• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yokluktan mı ?

Çok dert değil sadece kendi içimde kendimi anlamıyorum .

Bilen bilir bilmeyen şimdi öğrenecek çok uzun süredir sevgilim yok yaklaşık 3 aydır adayı vs bile yok . :-)
Geçen daha öncede bazı sebeplerden karşılaştığım , benden belki 10 yaş belki 15 yaş büyük birini gördüm .
Adam benim yanımda birine bir iyilik yaptı bunu çok cool yaptı . Yaptığı çok güzeldi filan . Neyse benimle iletişime filanda geçmedi zaten ama ben çok etkilendim o an .

Sorun şu ki bu etkilenme o anla kalmamış ! Hayır ben kadar mantıklı bir kız nasıl olurda tek bir hareketin güzelliğini 2 gündür düşüne bilir . Eyvallah adam hani ilgi çekici vs filan tek bir hareket bu kadar düşündüremez ya . Benim başka önceliklerim var . Benim farkımda bile olmayan birini düşünürken buluyorum kendimi . Çok ayrı bir sinir oldum kendime ?

Bunun sebebi ne ? Böyle bir şey daha önce başına gelen oldu mu ? Olduysa ne oldu . İçime dert oldu ya . Başka önceliklerimden kısıp düşünüyorum . Kafamı duvara sürtsem kurtulur muyum ?

Rumuz : Kendine sinir olan bir kız

Evet oldu aynen böyle bi durum. Hatta adam şu anda yanımda uyuyor :) Kocam oldu kendisi :KK49:

Bence dusunmen gereken taraf su olmali :
Eger bunu herhangi yoldan gecen tipi pek iyi olmayan biri yapsa yine etkilenirmiydin?
Bende de olur arada yasca buyuk ve boyle guzel seylerle ugrasan guzel seyler yapan insanlar. Biraz hayranlik biraz yokluk birazda hayatinizda kimsenin olmayişi vs.. uzar bu daha :)
Ve adam evli mi 3 cocuklumu okuyo mu napar bilmiyoruz.
Adini ogrenebilirsen arat bak
Yoksa da cok kaptirmamani oneririm :)
Sevgiler :))

18 yaşındaydınız diye hatırlıyorum? Yaş farkı fazla...
Hayranlıktır o.
Ayrıca 3 ay yokluktan sayılmaz bence pek :) Ama yaşa da bağlı olarak flörtler çok yaşanıyor sanırım sizin, böyle dediğinize göre.

Bence dusunmen gereken taraf su olmali :
Eger bunu herhangi yoldan gecen tipi pek iyi olmayan biri yapsa yine etkilenirmiydin?
Bende de olur arada yasca buyuk ve boyle guzel seylerle ugrasan guzel seyler yapan insanlar. Biraz hayranlik biraz yokluk birazda hayatinizda kimsenin olmayişi vs.. uzar bu daha :)
Ve adam evli mi 3 cocuklumu okuyo mu napar bilmiyoruz.
Adini ogrenebilirsen arat bak
Yoksa da cok kaptirmamani oneririm :)
Sevgiler :))

İsmini işini hangi okulda okuduğunu biliyorum . Bundan daha öncede karşılaştım kendisiyle . Dediğim gibi parmağında alyans yok ! Ama sevgilisi varsa bilemem tabii muhabbetim yok adamla sadece yaptığı hareket çok hoşuma gitti :)

Evet oldu aynen böyle bi durum. Hatta adam şu anda yanımda uyuyor :) Kocam oldu kendisi :KK49:

Hadi canım tebrik ederim o zman Allah yuvanızı huzurlu kılsın :) 10-15 yaş büyük biri büyük cesaret doğrusu tebrik ederim :)

18 yaşındaydınız diye hatırlıyorum? Yaş farkı fazla...
Hayranlıktır o.
Ayrıca 3 ay yokluktan sayılmaz bence pek :) Ama yaşa da bağlı olarak flörtler çok yaşanıyor sanırım sizin, böyle dediğinize göre.

Ben sanırım en iyi ihtimalle aramda benden 10 yaş büyük olan birinden etkilenmeyi yediremedim ve bunu yokluğa bağlamak istedim :-) 20 yaşındayım ve yaşım küçük hayallerim hedeflerim var . Hani eyvallah etkilendim ama istemiyorum pek böyle hisler hissetmek :)

Bilen bilir bilmeyen şimdi öğrenecek çok uzun süredir sevgilim yok yaklaşık 3 aydır adayı vs bile yok . :-)
Geçen daha öncede bazı sebeplerden karşılaştığım , benden belki 10 yaş belki 15 yaş büyük birini gördüm .
Adam benim yanımda birine bir iyilik yaptı bunu çok cool yaptı . Yaptığı çok güzeldi filan . Neyse benimle iletişime filanda geçmedi zaten ama ben çok etkilendim o an .

