Odunda yontulurTaktik falan yok. Eşin odunsa odundur.
Yani benim eşim de isteklerimin yapabildiklerini yapar da ben bunun için özel bir çaba sarf etmiyorum. Yapmadıklarını da yapmıyor. Aman yapsın diye de uğraşmıyorum.Odunda yontulur
bu forumdaki cogu kişi eşinden şikayetçi. En büyüğü benim... Eşim ailesine bağlı ve cok ezdiricek bir tip ezdirmemeye calısıyorum hep yanlıs anlıyor beni. Dısarıdada öyle cok cıkarmaz yılda 1 o da bütün yıl konu olur) Yokmu bunları mum yapacak bir formül. Tek sıgınagım dualar. Sabırsızız biz kullar hemen olsun istiyoruz. Ama onun dışında taktikler bekliyorum eşleri nasıl kendi yanımıza cekebiliriz.? Her istediğimizi yaptırabiliriz? Bize ilgili davranmalarını sağlayabiliriz??? Tecrübeleri bekliyorum :)
Off ne cekicem ya. Gider adam gibi adamla evlenirim tuhaf tuhaf tipleri adam etmeye falan calisamam.
Yani benim eşim de isteklerimin yapabildiklerini yapar da ben bunun için özel bir çaba sarf etmiyorum. Yapmadıklarını da yapmıyor. Aman yapsın diye de uğraşmıyorum.
Birazdan gelir kırmızı gecelik önerisi
Erkeğe taktik işlemez onlar anca herşeyi doğru bildiklerini düşünürler
+1Taktik falan yok. Eşin odunsa odundur.
asla kendi ailesini kötülemez haklı oldugunu bilse bile kendi dedi bana esim. ve hatta bununla ilgili yazı okuttu.bu forumdaki cogu kişi eşinden şikayetçi. En büyüğü benim... Eşim ailesine bağlı ve cok ezdiricek bir tip ezdirmemeye calısıyorum hep yanlıs anlıyor beni. Dısarıdada öyle cok cıkarmaz yılda 1 o da bütün yıl konu olur) Yokmu bunları mum yapacak bir formül. Tek sıgınagım dualar. Sabırsızız biz kullar hemen olsun istiyoruz. Ama onun dışında taktikler bekliyorum eşleri nasıl kendi yanımıza cekebiliriz.? Her istediğimizi yaptırabiliriz? Bize ilgili davranmalarını sağlayabiliriz??? Tecrübeleri bekliyorum :)
Valla benimki kötüler benimki doğrucu davut hemde yuzune yüzüne dan dan söyler atar hiç acımaz karakter meselesiasla kendi ailesini kötülemez haklı oldugunu bilse bile kendi dedi bana esim. ve hatta bununla ilgili yazı okuttu.
Evlenmeden önce eşinizin kişiliğini anlasaydınız daha iyi olurmuş tabi, kişilik oturduktan sonra 180 derece değiştirecek bir "formül" bulunamadı henüz.
İşte bütün sorunlar bundan sonra cıkıyor... Ah birde o ailelerin doldurması yokmuasla kendi ailesini kötülemez haklı oldugunu bilse bile kendi dedi bana esim. ve hatta bununla ilgili yazı okuttu.
Dışarı çıkarmaz derken?
Pardon da siz evcil canlı değilsiniz eşiniz, tutsun sizi havalandırmaya çıkarsın, o ne demek ya?
Siz kendiniz çıkamıyor musunuz?
Önce birey haklarınızı geri alın eşinizin elinden, biran önce hemde!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?