hep aldatan taraf suçlu bulunur adam belki evde mutlu değil ne kadınlar gördüm kocalarının hayatını mahveden belki mutluluğu bu kadında buldu ve senin hatırına evliliği sürdürdü öyle hemen yargılama yapılmamalı
anlayıp dinlemeli
ayrıca nedemek o, tek kız benim ,anladığım kadarıyla küçüçük bir kızı kıskanıyorsun ayıp
az çok anlarım seni, benimde babamın ilk evliliğinden bir kızı var, 18 yaşıma kadar tanıştırmadılar beni, ama ben bişekilde hep duyuyordum birileri yada annem babam konuşurken. bana da şok olmamıştı yani. cidden olan hep çocuklara oluyor, biri babasız kalıyor diğeri napacağını bilemiyor o iki kardeş arasındaki ilişkinin belirsizliğide cabası Allah yardımcın olsun canım, önce bi sakinlikle konuyu açıklığa kavuşturmaya çalış bununda tek yolu var babanla sakince konuşmak ama öfkeyle değil. bence önce annenle konuşma biliyordur mutlaka ama bilmediğni farzedelim. hem biliyorsada kalbi kırılmasın ay ne biliyim çok zor durum yaa
Benİnm annem babam İÇİn saÇını sÜpÜrge ettİ asıl annem benİm İÇİb bu lanet olası evlİlİĞİ sÜrdÜrdÜ e babam peŞ para etmez bana bİ su almayı bİle Çok gÖrdÜ zmanında İstersenİz aİle hayatımı bİlmeden aİlemİ Özellİklede annemİ suÇlamayın bayan anten hanım !!!!!!!!!!!!!!
galiba yalnış kelimeler kullandım
benim annem babamın hayatını mahvetti babam dini bütün olduğu için başka kadınlarla beraber olmadı en sonunda 30 yıl sonra boşadı
demek istediğim senin şahit olmadığın şeyler vardır babanı yargılamadan önce dinle
zira aklım kemale gelinceye kadar babam benim zanımda anneme zulum eden adamdı
annemin etksi altında kalıyordum
ayrıca senin söylediğin gibi baban beş para etmez bir adam da olabilir
anlayacağın, babanla konuştuktan sonra anlaya bilirsin
olgun birşekilde konuşman lazım bağırmadan kavga etmeden sana açılacağı varsada açılmayabilir
heryazınıza katılıyorum duygularınıza hak veriyordummmmmm kiiiii,en son cümleyi okuyana kadar.Kızlar bugün nedense canım gitmek istemedi okula izin aldım ta 12'yekadar da yattım. uyandım ve bilgisayarımı açtım direk bnm pc laptop olduğundan kapandığında beklemeye alıyor açık programlar kapanmıyor.Açar açmaz windows fotoraf galerisi açıktı kizim_5245 diye bi dosya baktım esmer bi kız çocuğu ve dün en son babam girdi pc.ye
Katiyenn ben değilim 2008 de çekilen bir fotograf hadi küçüklüğüm olsa ben öle değildim kara saçlı falan gözlüklü sarışın bi çocuktum. fotograftaki kız 7 8 yaşlanında en küçük 6 diyeyim.. ve kızım diye kayıtlı ben bi kere anneminbş konuşmasını duymuştum.biz babamdan çok çektik başka bi kadın yüzünden yani ateş olmayan yerden duman çıkmıyor misali benim ki bir sürü şey yani olan eden.. ki babama güvenim yok artık..
Sabah sabah cinlerim tepeme çıktı vallahi. bir gün dinlenelim dedim hopp bi sıkıntı daha annemde yok evde olsa akşam naptı pcde falan diye sorardım ooof inş. güvensizliğim ve geçmişte duyduklarım yalandır.. ve şuan anneme sordum ben uyudum bakmadımki dedi söleyemedim bunu gördümdiye... ooooofff napıcam eğer öle bişi varsa ki araştırıcam katil olmasam iyi bnei bilen bilir kovarım babamı evden o kızıda gebertirim velet ya offklava:
ya da akşam babamı mı sıkıştırsam anneme sölesem mi bi akıl verin..
babama güvenemiyorum çünkü annem gerçekten her şeyini anlatır çoğuna kulak misafiri oldum annem sinir hastası oldu onun yaptıklarından dolayı sürekli söyleniyor artık biiş yaparken kafası hep dolu babam ise hiç tkamıyor eve bi otel muhamelesi yapıyor annemde benim düzenim bölünmesin diye göz yumuyor ve babamla annem tartıştığı zaman babamın sölediği kelimeler pekte haklı bi tarf olduğunu göstermiyor bana ben üç yaşında hayata toz pempe bakan babacı biri değilim bana yaptıklarına baktığım zamanda o adamı haklı olsa bile haklı yerine koymam
Yıllarca ben de hep öyle gördüm.... Ama şimdi annemle babamın yaşadığı sorunları yaşayınca babmın haklı olduğu konuları gördüm. Olayların içinde olunca insan tarafsız bakamıyor ve annelerimzle daha çok zaman geçirdiğimiz için, onların anlattıkları bize daha mantıklı geliyor, çünkü onların mantığı ile yetişiyoruz. SAna ille de babanın da haklı olduğu bir yön vardır demiyorum, ama böyle bir ihtimalde olabilir. Bn maalesef bunu çok geç anladım. Babam (şu anda sana bunları anlattığım için baba kelimesin kullanıyorum normalde peder bey derim) 5 yıl önce başka bir şehirde vefat etti, ve günlerce sonra duyduk, mezarının yerini bile bilmiyorum, bilmek de istemem. Benim ona kızgınlığım annemle arasındakiler değil, bana yaptıklarından dolayı. Sende babanla konuşurken bunları düşün. Annene yaptıkları değil, sana yaptıklarından dolayı sadece kız babana, ama konuşurken bütün samimyetinle bir evlat olarak konuş.
Bayanlar takılmayın bu kadar kızcağız bir anlık sinirle yazmış besbelli, gerçek hayatta tanışınca çok sevecek belki? Düşünün sizin birgün böyle bir şeyi öğrenseniz nasıl tepki verirdiniz? Ayy çok şirin bir kız canım kardeşim babamın metresinden olan canım kardeşim mi derdiniz?
Canım çok üzücü bir durum bu. Ama ne olursa olsun sakin olmaya çalış. Kimse ailesini kendi seçmiyor. Bunu önce annenle konuş, annen mutlaka biliyordur. Bir sonuca varmazsan babanla konuş. Eğer dediğin gibi cidden baban sizin rızkınızı gidipte ellere yedirdiyse ona saygı duymanı gerektirecek hiçbir şey yok. Ben olsam duymazdım yani. Tabi karar yine sana kalmış.
Sakin ol, elbette bir anda kardeşim deyip ona koşamazsın ki şu anda gerçeği bile bilmiyorsun. Belki gerçekten babanın aradaşının kızı ve sen boşu boşuna babana kızıyorsun. Gerçeği öğrendikten sonra ne yapacağına karar verirsin, tahmininme göre onu merak edeceksin, uzaktanda olsa görmek isteyeceksin, bunlar sonraki adımlar. Sen şimdi sakinleşmeye çalış.... Suçlayıcı konuşmakla istediğin hiçbir cevabı alamazsın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?