YOKLUKTA TANIDIM ARKADASLARIMI.

Benim liseden aynı sınıftan bi kaç arkadaşım vardı böyle hayırsız. Üni 1. sınıfta ameliyat olmuştum. Bi evime ziyarete gelmediler. Mesaj attılar o kadar. Ben de sildim o kişileri hayatımdan. Maalesef iyi gün dostlarıymış.
Bunlar da öyle demekki. Bana arkadaşım durumunu söylese böyle böyle diye yardım etmeye çalışırım elimde ne kadar varsa yettiğince yağını çayını alırım hiç değilse.

gerçek dostlar zor zamanda belli olur...siz kardeş gibi görmüşsünüz onları demekki.

Dostlar kötü günde belli eder kendini zaten, ki onlar senin kötü gün dostun değiller demeyeceğim hiç dostun olmamış. Senin bunkadar zor durumda olduğunu nasıl bilmezler şaka yaptığını düşünebilirler ki? Sıkma canını. Allah her zaman mazlumun yanındadır. Gün doğmadan neler doğar.

Çayım bitti diyen birine önce gülücük atıp sonra da yok biz pasta börek değil, çay çekirdek istiyoruz demek nasıl bir kafa yapısı acaba.
Gerçekten arkadaşınız olan biri hadi diyelim ki o an sizi kırmamak adına ihtiyacınızı alıp gelmedi ama en azından biri gelirken içecek getirip, biri kuru pasta tarzı bir şey alıp gelebilirdi.
En azından yanınızda olabilirlerdi.
Umarım kısa zamanda her şey yoluna girer.

Dost olsalar zaten olsun maksat sohbet etmek der gelirken de çay yağ makarna tatlı alır 2 kişiler mi bu saydıklarım en fazla 60 tutar 30 30 paylaşıp yine alırlardı o paraya batmazlardı
Çay yok demene rağmen olsun çay çekirdek de olur diyen kafayla zaten konuşmaya bile gerek yok.

Dara dusunce insanlari taniyorsun.Biz de cok sikintili bir donemden geciyoruz kimseden beklenti icinde olmadik bu zamana kadar.Borc istedik cok yakin bildiklerimiz birak destek olmayi bir daha telefonumuzu acmadilar.Sildim hepsini.Iyi gunumde kapima geliyorlardi yemege icmeye.Hadi bakalim Allah buyuk bu gunler gececek bir daha gelebilecekler mi evime..sikma canini.Ama bugunleri de unutma..

bana gelmek istediler...bende durumumu izzah ettim...o aksm yok diye gelinmezmi?ben olsam o aksm giderdim arkadasimin yanina...ben beklenti icinde dglm ki..yanimda olsun istedim.digeri aramadi bile.
Bence de gelmeleri hatta ellerine bişey takip gelmeleri gerekir ne bileyim en azından k ahvaltilik ekmek peynir vb. Cayim yok diyorsun çekirdek çay içeri diyor ne kadar dusunce sizler bence bunlar arkadas değil yoldan geçen den farkı yok

Inanin yag cay dgl mesele...o anda yanima onlar yokkende gelmelerini isterdim.

Gecen ay biri beni kahvaltiya cagirdi..bu arkadaslarimdan biri...firindan cevizli corek ve misir ekmegi aldm gittim....sonra markete girdik ben bir kac sey aldim o da su aldi...odettirmedim....ama o beni aramadi bile.

Zaten bu günlerde belli olur ki. Ben olsam hepsinin numarasını çat çat silerdim. Arkadaşımın evinde çay yoksa cebimdeki son 10lirami bile onun için veririm bunlar nasıl insan ya.
Bugünler de geçecek sabredin, sabır sadece.. Geçecek söz veriyorum hep böyle gitmeyecek

Çok boş insanlarmış. Allah yardımcınız olsun inşallah. Herkesin hayatında iniş ve çıkışların oldugu dönemler yaşanabiliyor. Siz de feraha kavuşacaksınız inanıyorum.

Ama bu boş insanları hayatınızdan çıkarırsanız daha iyi olur. Sizin için iyi düşünse bile lafını sözünü bilmeyen, halden anlamayan bir insan demek ki

Gelde simdi iste dertlenme bu dünyadaki bütün insanlar bir gun boyle değişecek mi? Ya acaba değişen zaman mi. Gercekten ben olsam bende üzülürdüm. Yanıma gelmediler diye..
Eski kocan icin diycek soz bulamıyorum. Evlilik bu hayattaki en büyük şans. Dunyada nice liderler cok guzel seyler yaptilar ama evlenmediler malesef. Kötü insanla ugrasmak cok zor

Hiç üzülmeyin herşey çok guzel olacak bu günler geride kalacak ve siz dimdik ayağa kalkacaksınız bunun içinde o arkadaşlarınıza ihtiyacınız inanın ki yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…