- Konu Sahibi Takma_Kirpik
-
bir çok derdim var ama kıskançlıkla başlamak istiyorum kendimden bıkmış durumdayım. kesinlikle özgüvenle alakası yok ya da başka kadınları tehlike olarak görmüyorum..aldatılma korkum ASLA yok.. Ben sadece onun başkasına safça olan ilgisini kıskanıyorum bu bir kediye de olabilir anneyede.. yani sanki onun ilgisi o elleri o bakışları sadece bende olmalıymış hissi gibi birşey bu.. ben onun ilgisini kıskanıyorum çünkü onun ilgisi baskasında olduğu an sen geri planda kalıyorsun belki en fazla 2 dk sürüyor ama kavga için yeterli olabiliyor.. Bu çok sevmekle mi alakalı diyorum.hayatında ilk defa bana aşık olduğunu söyleyen adam nasıl olur da öncesinde başka tene dokunmuş ona seni seviyorum demiş ona sarılmış diye çıldırıcam bazen.. diyorum ki bak bitmiş gitmiş.. ama kıskandığım eski sevgilisi değil o kız umrumda değil..benim sevgilimin başkasına göstermiş olduğu ilgi.. mesela o beni daha çok sevdiğini söyler hep ama asla benim yaptıklarımı yapmaz.. ama neden? neden benim erkek arkadaşım çok aşık olduğunun dillendirip benim kadar kıskanmaz? Adam deli gibi aştan bahsediyor inanıyorum ki o bana daha aşık ama neden köpek gibi kıskanan ben?
erkek arkadaşım rahattır hep huzur ister.. ben ise sırf aşığız ya biz bu kadar huzura gelemem fazla huzur gözüme batar.. Sebebsiz yere kavga çıkartırım onun üzüldüğünü anladığım an bitirirm kavgayı.. Çünkü kafamda o acı çeksin isterim hani bize bütün sosyal ağlarda bir misyon yükledirler ya(acılı aşk sözleri paylaşımları) aşk acısız olmaz diye.. Düşünürüm ki bu ilişki de huzur varsa acı da olmalı.. yoksa ona kalsa devamlı arım balım peteğim modunda gezmemiz gerekiyor.. şu an psikoloğa gitmem imkansız.. düşünmekten yoruldum...
peki gerçekten çok sevmek çok kıskanmak mı demek??
farkındayım.. zaten dediğim gibi ben onu onun beni sevdiği kadar sevmiyorum. Sadece hayatta ne benden güzeli ne benden eğitimliyi ne bende zengini hiç bişeyi kıskanmadım.. şimdi bir kızla basbasa bir evde kalsa kıskanmam. sadece ben derdimin ne olduğunu anlamaya çalışıyorum.. bakıyorum herkes aşkını acıdan besliyor öyle olan insanlardan da sıkıldım hiç mi nazım hikmeti örnek almıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?