Yokmu bu erkekleri değiştiricek bir formül!!!??

Koreanmom

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2016
656
376
103
bu forumdaki cogu kişi eşinden şikayetçi. En büyüğü benim... Eşim ailesine bağlı ve cok ezdiricek bir tip ezdirmemeye calısıyorum hep yanlıs anlıyor beni. Dısarıdada öyle cok cıkarmaz yılda 1 o da bütün yıl konu olur ) Yokmu bunları mum yapacak bir formül. Tek sıgınagım dualar. Sabırsızız biz kullar hemen olsun istiyoruz. Ama onun dışında taktikler bekliyorum eşleri nasıl kendi yanımıza cekebiliriz.? Her istediğimizi yaptırabiliriz? Bize ilgili davranmalarını sağlayabiliriz??? Tecrübeleri bekliyorum :)

Erkeğe taktik işlemez onlar anca herşeyi doğru bildiklerini düşünürler

Yok gecelik işe yaramıyor konusmasınlar

Yapabileceklerini yaptırmaya calısıyorum onu bile yapsa yeterrr

Kesinlikle zaten doğuştan var o özgüven onlarda.... Hep bu büyüklerin suçu erkekler cocukluktan herşeyi yapmayı marifet sayıyorlar büyükler alkıs tutuyor....
Erkeğe taktik işlemez onlar anca herşeyi doğru bildiklerini düşünürler

asla kendi ailesini kötülemez haklı oldugunu bilse bile kendi dedi bana esim. ve hatta bununla ilgili yazı okuttu.

Formulu veriyorum.

x3 − x2 – 4x + 4

Her istedigimi yapan bir es istemezdim. Kadinlar erkekleri evlendikten sonra degisir sanir, erkekler kadinlari evlendikten sonra degismez sanir. Sorun burada ortaya cikar aslinda.

Son düzenleme:
Evlenmeden önce eşinizin kişiliğini anlasaydınız daha iyi olurmuş tabi, kişilik oturduktan sonra 180 derece değiştirecek bir "formül" bulunamadı henüz.

Dışarı çıkarmaz derken?
Pardon da siz evcil canlı değilsiniz eşiniz, tutsun sizi havalandırmaya çıkarsın, o ne demek ya?
Siz kendiniz çıkamıyor musunuz?
Önce birey haklarınızı geri alın eşinizin elinden, biran önce hemde!

Evlenmeden önce gezerdik cıkardık hediyeler alırdı. Ailesine bu kadar düşkünlüğü evlendikten sonra olustu erkekler bence 360 derece dönüyorlar evlenince bi rahatlık geliyor
Evlenmeden önce eşinizin kişiliğini anlasaydınız daha iyi olurmuş tabi, kişilik oturduktan sonra 180 derece değiştirecek bir "formül" bulunamadı henüz.

Çıkıyorduk böyle olacagını bilemezdim cok güzel sakladı asıl karakterini...

Önce yılda bşr dışarı çıkarır olayını aşmanız gerek. Eşim beni dışatı çıkarmıyor mesela hiç birlikte dışarı çıkıp sosyalleşiyoruz genelde. Ya da beni koruyup kollamasını, ailesine karşı savunmasını beklemiyorum. Çok şükür kendimi koruyacak ya da savunacak kadar becerim var.

Birey olmayı denerseniz belki yol alabilirsiniz sıkıntılı olduğunuz konularda.

Evet evlenmeden önce bır ınsanın içini dısını tanıyamayabılırsın, aynı evde yasamak farklıdır. Bende esımın evlendıkten sonra farklı huylarını ogrendım, O da benım farklı huylarımı ogrendı ama bu derece tanıyamamak olmaz, olamaz. Yoldan cevırdıgınle evlenmedın sonucta. Bu gibi şeylerın taktıgı fılan yok bence, adamın karakterıne ve senı ne kadar cok sevdıgıne baglı.

Buarada tek basına neden cıkmıyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…