- 11 Ocak 2016
- 570
- 408
- 23
- Konu Sahibi melisece123
-
Ben zaten sosyal medya kullanmıyorum ama dediğim gibi konularımı okuyan bilir şifresini biliyorum faceSosyal ağlardan silerek başla mesela.
Sürekli görerek unutamazsın.
evresi var,kimsenin her evreyi yaşamadan geçtiği görülmemiştir
Ben zaten sosyal medya kullanmıyorum ama dediğim gibi konularımı okuyan bilir şifresini biliyorum face
Bütün sosyal ağlarından silerek bu adımı atlamış oluyorsun.
Ben zaten sosyal medya kullanmıyorum ama dediğim gibi konularımı okuyan bilir şifresini biliyorum face
Zaten 1haftadır kendime sözüm var istikrarlı bi şekilde devam ediyorum az önce numarayı ekleyip bakacaktım bakmadım tuttum kendimiFacesine girme durdur kendini.
Whatsapptan da kontrol etmeyi bırak bunun içinde silmen gerekir.
Kontrol ettikçe bu süreç uzar.
Birkaç kere bakmadığınız zaman gerisi daha kolay olacaktır. Her yerden silin aklınıza bakmak geldiği zaman başka uğraşlar bulun
Yoo senin ne kadar zaafın olmasıyla alakalı.Bir de karşına çıkacak yeni kişiler ya da ilgini dağıtacak başka olaylarla alakalı süre değişiyor.Çok mu uzun bir yol?
doğrudur adam akıllı olmuyolar değer bilmiyolar sonra ceremesini biz çekiyoruzYoo senin ne kadar zaafın olmasıyla alakalı.Bir de karşına çıkacak yeni kişiler ya da ilgini dağıtacak başka olaylarla alakalı süre değişiyor.
Zaten 1haftadır kendime sözüm var istikrarlı bi şekilde devam ediyorum az önce numarayı ekleyip bakacaktım bakmadım tuttum kendimi
Güzel bu da bir adım şimdi bunu sürekli yapacaksınız.Her aklınıza geldiğinde ''of onunla mı uğraşacağım şimdi'' diyeceksiniz ve aylar sonra bir bakmışsınız ne numara,ne facebook ikisi de ilginizi çekmiyor eskisi kadar.Bu taktik denendi ve başarı ile sonuçlandı bundan emin olabilirsiniz.
İşte o benim için çok kolay olmaz yani baktıkça kafamda kurgu kuruyorum çünkü mesela son görülmesi 20.15 diyelim kimle konuşuyo napıyo sevgilisi mi var vs.Bence silme hic bi yerden her defasında bak yüzleş kaçma.alışmak daha kolay oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?