Şans. Doğru günlere denk gelmemiştir. Geldiğinde de vaktinde geri çekilmiştir vs. İyi cesaret ama.Kızlar ben 5 yıldır evliyim. Biz evlendiğimizden beri geri çekilme (korunma yöntemi olmadığını biliyorum) yöntemi ile korunuyoruz.
Çocuk tembelliğimizden istemiyoruz yoksa şartlar uygun.
Bu zamana kadar hiç hamile kalmadım. Hani derler ya bu yöntem çok riskli diye.
Acaba bizim çocuğumuz mu olmuyor ?
Ben her yıl muayene olurum bu zamana kadar bir sıkıntı söylemedi doktorlar.
Bu yöntemle uzun yıllar korunup sonra hamile kalan oldu 8mu_?
Yine de bu yöntem büyük risk :)Çocuk sahibi olmak için uğraşmamışsınız ki nasıl çocuk olsun? Olmasın diye uğraşmışsınız.
27 yaşındayımSelam yöntemin çok riskli olduğuna takılma. 6 ay korunmadım, sonrasında hamile kaldım korunmadığım halde gebelik oluşmadı. Varsayımlarla karar veremezsin, ayrıca
infertility Rutin muayenelerde saptanmaz. Yaşınız kaç?
Ben hep daha yüksek risk olarak biliyordum. Haklısınız süreç uzun olunca insan bi tedirgin oluyorBence bir problem yok. Zaten geri cekilmenin amaci o. Hamile kalma riski bu yontemle %10. Cocuk icin calisanlar bile hemen sahip olamiyorken buna ihtimal bile denemez.
Zevk suyundq bulunan spermle hamile kalma olasiligi oldukca az. İnsanlar caba harcayarak sahip olamiyor hemen. Cok supheciyseniz drneyin olursa sizindir.Ben hep daha yüksek risk olarak biliyordum. Haklısınız süreç uzun olunca insan bi tedirgin oluyor
Yaşınız müsait çocuk sahibi olmaya karar verdiğiniz de 1 sene içerisinde hamilelik oluşmazsa şayet doktor kontrolü yaptırabilirsiniz bu sebeple doktora gittiğinizde onlarda size aynı süreyi tanıyacaktır boşa kuruntu yapmayın27 yaşındayım
Normal korunmasız bir ilişkide bile hamile kalma oranı çok düşüktür. Ama çocuk istemeyen kişiler böyle bir riske girip doğru ve etkisi kanıtlanmış bir korunma yöntemi kullanırlar.
Prezervatifle, hapla, spiralle hamile kalanlar bile varken korkup ikinci yöntemi kullananlar da var..
Ben 6 yıldır tek bir yöntemden şaşmadım ve sadece çocuk istediğim zaman bırakıp hamile kaldım.
Siz olsa da olur olmasa da diye düşündüğünüz için gerek duymamışsınız sadece. Ama sebepsiz infertilite diye bir şey de var.
Olay sadece her ay yumurtlama, regl değil yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?