Evet evlenmeden önce bır ınsanın içini dısını tanıyamayabılırsın, aynı evde yasamak farklıdır. Bende esımın evlendıkten sonra farklı huylarını ogrendım, O da benım farklı huylarımı ogrendı ama bu derece tanıyamamak olmaz, olamaz. Yoldan cevırdıgınle evlenmedın sonucta. Bu gibi şeylerın taktıgı fılan yok bence, adamın karakterıne ve senı ne kadar cok sevdıgıne baglı.
Buarada tek basına neden cıkmıyorsun?
E sanadA alsınlar bi araba o zaman onların kızlarının senden ne fazlası varDoğuluları bilirsiniz cok laf söylüyorlar. Ailesi biraz geri kafalı veeşimde öyle. Ailemle cıkıyorum genelikle otobüse binmeme izin vermez kızlarının altında araba var 7/24 dısarıda ona laf yok geline var.
Seninki pek düzelecek bir tip değil. Böyle adama neden çocuk verdin?bu forumdaki cogu kişi eşinden şikayetçi. En büyüğü benim... Eşim ailesine bağlı ve cok ezdiricek bir tip ezdirmemeye calısıyorum hep yanlıs anlıyor beni. Dısarıdada öyle cok cıkarmaz yılda 1 o da bütün yıl konu olur) Yokmu bunları mum yapacak bir formül. Tek sıgınagım dualar. Sabırsızız biz kullar hemen olsun istiyoruz. Ama onun dışında taktikler bekliyorum eşleri nasıl kendi yanımıza cekebiliriz.? Her istediğimizi yaptırabiliriz? Bize ilgili davranmalarını sağlayabiliriz??? Tecrübeleri bekliyorum :)
Valla kimse tanıyamıyor evlenmeden önceöyle huyları cıkıyorki bunların düşman başına
Evleneceğimiz kişileri iyice tanıdıktan sonra evlenmeye karar vermeliyiz, çünkü evlendikten sonra değiştiririm umutları genelde boşanmaya yol açıyor. Birilerini değiştirmek o kadar kolay değil ve her taktik herkesde işe yaramaz. Bu durumda eşinizi değiştiremiyor ama bu haline de katlanamıyorsanız onu başkasıyla değiştirmekten başka çare kalmıyor. (Boşanma ve yeniden evlenme yöntemiyle tabi, başka şeyler kastetmiyorumbu forumdaki cogu kişi eşinden şikayetçi. En büyüğü benim... Eşim ailesine bağlı ve cok ezdiricek bir tip ezdirmemeye calısıyorum hep yanlıs anlıyor beni. Dısarıdada öyle cok cıkarmaz yılda 1 o da bütün yıl konu olur) Yokmu bunları mum yapacak bir formül. Tek sıgınagım dualar. Sabırsızız biz kullar hemen olsun istiyoruz. Ama onun dışında taktikler bekliyorum eşleri nasıl kendi yanımıza cekebiliriz.? Her istediğimizi yaptırabiliriz? Bize ilgili davranmalarını sağlayabiliriz??? Tecrübeleri bekliyorum :)
Valla kimse tanıyamıyor evlenmeden önceöyle huyları cıkıyorki bunların düşman başına
Seninki pek düzelecek bir tip değil. Böyle adama neden çocuk verdin?
Baştan anneci olduğunu anlıyorsan evlenmeyeceksin. Yok ben ağzından girer burnundan çıkarım yok ben anasından ayırırım diyorsan fazla kötü gelinle ilgili dizi film filan izlemişsindir derim. He aslında bir yöntemi var da seninkinde işler mi bilmem
İyi yönleride var acıkcası cok gezen biride değilim ilgi istiyorum o da bitti gitti adamda........Seninki pek düzelecek bir tip değil. Böyle adama neden çocuk verdin?
Evet apar topar evlendik ama o sürede tanımadaya calıstım ilk aylar böyle değildi bu huyu sonradan cıktı.......Bilakis tanıyip evlenen çok, sen okulu bırakıp apar topar evlenmişsin ne kadar tanıyacaktın ki
İyi huyu varsa otur çek madem.Anlamadım zaten anlasaydım evlenmezdim. Cok değer veriyordu bana insanın gözünü kamastırıyorlar...
Annesinden ayırmak gibi niyetim de yok sadece banada ilgi göstersin isterim kötü gelin dizileride izlemedim kimse annesini atamaz atsın demiyorum ama karısınada sahip cıkıcak erkeklerim en büyük sorunu bu karıyı aldım anneye dön...
İyi yönleride var acıkcası cok gezen biride değilim ilgi istiyorum o da bitti gitti adamda........
Evet apar topar evlendik ama o sürede tanımadaya calıstım ilk aylar böyle değildi bu huyu sonradan cıktı.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?