Cnmm.keske gelseniz.kocaelide yasiyorm.Üzülmeyin kara gün eninde sonunda geçer siz de bu dönemde dostunuzu düşmanınızı tanırsınız.bu arada hangi şehirdesiniz keşke bi börek bi çay yapıp ben gelebilsem size
Cnm ne pasta ne borek ne cay....bizim derdimiz yanimizda bir el.bir sohbet.ben gulerken yanimda olanlar ben aglarkende olsunlar.her kez dgl tabi en yakinlarindan beklenir bu.Konuyu okurken gözyaşlarıma hakim olamadım. Sizi o kadar iyi anlıyorum ki.
2001 krizini en derinden yaşayanım. O dönemde yok elektrik kesilir ya su ya da evde hiçbir şey yoktur. Ben kimseye kendi ailememe bile hiçbir şey hissetmeden çıkayım şu dönemden derdindeyim. Hiç ummadığım bir gün amca kızlarım geldi kimsinin elinde börek kimisinin elinde çay paketi yada şeker paketi falan. seni özledik dediler. Oysa o dönemde ben bunu kendi ablalarımdan umut etmiştim. Hala o günü unutamam. Bir süre kendi ablalarımdan bile uzak olmuştum, aslında hala bir kırıklık vardır içimde, ablalarım neden bunu düşünemedi diye
Size kolaylıklar diliyorum umarım bu günleri tez zamanda atlatırsınız. Çocuklarınızın babasına diyecek lafım yok allahından bulsun.
Bende sildim.Dost zor zamanda belli oluyor. Iyi ki o yüzlerini gördünüz dalga geçer gibi davranmışlar.
Benim de zor zamanım oldu. İnanır misıniz beklemediğim insan kendini paraladi yardım etmek için. Beklediğim insan değil yardım etmeyi arayip da nasıl oldun yardım edebileceğim bir sey var mı bile demedi. İnsan merak dahi etmez mi yahu!
1 ay kadar öncesinde sildim onlari. Açtım gözlerimi. Aramadılar... zor zaman geçiyor ama insan bu duruma üzülıyor..
Uzaktaymışsın....Allah kolayliklar versin...umarim işe girer rızkını çıkarırsın.insan bu hayatta tek başına aslinda derdiyle,kederiyle bir başınaCnmm.keske gelseniz.kocaelide yasiyorm.
Kesinlikle tek basimizayiz...bazen Allah bizi imtihan ederken etrafimizdakileride bizlerle sinav ediyor.ins yarinki is grsmemde net cvp istiycem.1 aydir olumlu diyorsunuz..ya evt ya hyr cvabini istiyorm diyecgm.cunku bu is icin bir isi eledim.gorelim mevlam neyler,neylerse guzel eyler.Uzaktaymışsın....Allah kolayliklar versin...umarim işe girer rızkını çıkarırsın.insan bu hayatta tek başına aslinda derdiyle,kederiyle bir başına
Atasozlerini ve deyimleri nsl yazmislar derdim.simdi anliyorum ki yaşayarak...dostunu kotu gunde tanirsin.dusenin dostu olmaz.İnsan bu zamanlarda tanıyor gerçek dostlarını. Allahım yardımcınız olsun.
Bu mesajı alintayip kac kere yazdım sildim biliyor musunuz. Demek ki o kadar doluyum.Cnm ne pasta ne borek ne cay....bizim derdimiz yanimizda bir el.bir sohbet.ben gulerken yanimda olanlar ben aglarkende olsunlar.her kez dgl tabi en yakinlarindan beklenir bu.
Kesinlikle. Bunda da vardır elbet bi hayır siz elbette ayağa kalkarsiniz da gün gelir o kişiler samimi bir dosta muhtaç kalirla. Boşuna dememişler herkes kendine yakışanı yapar diyeAtasozlerini ve deyimleri nsl yazmislar derdim.simdi anliyorum ki yaşayarak...dostunu kotu gunde tanirsin.dusenin dostu olmaz.
Siz çok arabesk bi insansınız her konunuzu her yorumunuz ayrı bi trajedi.600 tl param kalmisti demistim.sidi 400 tl kaldi...kizim dun geldi.ve ne yapacgmi bilemyrm..babasindan gecen oglum ablasi icin para istemis..o da x abiden borc aldim 50 tl var yoksa verirdim demis...tazminat 100 milyar aldi.ise giris cikis yapti ki nafaka az odesin..
Dun en yakin kardes gibi yakin lise arkafaslrm yazdi sana gelelimmi aksm.cok yakin oldgmuz icin yazdim.cnm cayim,yagim dahi bitti.evde her sey sifir.cok zor donemlerdeyim.isede baslamdm.gulucuk atti...sonra aaa ciddimisin dedi.evt dedim.yok biz illahi pasta borek istemyrz cekirdek cay olur dedi....daha ne denir ki...dogalgaz gecen kesildi onu actirdim dedim.aaa cok uzuldm dedi...sabah aradi...gulucugu saka yapion zannetim de yazdim alinma dedi..evt ben esprili biriyim belki oyle zannetti...peki neden gelmedi..diger arkadssda whatsaptan yazmis cok uzldm yapablcgmiz bir sey olursa soyle....
