yoksa aradaki sevgi öldü mü ?

eşinin zaman zaman bakar olsun evli olsun arkadaşlarıyla vakit geçirmesine izin ver. Tabi bu seni gece yalnız bırakacak kkadar abartı ya da sürekli 2-3 günde bir olacak kadar da sık olmasın. Onun gittiği yerlere bazen de beraber gidin. Arkadaşlarıyla tanıştırsın seni.

Benim eşimin haftada bir nargile günü var. Adına "hanım izni" diyor. Gittiği yeri, arkadaşlarını biliyorum. Amma velakin eve geleceği saati geçirirse kızıyorum. Haftada bir gün çok geçerli bir sebep varsa iki ya da üç güne çıkıyor. Bu konuda kurallarım sert.

Ayrıca eşin ipin ucunu kaçırmış, biraz çeki düzen vermesi gerekiyor kendine. Insanın aklına şüphe girdiğinde her şeyi yanlış anlamaya başlar. Ben halinde şüphelenecek bir şey göremedim, aklına getirme bunları. Biraz fazla tepkili davranmışsın, daha yapıcı olursan ikiniz de daha mutlu olursunuz. Eşinle konuşup evden ayrı kaldığı zamanlar konusunda bir çözüm bulabilirsiniz

ipin ucunu kaçırmasa böyle sorunlar olmıcaktı zaten ... Anlamıyorum bir insan karısı evde yanlızken nasıl rahat rahat keyif yapabiliyor ki ..
Neyse küslüğe bir son vericem o birşey söylediğinde cevap vericem inş. Düzelir çok saolun yorumlarınız için :54:

ya çok güzel yazmışsın gerçekten çok tepki veriyorum ama kendime hakim olamıyorum birde şundan dolayı bu hafta da iyice tepki gösterdim gececi idi bu hafta sabah görmüyoruz birbirimizi ben gidiyorum o geliyor akşam da on dakika yemekte görüyoruz ben tüm gece yanlızım :50:
O yüzden bunalıyorum tepkim ondan olabilir

ama bundan sonra idkkat edicem bu duruma bakalım o ne yapıcak çok tavır aldığımı biliyorum yapımdan kaynaklanıyor sanırım :37:

Bırakın birazda o sizinle vakit geçirmek istesin.
Bunu o düşünsün.
Siz düşününce, bunun için kavga edince o düşünmez bile, hatta onu boğduğunuzu düşünür, haksızlık yaptığı aklına bile gelmez.

Bazı zamanlar siz ona '' arkadaşlarınla program yapsana, değişiklik olur senin için'' deyin. O program yaptığında sizde yapın ayrı güzel vakit geçirin.
Zamanla emin olun ki dengeyi sağlayacaktır.

Evcil olan erkekler haricinde hemen her erkekte bu dışarı eğilimi vardır. Hele bekar arkadaşları varsa bu kaçınılmaz.
Anlayışlı ve sevecen olursanız eşiniz gittiği yerde gönlü rahat olmayacaktır sizi bıraktığı için.

ipin ucunu kaçırmasa böyle sorunlar olmıcaktı zaten ... Anlamıyorum bir insan karısı evde yanlızken nasıl rahat rahat keyif yapabiliyor ki ..
Neyse küslüğe bir son vericem o birşey söylediğinde cevap vericem inş. Düzelir çok saolun yorumlarınız için :54:

Küslüğe öylesine son vermeyin. Konuşun eşinizle güzel bir ortamda.
''Kendinizi son zamanlar yalnız hissettiğinizi, geçirdiğiniz vaktin az olması sizi böyle agresifleştirdiğini, bu yüzden öyle davrandığınızı, bunun bir orta yolunu konuşarak çözümleyebileceğinizi, kendinizin elinizden geleni yapacağınızı, ondandan bu konuda destek istediğinizi'' söyleyin.
Topu güzelce eşinize atın. :)

bırakın birazda o sizinle vakit geçirmek istesin.
Bunu o düşünsün.
Siz düşününce, bunun için kavga edince o düşünmez bile, hatta onu boğduğunuzu düşünür, haksızlık yaptığı aklına bile gelmez.

Bazı zamanlar siz ona '' arkadaşlarınla program yapsana, değişiklik olur senin için'' deyin. O program yaptığında sizde yapın ayrı güzel vakit geçirin.
Zamanla emin olun ki dengeyi sağlayacaktır.

