Yoksa ben mi abartıyorum:(?

canım tabi uyucak orda erkenden kalkıyolar sende herşeye sinirleniyosun sanırımÇok üzgünüm çoook
asıl senin demen lazım mesaj atıcam arıcam diye yafru kuşum asker olan o psikoloji bozuldu tabi ne bekliyosun:1ninca:
sakn ol canım emi 4 ay sonu çıkar acısınıklava:

4 ay kaldı canım.evet ben ondan cok cektim askerlik boyunca oda benden cok cekecekkötükedihüso dişlerimi sıkmaktan basıma agrı girdi kafamçokkarıştı amin canım cok saol teskere almayı hak kazandım vatanım için dişlerimi sıkmaktan basıma agrılar girdi-tatlicadiarzu-

normalde kızmam tabi uyusun ama beni üzüp uyumasına deli oluyorum.genelde ben cok mesaj atarım o fırsat oldukca atar.ben bugun kızınca ondan ben atarım falan dedi.valla benimde psikolojim bozulmus sanırım ya üzüm üzüme baka baka kararır bende dengesizlesmisim galiba-tatlicadiarzu-

ee olucak okadar sen sağlam durcaksın ikiniz birden ne oluyonuz gelene kadar sen onu

topla geldikten sonra o seni

şimdik çıkıyorum sabah geldiğimde moralin değişmiş osun tatlımşakkıdı

ee olucak okadar sen sağlam durcaksın ikiniz birden ne oluyonuz gelene kadar sen onu

topla geldikten sonra o seni

şimdik çıkıyorum sabah geldiğimde moralin değişmiş osun tatlımşakkıdı

tsk ederim bitanem.geldikten sonra yaktım onu.4 ay sonra hakimiyeti ele alacagımkötükedihüso tmm bitanem insallah sabah biraz daha toparlanmıs olurum.cok saol hersey için.iyi geceler canım tatlı rüyalara.s.:enbuyukkk:

ayrılmayı düşünüyorsan bile o askerdeyken bu düşünceni askıya al bence
zaten asker psikolojisi içinde bide ayrılık psikolojisini kaldıramaz
zaten 4 ayı kaldığını söylemişsin biraz daha sabret askerden gelince oturup herşeyi konuşursunuz ve yolunuzu belirlersiniz

yok canım asla ayrılmayı düsünmüyorum.evet askerlik bittikten sonra oturup konusmam gerek aynı hataları tekrarlamaması için.bendede hatalar vardır tabikikafamçokkarıştı

ben geldim değiştimi moral bakem

ayrılmak yok gelene kadar sabır var geldikten sonra göstermek var şimdi destek olmak var:lepi:

ben geldim değiştimi moral bakem

ayrılmak yok gelene kadar sabır var geldikten sonra göstermek var şimdi destek olmak var:lepi:

canımsın yaa.gel bi öpüyüm seni Şeniz canım gece rahatsızlıgım arttı ve hastaneye gitmek zorunda kaldım.serum falan takıldı.askım sabah bi sürü mesaj atmıs aramıs ben uyuyordum hastanede.bi kac mesajına arkadasım cevap vermiş.cok telaslanmıs.izin almıs komutandan izine gelecegim demiş.sonra ben uyandım aradım gelme iyiyim diye.nasıl aglıyordu ama bi görsen.cok zalimce ama hasta olduguma sevindim o bana böyle ilgili davranınca eve gelince ararım ben seni dedim kapattık telefonu.eve geldim ama bu seferde onun sarjı bitmiş konusamadık.beni bırakırsan canıma kıyarım sakın unutma dedi :1shok: tam böyle pişman olmusken biraz süründürmek akıllıca degil mi:jeyyar:

alıntı yapmaya üşendim canım hayır akıllıca değil elindekiyle yetinemk akıllıca olan ters teper

sonra yafru kuşum.. hasta olmana üzüldüm ama düzlmeye sevindim ayrıca bi ay sonra gene

böyle bi konu görmim canımcım olurmu

ay hadi sevindim kız maşallah

bu arada bende seni öpemŞeniz

tamam canım haklısın kaydirigubbakcemile5 tsk ederim canım simdi iyiyim şükür.tam 3 saat musluktan su akar gibi burnum kanadı.hastalıgımın ne oldugunu ne oldugunu daha cözemediler senağlama insallah canım bidaha böyle bi konu acmak zorunda kalmam ama cok bunaldıgımda hemen yazasım geliyor burayasenağlama

