eşinin zaman zaman bakar olsun evli olsun arkadaşlarıyla vakit geçirmesine izin ver. Tabi bu seni gece yalnız bırakacak kkadar abartı ya da sürekli 2-3 günde bir olacak kadar da sık olmasın. Onun gittiği yerlere bazen de beraber gidin. Arkadaşlarıyla tanıştırsın seni.
Benim eşimin haftada bir nargile günü var. Adına "hanım izni" diyor. Gittiği yeri, arkadaşlarını biliyorum. Amma velakin eve geleceği saati geçirirse kızıyorum. Haftada bir gün çok geçerli bir sebep varsa iki ya da üç güne çıkıyor. Bu konuda kurallarım sert.
Ayrıca eşin ipin ucunu kaçırmış, biraz çeki düzen vermesi gerekiyor kendine. Insanın aklına şüphe girdiğinde her şeyi yanlış anlamaya başlar. Ben halinde şüphelenecek bir şey göremedim, aklına getirme bunları. Biraz fazla tepkili davranmışsın, daha yapıcı olursan ikiniz de daha mutlu olursunuz. Eşinle konuşup evden ayrı kaldığı zamanlar konusunda bir çözüm bulabilirsiniz
ipin ucunu kaçırmasa böyle sorunlar olmıcaktı zaten ... Anlamıyorum bir insan karısı evde yanlızken nasıl rahat rahat keyif yapabiliyor ki ..
Neyse küslüğe bir son vericem o birşey söylediğinde cevap vericem inş. Düzelir çok saolun yorumlarınız için