Sorun şu ki bu etkilenme o anla kalmamış ! Hayır ben kadar mantıklı bir kız nasıl olurda tek bir hareketin güzelliğini 2 gündür düşüne bilir . Eyvallah adam hani ilgi çekici vs filan tek bir hareket bu kadar düşündüremez ya . Benim başka önceliklerim var . Benim farkımda bile olmayan birini düşünürken buluyorum kendimi . Çok ayrı bir sinir oldum kendime ?

Bunun sebebi ne ? Böyle bir şey daha önce başına gelen oldu mu ? Olduysa ne oldu . İçime dert oldu ya . Başka önceliklerimden kısıp düşünüyorum . Kafamı duvara sürtsem kurtulur muyum ?

Bu sende bosluktan kaynaklaniyor bence. Tv de gordugu birinide begenebilir dusunebilir insan. Etkilenmissin

Boşluktandır kesin arada ki yaş farkı çok fazla , hayallerinize hedeflerinize yönelin.:KK48:

Yokluktan bacuu (:
Kendimden biliyorum muhabbeti sarmayan tiplerle bile konuşursun laf olsun diye sonra da daha fazla tahammül edemezsin (:
Fake hesaptan mesaj at "şşt nasılsın yine hayır yapıyor musun?:KK8:" de :KK53:

Yokluktan bacuu :-)
Kendimden biliyorum muhabbeti sarmayan tiplerle bile konuşursun laf olsun diye sonra da daha fazla tahammül edemezsin :-)
Fake hesaptan mesaj at "şşt nasılsın yine hayır yapıyor musun?:KK8:" de :KK53:

Bulur ki beni :KK28:
:KK33: cee eee der susmayankalem :D :D Bir de çok sinirli bir tip . Ben bir kere dediği şeye hayır dedim .
Bana bir laf çarptı ben sustum oturdum . Dava açar bana :D :D
kız bir de adam twettera bile en son 2 yıl önce girmiş instada 19 kişi takip ediyor .
Gaza geldim baktım :KK48:

İsmini işini hangi okulda okuduğunu biliyorum . Bundan daha öncede karşılaştım kendisiyle . Dediğim gibi parmağında alyans yok ! Ama sevgilisi varsa bilemem tabii muhabbetim yok adamla sadece yaptığı hareket çok hoşuma gitti :)

Hadi canım tebrik ederim o zman Allah yuvanızı huzurlu kılsın :) 10-15 yaş büyük biri büyük cesaret doğrusu tebrik ederim :)

Ben sanırım en iyi ihtimalle aramda benden 10 yaş büyük olan birinden etkilenmeyi yediremedim ve bunu yokluğa bağlamak istedim :-) 20 yaşındayım ve yaşım küçük hayallerim hedeflerim var . Hani eyvallah etkilendim ama istemiyorum pek :)

Bi nebze daha iyi :KK53:
Yine fazla tabii.. Ha yapan yapıyor duyuyoruz yaşından olgun olanlar vs, ama o kısım nasip artık, istişare edince böylesi daha mantıklı oluyor çoğunlukla :)
Olur öyle etkilenmeler :)

Bulur ki beni :KK28:
:KK33: cee eee der susmayankalem :KK70: :KK70: Bir de çok sinirli bir tip . Ben bir kere dediği şeye hayır dedim .
Bana bir laf çarptı ben sustum oturdum . Dava açar bana :KK70: :KK70:
kız bir de adam twettera bile en son 2 yıl önce girmiş instada 19 kişi takip ediyor .
Gaza geldim baktım :KK48:
2 yıl önce mi :KK70: 19 kişi mi vaay bu ne irade :P

Evli olsa parmağında yüzük olur . Sevgilisi var mı bilmiyorum ama evli değil eminim .
Zaten evli bir adama olan hayranlığımı yazmam utanırım . Kafamı gerçekten duvara sürterim
Büyük konuşmak gibi olmasın ama yine
Hatırladığım kadarı ile 20 yaşındaydın 20 yaş 15 yaş çok büyük sorun hatta 10 yaş bile hani 25 olsan o 35 olsa tamam ama şuna dikkat evlide olabilir her evli erkek yüzük takmıyor.

Hatırladığım kadarı ile 20 yaşındaydın 20 yaş 15 yaş çok büyük sorun hatta 10 yaş bile hani 25 olsan o 35 olsa tamam ama şuna dikkat evlide olabilir her evli erkek yüzük takmıyor.

