duymam tabii bende yani saygu duyamam istemsiz olur düşünüyorumda eve getirdiği abur cuburları iş yerine götürüyorum diye ona mı götürdü atık aklıma her olumsuzluk geliyor. kardeşim olca bile öğrenince bşkasından olduğunu aahh cnmm diyemem tabii kimsede bunu benden beklemesin...sevmekse sevemem annemler küçükken bile kardeş istermisin dediklerinde hayır demişim hatta bunu esprisini çok yaparlardı.. babamı kimseyle paylaşamazdım 4 5 yaşlarında şimdide böyle bir olayda pek sakin olamıyorum benneyaptımki
madem babanız bahsettiğiniz kadar işe yaramaz, kimseyi umursamaz, aileye değer vermeyen bir insan (sizin laflarınızla yazıyorum, amacım babanıza laf söylemek değil, yanlış anlaşılmasın.)
o zaman nette diğer çocuğunun resimlerine bakacak kadar nasıl duygusal davranabiliyor?
ayrıca babanızın gayrımeşru bir çocuğu varsa da onu evden kovmak size değil, annenize düşer bence.
bir de arada verdiğiniz bir cevap dikkatimi çekti.
annem bunca yıl babama benim için katlandı, saçını süpürge etti dediniz ya;
bundan memnun musunuz?
yani annenizin bu kadar çile çekmesini mi babasız büyümeyi mi tercih ederdiniz.
herşeye rağmen çocuğum için boşanmam diyen arkadaşlar var ya onların adına soruyorum bunu size.
belki de anneniz zamanında babanızdan ayrılsa siz babanıza bu kadar nefret beslemeyecktiniz..
Şimdi -5 yaşlarındaki halini düşün... Nasıl güzeldi herşey değil mi? Peki neden böyle oldu? Tam olarak bilemezsin. Ama neden oldu ise senin dışınd oldu, şimdi babanla konuşurken de 4-5 yaşındaki kalbinle konuş. Hatta sana bişe söyleyim, şu anda bu bana çok komik geliyor, 24 yaşımda bir amcam daha olduğunu öğrendim, başka bir kadından ve başka bir adamın nüfusuna kayıtlı. Hem eğer ki kardeşinse ve baban senin bilgisayarında onun resimlerine bakıyor ve kızım diye br açıklaması var ise nüfusuna da alması gerekmez mi mantıken? Vukuatlı nüfus kayıt örneğinde kayıtlı ise görürsün
annemin benim dememle bir şey yapacağını sanmadım bundan da gurur ya da sevinç duymuyorum üstelik sırf ben değilim babamla annemin birlikte olmasının banada gelip sormadı hiç bir zaman ne yapayım diye üstelik ben son 3 yıldır daha da farkına vardım olan olayların
ben gurur ya da sevinçten bahsetmemiştim.
neyse ya ben yanlış anlattım ya da siz yanlış anladınız kelimelerimi.
önemli değil, konu bu değildi nasılsa..
Bir saniye, o kizin ne sucu günahi varki, kalkip onu gebertirim diyorsun.?
Omu istedi babanin 5 dakikalik zevki icin dünyaya gelmeyi?
Ayrica babani evden kovmak sana düsmez bana göre, bunu yapacak bir kisi varsa oda annendir.....lakin bana sorarsan o herseyi biliyor ama kabullenmis!
Bu olayi tüm gercekleri ile ögrenmek istiyorsan al karsina babani ve konus
Akasyacim, böyle birsey kesinlikle gizli kalmaz...yüzde yüz eminimki annesi bu olayi biliyor.
O kizin annesi cocuk olduktan sonra hicmi bu adama cocugna sahip cik demedi, para istemedi vs.vs.? Mutlaka yapmistir.....
Yazik ya...olan hep cocuklara oluyor, biri babasiz büyümeye mahkum, biride beyninden vurulmus gibi.
Ah bu erkekler.....su uckurunun keyfi icin ne hayatlar mahf ederler....
nasıl göreceğim? açıklarmısın gerçi görmeye de ne kadar hazırlıklıyım bilmiyorum..
tamam saol... bi konuşayım eğer şüpheli bir şeyler sölerse değdiğini yapıcam ..gidip bkıcam
inş kardeşin değildir canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?