Ne soylenir ki...bir gun bir arkadasimiz bu durumdaydi.bu 2 arkdsi aradim hepsine bir seyler aldirfim yaptirdim v3 ziyaretine gittik....bu arkadaslarla evvelki hafta oturuyorduk beni anlatiyor...nice1985 cok comert.bir gun izmite gittik sadece 20 tlsi var...hic bir geliride yok.unuverstli cocuk ihtiyaci icin istedi..kitap satiyordu...cikardi hepsini ona verdi...ben yapmazdim.ama nice1985 cok comert.bu huyunu hep takdir ederim dedi...keske sende oyle olsan arkadasim...bana cekirdek cay iceriz diyene kdr aksm geliyorz bize kapini acman yeter diyip....derdimi dinleyip bana bu gunler gecicek deselerdi....inanirmisiniz ikisi de cok zengin.olsun cennetin kapisini COMERTLER açacak.
Beni tanisaniz bunlarin hic birini soylemezdiniz..burada yazabildigimiz icin yaziyorm.su anda bu durumumu dusuncelerimi kimse bilmiyor.mesela az once elktrg kesmeye geldiler....anem aradi kimseye soylemedim.bulucam bir caresini...sesli dusunmek burda gecerli....arti ben asla kavgaci biri dglm...Siz çok arabesk bi insansınız her konunuzu her yorumunuz ayrı bi trajedi.
Herkesin dönem dönem zorlu geçişleri; çetin bi hayatı olabiliyor ama sizin negatif ,karamsar ,iç karartıcı, hep bi baheneci ,hep kavgacı hep ben haklıyım diyen içip içip ağlamayı da çok seven bi yanınız var.
Siz ağlamayı aciz olmayı ağıt yakmayı çok seviyorsunuz.
Ama konularınızda sürekli kendinizi övüyor,çevrenizi kötülüyorsunuz.Beni tanisaniz bunlarin hic birini soylemezdiniz..burada yazabildigimiz icin yaziyorm.su anda bu durumumu dusuncelerimi kimse bilmiyor.mesela az once elktrg kesmeye geldiler....anem aradi kimseye soylemedim.bulucam bir caresini...sesli dusunmek burda gecerli....arti ben asla kavgaci biri dglm...
Peki hic bir sey soylemiyorm.Ama konularınızda sürekli kendinizi övüyor,çevrenizi kötülüyorsunuz.
Herkes kötü bir siz iyisiniz.
Sizin anlatımınız bu.
Ve bazı konularınız o kadar absürt ki.
Gerçek olamayacak kadar garip.
Siz çok arabesk bi insansınız her konunuzu her yorumunuz ayrı bi trajedi.
Herkesin dönem dönem zorlu geçişleri; çetin bi hayatı olabiliyor ama sizin negatif ,karamsar ,iç karartıcı, hep bi baheneci ,hep kavgacı hep ben haklıyım diyen içip içip ağlamayı da çok seven bi yanınız var.
Siz ağlamayı aciz olmayı ağıt yakmayı çok seviyorsunuz.
Uzuldum abla ya. Ben cagirmislardir diye umuyordum.Kizlar is icin aradim.ben sizden hbr bekliyorm.olumlu olumsuz bilmek istiyorm dedim.cunku olumlu diye bana soykediklerinden baska is bakmadim.malesef kriz yuzunden simdilik sirket bunyesinde is alimlarini durdurmuslar....
İns düzelir durumunuz kısa zamanda600 tl param kalmisti demistim.sidi 400 tl kaldi...kizim dun geldi.ve ne yapacgmi bilemyrm..babasindan gecen oglum ablasi icin para istemis..o da x abiden borc aldim 50 tl var yoksa verirdim demis...tazminat 100 milyar aldi.ise giris cikis yapti ki nafaka az odesin..
Dun en yakin kardes gibi yakin lise arkafaslrm yazdi sana gelelimmi aksm.cok yakin oldgmuz icin yazdim.cnm cayim,yagim dahi bitti.evde her sey sifir.cok zor donemlerdeyim.isede baslamdm.gulucuk atti...sonra aaa ciddimisin dedi.evt dedim.yok biz illahi pasta borek istemyrz cekirdek cay olur dedi....daha ne denir ki...dogalgaz gecen kesildi onu actirdim dedim.aaa cok uzuldm dedi...sabah aradi...gulucugu saka yapion zannetim de yazdim alinma dedi..evt ben esprili biriyim belki oyle zannetti...peki neden gelmedi..diger arkadssda whatsaptan yazmis cok uzldm yapablcgmiz bir sey olursa soyle....
Ne soylenir ki...bir gun bir arkadasimiz bu durumdaydi.bu 2 arkdsi aradim hepsine bir seyler aldirfim yaptirdim v3 ziyaretine gittik....bu arkadaslarla evvelki hafta oturuyorduk beni anlatiyor...nice1985 cok comert.bir gun izmite gittik sadece 20 tlsi var...hic bir geliride yok.unuverstli cocuk ihtiyaci icin istedi..kitap satiyordu...cikardi hepsini ona verdi...ben yapmazdim.ama nice1985 cok comert.bu huyunu hep takdir ederim dedi...keske sende oyle olsan arkadasim...bana cekirdek cay iceriz diyene kdr aksm geliyorz bize kapini acman yeter diyip....derdimi dinleyip bana bu gunler gecicek deselerdi....inanirmisiniz ikisi de cok zengin.olsun cennetin kapisini COMERTLER açacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?