Ben zaten düşünmekten filan memnun değilim . Hatta istem disi yapiyorum . Bir bakiyorum dusunuyorum . kendime kiziyorum filan . insallah donemsel birseydir.zaten adama ne yapabilirim ki .iyilik sever yanindan cok hoslandim diye mesaj filan atamayacagima gore ... Ay bilmiyorum ya . Hic boyle icimi kemiren dusuncem olmamisti . ne yapacagimida bilmiyorum. Dusuncesi dahi igrenc . hayir adam evli olmasa sadece sevgilisi olsa dahi o kadina karsi kotu hissederim kendimi . iki uclu degnek iste.

Vay ben olem atin toprak ustumeeee

Ben zaten düşünmekten filan memnun değilim . Hatta istem disi yapiyorum . Bir bakiyorum dusunuyorum . kendime kiziyorum filan . insallah donemsel birseydir.zaten adama ne yapabilirim ki .iyilik sever yanindan cok hoslandim diye mesaj filan atamayacagima gore ... Ay bilmiyorum ya . Hic boyle icimi kemiren dusuncem olmamisti . ne yapacagimida bilmiyorum. Dusuncesi dahi igrenc . hayir adam evli olmasa sadece sevgilisi olsa dahi o kadina karsi kotu hissederim kendimi . iki uclu degnek iste.

Vay ben olem atin toprak ustumeeee
Başka işlerle uğraş kursa vs yazıl eğer boş vaktin varsa yeni yeni arkadaşlar edinirsin.

9 yaş vardı bizim ama karşılaşmamız falan tam seninki gibi oldu :) 5 yıllık birlikteleğin ardından 1 senedir evliyiz ve yaş problem olmadı hiç :) Gerçekten etkilendiysen ve onda da bişey hissettiysen koş git konuş :)

Bilen bilir bilmeyen şimdi öğrenecek çok uzun süredir sevgilim yok yaklaşık 3 aydır adayı vs bile yok .

Allahım yaaa, 3 ay ne ki :-) benim de ikizim olan erkek kardeşim 1 hafta 10 gün önce kız arkadaşından ayrıldı. çok uzun zamandır o da yalnız onla tanıştırayım sizi... :-)

Ay bulca bulca demiş ya her evli erkek yüzük takmıyor diye buna katılıyorum ve başımdan geçen olayı anlatmak istiyorum.

Bir arkadaşta otururken, arkadaşımın arkadaşı geldi. Biz ilk defa tanıştık.

A işte şuralıyım, sen nerelisin. Ne kadarlık evlisin, eşin ne iş yapıyo derken; ben dedim eşimin kendi işi, ama önceden x firmasında idi.

- biz o firmadan mal alıyorduk, önceden bir çocuk vardı orda, deri ceketi vardı kahve, x şehrindendi, adı şu idi, ama artık gelmiyor çıktı galiba firmadan dedi.

- o kişi Bnm kocam, artık kendi işini açtığı için gelmiyor mal vermiyor Oraya dedim.

Benim o halimi bir düşünün yani, eşim yüzük olarak arada nikah yüzüğümüzü, arada tuğralı fln erkek yüzükleri varya onlardan takar.

Tabi kocama sordum ya komşu da biri ile tanıştım , o da seni tanıyo dedim. Eşim hatırlamadı , birebir diyalogları yokmuş, eşim sipariş almaya gelince uzaktan görüyormuş o çalışan arkadaş.

Pek takılmadım, olabilir böyle şeyler. Uzaktan hayranlık olabilir yani. Seninki de öyle gibi.

Kafanı illa hayatımda biri olacak diye odaklamışsın.Kısmet gelmemesinin ay olarak çetelesini tutacak kadar odaklanmışsın.O yüzden birini gördüğünde etkilendiğini düşünüyor kafandan atamıyorsun.Biraz oluruna bırak hayatıHerşey illa sevgili aşk değil.

Evet olabilir aslında :) Bir de içimden o an tebrik etmek gelmişti ama yüzü biraz sert birisi koktum tebriğimi içimde tuttuğum için olmuş olabilir mi acaba o_O . Çünkü ben düşündüğümü o an söylerim hele ki iyiyse :halay:

Hala aynı fikirdeyim hayran olman konusunda :)
İyilik yapan dikkat çeker, iyi kalpli olduğunu düşünür kısa süreli hayranlık duyarsın.
Geçer çok sürmez merak etme..

Hayır hayır hayırrrrr senin önceliklerin varrr
gideceğin üniversitede o adamdan çooook daha cool olanını bulacaksın
o da seni cool bulacak
sonra aranızda bir yakınalma derken ilerisi için güzel adımlar ve kararlar alacaksınız.
ünv. bitecek işe gireceksiniz veee mutlu sonnnn ;)

şimdi değil şimdi olmazzz :))

Back
X