• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yokluktan mı ?

Kafanı illa hayatımda biri olacak diye odaklamışsın.Kısmet gelmemesinin ay olarak çetelesini tutacak kadar odaklanmışsın.O yüzden birini gördüğünde etkilendiğini düşünüyor kafandan atamıyorsun.Biraz oluruna bırak hayatıHerşey illa sevgili aşk değil.
Dediginiz seye katilmiyorum . Hani yokluktan olmasina bagladim filan o yuzden sureyi yazdim ki benim zaten hic sevgilim olmadi . birini konusmaya deger bulmadim 3 aydir . kısmeti acik biriyim bence sadece Aşik olmadan sevgili olmaya hayir !

Hayır hayır hayırrrrr senin önceliklerin varrr
gideceğin üniversitede o adamdan çooook daha cool olanını bulacaksın
o da seni cool bulacak
sonra aranızda bir yakınalma derken ilerisi için güzel adımlar ve kararlar alacaksınız.
ünv. bitecek işe gireceksiniz veee mutlu sonnnn :KK66:

şimdi değil şimdi olmazzz :))

Aynen abla ayni fikirdeyim ilk mesajimdada dedim onceliklerimden calip dusunmek cok can sıkıcı :(

9 yaş vardı bizim ama karşılaşmamız falan tam seninki gibi oldu :) 5 yıllık birlikteleğin ardından 1 senedir evliyiz ve yaş problem olmadı hiç :) Gerçekten etkilendiysen ve onda da bişey hissettiysen koş git konuş :)

Sagimla solumu karistiran bir saf oldugumu biliyor . :D Benden oyle bir hikaye cikmaz zaten hersey nasip kismet evlilik satimiz degismiyor nasil olsa :halay::KK71:

Ay @bulca demiş ya her evli erkek yüzük takmıyor diye buna katılıyorum ve başımdan geçen olayı anlatmak istiyorum.

Bir arkadaşta otururken, arkadaşımın arkadaşı geldi. Biz ilk defa tanıştık.

A işte şuralıyım, sen nerelisin. Ne kadarlık evlisin, eşin ne iş yapıyo derken; ben dedim eşimin kendi işi, ama önceden x firmasında idi.

- biz o firmadan mal alıyorduk, önceden bir çocuk vardı orda, deri ceketi vardı kahve, x şehrindendi, adı şu idi, ama artık gelmiyor çıktı galiba firmadan dedi.

- o kişi Bnm kocam, artık kendi işini açtığı için gelmiyor mal vermiyor Oraya dedim.

Benim o halimi bir düşünün yani, eşim yüzük olarak arada nikah yüzüğümüzü, arada tuğralı fln erkek yüzükleri varya onlardan takar.

Tabi kocama sordum ya komşu da biri ile tanıştım , o da seni tanıyo dedim. Eşim hatırlamadı , birebir diyalogları yokmuş, eşim sipariş almaya gelince uzaktan görüyormuş o çalışan arkadaş.

Pek takılmadım, olabilir böyle şeyler. Uzaktan hayranlık olabilir yani. Seninki de öyle gibi.

Düşüncesiyle bile utandim . bence en guzeli bos vermek hersey olacagina varir :halay::KK31:

Merak ettim, sizin gibi mantıklı bir kadını ne yapmısta etkilemiş olabilir?Ne yaptı,yada neler yaptı?

Merak ettim, sizin gibi mantıklı bir kadını ne yapmısta etkilemiş olabilir?Ne yaptı,yada neler yaptı?

Öncelikle beni mantıklı bulduğunuz için teşekkür ederim :KK22:
Yaşlı ninelere karşı bazı sebeplerden dolayı zafım var .
Yaşlı ninenin tıbbi bir işlem geçirmesi gerekiyordu. O an elimden gelse ben karşılayacaktım yada işte o aileyi doğru mercilere yönlendirecektim, bir kaç fondan yardım almalarını sağlamak için açıklama yapmaya niyetleniyordum . Ama bir anda siz şuraya gidin benim selamımı söyleyin dedi . Bir kaç açıklama daha yaptı . Ben eridim bittim . Yoksa ben önceden ona sinir oluyordum :lülülü: . Sanırım benim yapacağım şeyi daha iyi bir şekilde yapması beni baya etkiledi .

Yanında sağımla solumu karıştırdım :KK70: döndü o taraf değil dedi .
toplasan 3 kere gördüm 2 kere rezil oldum :KK70: Gümlersem bu doğallığımdan gümleyeceğim ben :KK70::halay::halay::halay:
Sağı solu karıştıracak kadar etki ettiyse durum vahim :) Hiç geçici birşey gibi durmuyor. Hele birde önceliklerinden önceyse :D

Neyse olumlu düşünelim belki adam doğal hatun seviyor :)

Sağı solu karıştıracak kadar etki ettiyse durum vahim :) Hiç geçici birşey gibi durmuyor. Hele birde önceliklerinden önceyse :KK70:

Neyse olumlu düşünelim belki adam doğal hatun seviyor :)