Evcil olan erkekler haricinde hemen her erkekte bu dışarı eğilimi vardır. Hele bekar arkadaşları varsa bu kaçınılmaz.
Anlayışlı ve sevecen olursanız eşiniz gittiği yerde gönlü rahat olmayacaktır sizi bıraktığı için.

deniyecem anlayışlı olmayı onun benimle çıkmak aklına gelmiyor bile ama anca ben söylerim şuraya gidelim hatta ısrar ederim anca öyle tek annesi gile gideceği zaman zorlar beni gidelim diye tek gitme istemez çünkü :27: Benmle sadece evde vakit geçiriyor beyfendi söyle oluyor arada ben çıkıyorum istersen sende arkadaşına yada annene git diyor bazende gitme akşam ben seni çıkarırım diyor anca şartlı yani ....

Gerçekten bunalmasam onu sıkmam belki bu kadar heryere benim ısrarımla gidiyoruz....tek yaka odasına benm ısrarım olmadan gidiyoruz işte :52:

küslüğe öylesine son vermeyin. Konuşun eşinizle güzel bir ortamda.
''kendinizi son zamanlar yalnız hissettiğinizi, geçirdiğiniz vaktin az olması sizi böyle agresifleştirdiğini, bu yüzden öyle davrandığınızı, bunun bir orta yolunu konuşarak çözümleyebileceğinizi, kendinizin elinizden geleni yapacağınızı, ondandan bu konuda destek istediğinizi'' söyleyin.
Topu güzelce eşinize atın. :)

atamıyorum tıpu ona o direk bana atıyır topu :36:
Pazartesi günü mesajlarda baya bi kavga ettik hatta bana git babanın evine gelme çok sıkıyorsun beni dedi tamam dedim hiç bişi demedim ..

Akşam da arkadaşıma gittim biraz kafa dağıtmaya kaynım la oturmuşlar işte bugün ustadan azar yedim üstüne bide yengen geldi üstüme kavga ettik arkadaşına gitti git al demiş neyse kaynım geldi aldı beni ona da bütün suçu bende gibi göstermiş çok sıkıyor diye tabi kaynım beni çok sever yenge yapmaz bi daha uzatmayın boşver falan diye bana söylüyor ahhhh selçuk ahhhh bu konudan kaçıncı kavgamız artık deyişmez senin bu abin dedim değişir değişir dedi

ama gerçekten artık bişi demicem gitsin bakalım ne zamana kadar gidicek kendine dur dicek mi :52:

ama gerçekten artık bişi demicem gitsin bakalım ne zamana kadar gidicek kendine dur dicek mi :52:

Dur der inanın. Zamanla haftada bir görüşmelere düşürür bu zamanı. Bu zaman içerisindede anlayışlı görünmeye çalışın.
Anlayışlı görünmek, herşeye susmak değil bunu unutmayın. Gittiği zaman onu hoşlukla gönderin.
Güleryüzünüzü eksik etmeyin. Giderken kurallarınızı çaktırmadan serpiştirin.
Mesela, ''erken gelmeni bekliyorum, beni geç zamana kadar yalnız bırakma olur mu?'' tarzında sözde uyarılarda bulunun.

Bu zaman içerisindede sizde mümkün olduğunca program yapın arkadaşlarınızla. Herdefasında onu evde beklemeyin.

Eşlerin ayrı zaman geçirmeye ihtiyaçları vardır.

dur der inanın. Zamanla haftada bir görüşmelere düşürür bu zamanı. Bu zaman içerisindede anlayışlı görünmeye çalışın.
Anlayışlı görünmek, herşeye susmak değil bunu unutmayın. Gittiği zaman onu hoşlukla gönderin.
Güleryüzünüzü eksik etmeyin. Giderken kurallarınızı çaktırmadan serpiştirin.
Mesela, ''erken gelmeni bekliyorum, beni geç zamana kadar yalnız bırakma olur mu?'' tarzında sözde uyarılarda bulunun.

Bu zaman içerisindede sizde mümkün olduğunca program yapın arkadaşlarınızla. Herdefasında onu evde beklemeyin.

Eşlerin ayrı zaman geçirmeye ihtiyaçları vardır.

çok saol canım fikirlere geröekten ihtiyacım vardı :54:

Back
X