canım sende haklısın da sonra düzeliyosunuz konuyu neden açıon ay

üzüldüm ya ne olaki:1shok:

geçmiş olsun canımcım ya:teselli:

canım öncelikle geçmiş olsun..rahatsızlığın ne bilmiyorum..tüm yazıları okumadım,başlığını gördüm ve daldım..acil şifalar sana..
şimdi yorumuma geliyorum:
canım tabiki onun seni kızdıran tarafları olucak,ama sonuçta onunla sen çok farklısın..o asker..sen burdasın..bu psikolojiyi anlamak için onların ortamını yaşamak lazım..
inanki başlarını kaşıycak vakti zor buluyolar,zaman zaman hepimiz alınıyoruz küsüyoruz tirip atıyoruz ama özüne bakarsak bu onlara haksızlık..bizler çok sevdiğimiz için her şartta ilgi alaka istiyoruz..
rahatsızlığını sormamış o gücüne gitmiş özellikle,inanki unutmuştur,içine fesatlık getirme yani:CüvCüv:..birdaha ayrılıktan bahsetme..onu maferdesin orda yazık .allah ayırmasın..sende biraz motive et kendini içten içe empati yap..yerimseniben

Canım kalmış 4 ay.. Lütfen biraz daha anlayış.. Onlar orda öyle yalnız hıssedıyorlarki kendılerını..Kısa bır süre ayrı kalmanız onu çok üzer.O buraya geldıgınde herseyı konusursunuz zaten,üstüne gidip daraltma derim.

geçmiş olsun...ama biraz daha sabret alttan al......çünkü askerlik bu.. başka şeye benzemez
psikolojileri hakkaten bozuluyor....intihar edenler bile oluyormuş....sen o askerden gelinceye kadar sabredeceksin ...askerden geldikten sonra bir daha bakacaksın ...kararını o zaman vereceksin
haaa ama şöylede bir durum var askerden geldikten sonrada iş bulma sitresi yaşıyorlar bunuda göz önünde bulundur

canımm ya biraz alltan al olur benim sevgilimde asker ama bu demek degilki herşeyi altan al o üzssn sen kriz geçr bişe olmamış gibi davran hayır ya seninde derdin sıkıntın var sonuçta askerlik zorsa ASKER YOLU BEKLMEKTE Bİ OKADAR ZOR.

Canımcım:) ßak sana ßir $ey diyim mi..ßen $unu anLadım sevkiLimLe oLmaya ßa$ladıgımdan ßeri..... Erkekler pek sorun cözmeye ve yaratmaya meyiLLi değiLLer.... Mesela ßenimki de sorunları cözeLim dedigimde Seninkiyle aynı tepkiyi veriyorÇok üzgünüm çoook ßen artık sorunları ßüyütmemeye ve sakin davranmaya caLIstıgım vakit sorun cozULuyor. aSkerdeyken gör de anLarsın diyeceksin ßelki ama ßen de sevgiLimden ayrı kaLdım 1 sene..Sadece vakit ßuldukca geLiyordu...ßu yuzden seni aNLayaßılıyorum....Dunya fani.....Dertlerim ßana yeter.... Huzur ve mutLu ßi kafa her $eye ßedel yerimsenibenyerimseniben

arkadaslar yorumlarınız ve yardımlarınız için cok tesekkür ederim.hepiniz pırlanta gibi insanlarsınız hepiniz söylediklerinizde haklısınız ama bende hasta oldugum için ilgi beklentisi içerisindeyim.normalde böyle naz niyaz yapmam.biz hiç tartısmazdık 3-4 ay öncesine kadar.o zamanda askerdi ama cok iyiydik.ne olduysa oldu cok tartısmaya basladık.ona sorarsanız bi sorun yok.cünkü cok rahat biri.asla sinirlenmez bagırmaz.bende tam tersi aniden sinirlenen biriyim.bu zamana kadar dengeledik birbirimizi.dün ayrılmak düsüncesi aklımda vardı.cünkü hastalıyım ilgilenmiyor nerede bunun iyi günde kötü günde sözü diye delirdim.ama bitti diyemedim seviyorum iste senağlama görüsmek istemiyorum bi süre dedim onuda o kabul etmedi :1no2:

$u kısımda aynıyız sizle.. ßen sana dedim.... Keskin sirke küpüne zarar :1hug: Görü$mek istemiyorum dersin ama görü$mek icin 1-2 gün sonra icin icini yer ararsın ama Lafını yemi$ oLurdun ßu yuzden mantıkLı dü$ün......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…