Siz neden bana bu gazı veriyorsunuz :D
KK da çok mu yakındım , kk sıkıldı mı benden , birini bulsa da gitse mi diyorsunuz :KK53:
şaka bir yana ;
Yok yok ben adım atmam o beni hatırlamaz bile bir de ben kendimi bildim bileli sağımla solumu bilmem sağ elimde ben var oradan ayırıyorum :D O ara bene bakamamıştım :rolleyes:

Siz neden bana bu gazı veriyorsunuz :KK70:
KK da çok mu yakındım , kk sıkıldı mı benden , birini bulsa da gitse mi diyorsunuz :KK53:
şaka bir yana ;
Yok yok ben adım atmam o beni hatırlamaz bile bir de ben kendimi bildim bileli sağımla solumu bilmem sağ elimde ben var oradan ayırıyorum :KK70: O ara bene bakamamıştım :rolleyes:
yok ya sıkılmak olur mu bekar hatunlar arasında idollerimdensin :) Ayy bu da biraz sana yürüyorum gibi oldu ama neyse:D
Beni bile gözün görmediyse demek:) Nasıl da göz alıcıysa demeekk :)

Dediginiz seye katilmiyorum . Hani yokluktan olmasina bagladim filan o yuzden sureyi yazdim ki benim zaten hic sevgilim olmadi . birini konusmaya deger bulmadim 3 aydir . kısmeti acik biriyim bence sadece Aşik olmadan sevgili olmaya hayir !
3 ay bi yokluk için uzun bi süre olmuyor.Kısmetim açık dediğin şey görücü mörücü olaylarıysa o işler benim kafama ters kısmetten saymıyorum.Aşık olmadan sevgili olmaya hayır demişsin de,görür görmez birine çarpılmayı umuyorsan hayırlı işler

3 ay bi yokluk için uzun bi süre olmuyor.Kısmetim açık dediğin şey görücü mörücü olaylarıysa o işler benim kafama ters kısmetten saymıyorum.Aşık olmadan sevgili olmaya hayır demişsin de,görür görmez birine çarpılmayı umuyorsan hayırlı işler

Yorum için teşekkürler

Canım nacızane bazı tavsıyelerde bulunmak isterim.. bir daha evlensem keısn benden 5 -6 yaş büyük bırısı olsun derdim. Gercekten o zaman daha olgun daha aklı başında oluyorlar. Ve bu olgunluk her konuya yansıyor.. ve yanında daha genc duruosum daha güzel oluyor çünkü kadın hamilelik fakan derken çöküyor iyice.. bırde sert Mizaçlıymışya mesela o kişi insanalrın içini bilemezsin meseka kimisi evde aslandır dışarda kedı oluverir kimisi tam tersı.. ve bı dha güzeldir..

Canım nacızane bazı tavsıyelerde bulunmak isterim.. bir daha evlensem keısn benden 5 -6 yaş büyük bırısı olsun derdim. Gercekten o zaman daha olgun daha aklı başında oluyorlar. Ve bu olgunluk her konuya yansıyor.. ve yanında daha genc duruosum daha güzel oluyor çünkü kadın hamilelik fakan derken çöküyor iyice.. bırde sert Mizaçlıymışya mesela o kişi insanalrın içini bilemezsin meseka kimisi evde aslandır dışarda kedı oluverir kimisi tam tersı.. ve bı dha güzeldir..

Bende normalde olgun severim :-) :Hatta burada yaşımı ve benim fotoğrafımı görmeden beni evli zannedenler filan vardı :-) 25 üstü sanıyorlarmış . Kişiliğini görmediğim biriyle yapmam diye düşünüyorum . Ben kendimi tanımlarken kolay bir karakter olarak tanımlamıyorum yeri gelip saçma sapan triplere katlanamadığım için konuşmayı kestiğim kişi sayısı fazladır mesela :D Nasip deyip salasım var ama o zamanda Çabasız beklemek olur mu diyor diğer tarafım . Çok karışık hissediyorum hislerim yazıma da yansıdı :( Korkuyorum ama hayırlısı diyelim

Birisıyle konuşsan gecer :))

Başkasıyla iletişime geçecek fırsatı yakaladım ama inanın konuşmak istemedim :(
Benim bu kişiyle iletişimim yok . . İletişimimin olmadığı birini istem dışı düşünmek te korkutuyor :(
Bu düşünmeyi etkileyen bazı ütopik sebeplerimde var içimde biliyorum ama korkuma engel olamıyorum . :)

Kendime funda aradan arap saçı şarkısını ithaf ediyorum :D

Benim de olmuştu. Tamamen hayranlık. Sonra sürekli 'ow aa hadi canım vay bee' diyerek bunları düşününce. Sonra 'hımm hoşmuş evet etkileyici ya neden olmasın' diyerek kalp hızlanıyor.

Başıma geldi çok takmamaya çalıştım. "Kızım saçmalama boşver" dedim durdum., geçti.

Konuyla alakası yok ama konu sahibi ne zaman seni görsem aklıma şu karikatür geliyo :deli::kahve:

Adsızgg.webp

Back
X