Yoksa bir kardeşim mi var, kafayı yemek üzereyim =(

MLS_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Mart 2009
1.287
8
158
Kızlar bugün nedense canım gitmek istemedi okula izin aldım ta 12'yekadar da yattım. uyandım ve bilgisayarımı açtım direk bnm pc laptop olduğundan kapandığında beklemeye alıyor açık programlar kapanmıyor.Açar açmaz windows fotoraf galerisi açıktı kizim_5245 diye bi dosya baktım esmer bi kız çocuğu ve dün en son babam girdi pc.ye
Katiyenn ben değilim 2008 de çekilen bir fotograf hadi küçüklüğüm olsa ben öle değildim kara saçlı falan gözlüklü sarışın bi çocuktum. fotograftaki kız 7 8 yaşlanında en küçük 6 diyeyim.. ve kızım diye kayıtlı ben bi kere anneminbş konuşmasını duymuştum.biz babamdan çok çektik başka bi kadın yüzünden yani ateş olmayan yerden duman çıkmıyor misali benim ki bir sürü şey yani olan eden.. ki babama güvenim yok artık..
Sabah sabah cinlerim tepeme çıktı vallahi. bir gün dinlenelim dedim hopp bi sıkıntı daha annemde yok evde olsa akşam naptı pcde falan diye sorardım ooof inş. güvensizliğim ve geçmişte duyduklarım yalandır.. ve şuan anneme sordum ben uyudum bakmadımki dedi söleyemedim bunu gördümdiye... ooooofff napıcam eğer öle bişi varsa ki araştırıcam katil olmasam iyi bnei bilen bilir kovarım babamı evden o kızıda gebertirim velet ya off klava:
ya da akşam babamı mı sıkıştırsam anneme sölesem mi bi akıl verin..

Son düzenleme:
Bir saniye, o kizin ne sucu günahi varki, kalkip onu gebertirim diyorsun.?

Omu istedi babanin 5 dakikalik zevki icin dünyaya gelmeyi?

Ayrica babani evden kovmak sana düsmez bana göre, bunu yapacak bir kisi varsa oda annendir.....lakin bana sorarsan o herseyi biliyor ama kabullenmis!

Bu olayi tüm gercekleri ile ögrenmek istiyorsan al karsina babani ve konus

bu nasıl bir yaklaşım arkadaşım bakalım okız sizin kızkardeşiniz olmak istiyormu gebertirim falan diyonuzzz babanızşla bunu yapan kadına sorun hesabını sorcaksanız okızda siz kadar masumm o istermiydi böyle biaşkın tohumu olmak bakalımmm

ya ortada daha kesin bişey yokki önce konuş babanla sonra düşün bunları :umursamaz:

kizin ne sucu var canim, babaniza sinirlenmissiniz tamam anladik ama o kiza velet felan demeyin.

ya o kadar sinirlendim ki ne doğru ne yanlış bilmiyorum.. bi kadın yüzünden bizi sersefil duruma soktu rızkımızı götürdü yedirdi akşam sorucam bilmiyorum üstelik tabi kvoarım baba olarak bi hakkı yok üzerimde bana sadece annem baktı şimdide biz ona bakıyoruz.. :1closedeyes:

yani çok kötülüğü oldu bana zamanında hayatımı çok etkiledi tabi haklısınız kızın bi suçu yok kardeşim varsa eğer varsa ben çok fevri düşündüm ama sakinleşmem lazım

Son düzenleme:
doğarken anne babamızı seçme gibi bi lüksümüz yok. emin ol öyle bişey olsaydı o yavrucak babanız gibi bi adamı baba olarak seçmezdi. kızın ne günahı var. gebertmekten bahsediyosunuz.

al babani karsina konus, hesap sor bu senin en dogal hakkin. bana annen biliyo gibi geldi bu kizi

Madem evveliyatı var ben olsam anneme söylerdim.
Çocuğun yaşı babanın ilişki yaşadığı dönemle uyuşuyor mu pekii.?

evet uyuşuyor ve banada annem biliyo gibime geliyor.. ya varsa haklısınız kıza bir şey yapmam yapamam hakkım yok suçsuz günahsız bi an kan beynime sıçradı snra snra anladım..

evet uyuşuyor ve banada annem biliyo gibime geliyor.. ya varsa haklısınız kıza bir şey yapmam yapamam hakkım yok suçsuz günahsız bi an kan beynime sıçradı snra snra anladım..

annenin bildigini nasil anladin?

biliyo galiba dedim çünkü şöle bi olay var: annem bi gün rahmetli annanemle bişi konuşulardıı bi çocuktan ve annem bi günbabamla bi çocuk yüzünden kavga etmişti.. ve ben gelince sus pus olmuşlardı dedim ya ateş olamyan yerdne duman çıkmaz yoksa aklıma gelmez böle bişi olduğu ama annem bilmiyosada onu üzmek istemiyorum bu olanları buna bağlamak istemiyorum.. çok yönlü düşünmeye çalışıyorum bu sefer belkiler kafamı karıştırıyor

mls kardeşim diyim benden küçüksün, yangına körükle gitme, sen önce sakin olmasılın, babanı al karşına yalnız birebir sor canım.

mls kardeşim diyim benden küçüksün, yangına körükle gitme, sen önce sakin olmasılın, babanı al karşına yalnız birebir sor canım.

saol yaa okadar kötü oldum ki çekip gitmeye kadar her şeyi düşündüm ben kabullenemem bugüne kadar ailemin biricik kızı olarak büyüdüm ve kimsenin hakkı yok banabu şekilde ihanet etmeye aynı şekilde anneme ...

Akasyacim, böyle birsey kesinlikle gizli kalmaz...yüzde yüz eminimki annesi bu olayi biliyor.

O kizin annesi cocuk olduktan sonra hicmi bu adama cocugna sahip cik demedi, para istemedi vs.vs.? Mutlaka yapmistir.....

Yazik ya...olan hep cocuklara oluyor, biri babasiz büyümeye mahkum, biride beyninden vurulmus gibi.

Ah bu erkekler.....su uckurunun keyfi icin ne hayatlar mahf ederler....

Konuşma tarzından yaşının ufak olduğu kanısına vardım,yanılıyorsam kusura bakma ama bu benim düşüncem ...

O kızın ne günahı var ki onu gebertirim felan diyebiliyorsun.

Ona sorsan o da babanı suçlar emin ol.

Annen büyük ihtimalle biliyordur ,sineye çekmiştir bence.Yoksa babanla alakalı sana imalarda bulunmazdı.

MLS öncelikle sakin ol, madem bilgisayarında böye bişey buldun, öncelikle babanla konuş, ama saygı sınırlarını ne olursa olsun aşma. Babanla konuşduktan sonra annenle konuş diyeceğim ama galiba annem biliyor diyorsun. Galiba en güzeli önce annenle konuşman, annen ne biliyorsa öğren, annen bilmiyorsa da en azında ne olacağını beraber düşünürsünüz, birbiriniz sakinleştirerek akşama baban gelince nasıl konuşmanız, davranmanız gerektiğine karar verirsiniz. Ve eğer o çocuk senin kardeşin ise.... Neyse bunu sonra konuşuruz.

bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…