Yoksa ben sorunlu muyum :)?

Denizcimmhmt

Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2016
219
48
13
Eski sevgilimi deliler gibi sevmeme rağmen neden onu sevgilisiyle kiskanmiyorum başkasıyla dusunuyorum "her şekilde" evli nişanlı belki biraz sogurum diye ama kiskanmiyorum sevmiyorsun demeyin 2 yıl oldu gideli ve ben hala onu ilk günkü gibi seviyorum ..Sorun nerde sizce ?

eski sevgilin bitmiş gitmiş eğer sevseydin başka biriyle düşünmek sana acı verirdi
sen sadece onu seviyorum deyip kendini şartlandırıyorsun
iki yıl geçmiş sen kalbinde bitirmişsin de beyninde bitirmişsin bence

eski sevgilin bitmiş gitmiş eğer sevseydin başka biriyle düşünmek sana acı verirdi
sen sadece onu seviyorum deyip kendini şartlandırıyorsun
iki yıl geçmiş sen kalbinde bitirmişsin de beyninde bitirmişsin bence
Uzaktan konuşmak ne kadar da kolay dimi? Kalbimi de beynimi de benden daha iyi kimse bilemez!!

Uzaktan konuşmak ne kadar da kolay dimi? Kalbimi de beynimi de benden daha iyi kimse bilemez!!
yahu sen niye atarlandın şimdi
ben kendim için de aynısını düşünüyorum eğer sevsem eski sevgilimi onu başka biriyle düşünmek acı verirdi dedim
bende sevgilimden ayrıldıktan sonra önce onun başkasıyla mutlu olacağını düşününce üzülüyordum ama sonradan umursamamaya başladım
demek ki unutmuşum

yahu sen niye atarlandın şimdi
ben kendim için de aynısını düşünüyorum eğer sevsem eski sevgilimi onu başka biriyle düşünmek acı verirdi dedim
bende sevgilimden ayrıldıktan sonra önce onun başkasıyla mutlu olacağını düşününce üzülüyordum ama sonradan umursamamaya başladım
demek ki unutmuşum
Atarlanmadim canım sadece neler hissettiğimi yasadigimi "bir ben " bilirim bunu ifade etmeye çalıştım sevgi bitmiş olsaydı kalbim hala küt küt atmazdi

Neden, ''kiskanc olmayi'' sevginin bir kistasi olarak goruyorsun?
Mecburi mi?
Olmazsa, olmuyor mu?
Hangi konuda olursa olsun, kiskanmak zaten kotudur.
Bu durumda, dogrudan sasmadigin icin kendini tebrik etmelisin.

Bilinciniz kabullenmistir artık onun sizden ayrı bi hayatı olduğunu. Bu iyiye işaret bence merak etmeyin

Neden, ''kiskanc olmayi'' sevginin bir kistasi olarak goruyorsun?
Mecburi mi?
Olmazsa, olmuyor mu?
Hangi konuda olursa olsun, kiskanmak zaten kotudur.
Bu durumda, dogrudan sasmadigin icin kendini tebrik etmelisin.
Bazilarimiz kıskançlık bittiyse sevgi de bitmiştir diyorlar yukarda yazan bayan arkadaşlarımız var..Ben kiskanmiyorum en azından yapamiyorum bunu

Bazilarimiz kıskançlık bittiyse sevgi de bitmiştir diyorlar yukarda yazan bayan arkadaşlarımız var..Ben kiskanmiyorum en azından yapamiyorum bunu
O halde, dogru yolda oldugun bilinciyle endiselerinden kurtul.
Rahat ol.
Duygularini, kendi bildigin sekilde yasa.
Ve bencede dogru olan kesinlikle kiskanmamak.

bir başkasıyla evlenmesi nişanlanmasını düşününce içiniz acımıyor ve seviyorsanız arkadaş olarak seviyorsunuzdur. Bana imkansıza yakın geldi hem onu sevmek yanında olsun istemek dokunmak istemek hemde başkasının dokunma ihtimalinin çıldırtmaması bilemedim ben

bir başkasıyla evlenmesi nişanlanmasını düşününce içiniz acımıyor ve seviyorsanız arkadaş olarak seviyorsunuzdur. Bana imkansıza yakın geldi hem onu sevmek yanında olsun istemek dokunmak istemek hemde başkasının dokunma ihtimalinin çıldırtmaması bilemedim ben
İmkazsiza yakın olabilir ama imkânsız değil sevmek için dokunmak istemek mi lazım bunlar olmadan olmuyor mu ?Oluyormuş yaşadık gördük

Back
X