Yoksa bir ben mi?

melisece123

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2016
570
408
23
Arkadaşlar daha önceki konularımı okuyan bilir eski sevgilimle durumumu vs. Merak ettiğim şu merak ediyor musunuz? Ben sürekli whatsappa faceye bakmak istiyorum durumunu değiştirdi mi yok son görülmesi ne zaman yok şu bu yoksa birtek ben mi böyleyim bu aşamayı direkt geçsek olmuyo mu (yada herşey aşama aşama buda unutmanın bi evresi mi)

Ben zaten sosyal medya kullanmıyorum ama dediğim gibi konularımı okuyan bilir şifresini biliyorum face

Facesine girme durdur kendini.
Whatsapptan da kontrol etmeyi bırak bunun içinde silmen gerekir.
Kontrol ettikçe bu süreç uzar.

Birkaç kere bakmadığınız zaman gerisi daha kolay olacaktır. Her yerden silin aklınıza bakmak geldiği zaman başka uğraşlar bulun

Facesine girme durdur kendini.
Whatsapptan da kontrol etmeyi bırak bunun içinde silmen gerekir.
Kontrol ettikçe bu süreç uzar.
Zaten 1haftadır kendime sözüm var istikrarlı bi şekilde devam ediyorum az önce numarayı ekleyip bakacaktım bakmadım tuttum kendimi

Zaten 1haftadır kendime sözüm var istikrarlı bi şekilde devam ediyorum az önce numarayı ekleyip bakacaktım bakmadım tuttum kendimi

Güzel bu da bir adım şimdi bunu sürekli yapacaksınız.Her aklınıza geldiğinde ''of onunla mı uğraşacağım şimdi'' diyeceksiniz ve aylar sonra bir bakmışsınız ne numara,ne facebook ikisi de ilginizi çekmiyor eskisi kadar.Bu taktik denendi ve başarı ile sonuçlandı bundan emin olabilirsiniz.

Bence silme hic bi yerden her defasında bak yüzleş kaçma.alışmak daha kolay oluyo

Ya zaten emin olun her birinizin en ufak fikri bile benim için çok önemli ve sizlere minnettarım bu site çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…