahi bitti.evde her sey sifir.cok zor donemlerdeyim.isede baslamdm.gulucuk atti...sonra aaa ciddimisin dedi.evt dedim.yok biz illahi pasta borek istemyrz cekirdek cay olur dedi....daha ne denir ki...dogalgaz gecen kesildi onu actirdim dedim.aaa cok uzuldm dedi...sabah aradi...gulucugu saka yapion zannetim de yazdim alinma dedi..evt ben esprili biriyim belki oyle zannetti...peki neden gelmedi..diger arkadssda whatsaptan yazmis cok uzldm yapablcgmiz bir sey olursa soyle....
Ne soylenir ki...bir gun bir arkadasimiz bu durumdaydi.bu 2 arkdsi aradim hepsine bir seyler aldirfim yaptirdim v3 ziyaretine gittik....bu arkadaslarla evvelki hafta oturuyorduk beni anlatiyor...nice1985 cok comert.bir gun izmite gittik sadece 20 tlsi var...hic bir geliride yok.unuverstli cocuk ihtiyaci icin istedi..kitap satiyordu...cikardi hepsini ona verdi...ben yapmazdim.ama nice1985 cok comert.bu huyunu hep takdir ederim dedi...keske sende oyle olsan arkadasim...bana cekirdek cay iceriz diyene kdr aksm geliyorz bize kapini acman yeter diyip....derdimi dinleyip bana bu gunler gecicek deselerdi....inanirmisiniz ikisi de cok zengin.olsun cennetin kapisini COMERTLER açacak.
Bence de gelmeleri hatta ellerine bişey takip gelmeleri gerekir ne bileyim en azından k ahvaltilik ekmek peynir vb. Cayim yok diyorsun çekirdek çay içeri diyor ne kadar dusunce sizler bence bunlar arkadas değil yoldan geçen den farkı yokbana gelmek istediler...bende durumumu izzah ettim...o aksm yok diye gelinmezmi?ben olsam o aksm giderdim arkadasimin yanina...ben beklenti icinde dglm ki..yanimda olsun istedim.digeri aramadi bile.
Asla oyle bir bahane sunabilirmi insan.bnm maddi durjmum cok ama cok iyiydi...Sizin bahane urettiginizi dusunmus de olabilirler hep kendi acinizdan dusunmeyin
Inanin yag cay dgl mesele...o anda yanima onlar yokkende gelmelerini isterdim.Benim liseden aynı sınıftan bi kaç arkadaşım vardı böyle hayırsız. Üni 1. sınıfta ameliyat olmuştum. Bi evime ziyarete gelmediler. Mesaj attılar o kadar. Ben de sildim o kişileri hayatımdan. Maalesef iyi gün dostlarıymış.
Bunlar da öyle demekki. Bana arkadaşım durumunu söylese böyle böyle diye yardım etmeye çalışırım elimde ne kadar varsa yettiğince yağını çayını alırım hiç değilse.
Gecen ay biri beni kahvaltiya cagirdi..bu arkadaslarimdan biri...firindan cevizli corek ve misir ekmegi aldm gittim....sonra markete girdik ben bir kac sey aldim o da su aldi...odettirmedim....ama o beni aramadi bile.Dost olsalar zaten olsun maksat sohbet etmek der gelirken de çay yağ makarna tatlı alır 2 kişiler mi bu saydıklarım en fazla 60 tutar 30 30 paylaşıp yine alırlardı o paraya batmazlardı
Çay yok demene rağmen olsun çay çekirdek de olur diyen kafayla zaten konuşmaya bile gerek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?