yoksa deliriyor muyum? ben ne yapıyorum?

peki gerçekten çok sevmek çok kıskanmak mı demek??

Bana kalirsa alakasi yok!! Kiskanmak tabi ki dogal, kimse sevgilisini paylasamaz, en ozel, en cok sevilen olmak ister. Bu iliskiye tat verir.
Ama bu mevzunun tadi kactigi zaman, is cigrindan cikiyor.
Ask huzurla beslenir, birbirine gozu gibi bakmakla, zor zamaninda da iyi aninda da yani olmakla beslenir, dokunmakla, bazen ozlemekle, bazen arkadas olmakla beslenir, bazen dozu kacmayan kavgalarla, bazen de tadinda kiskanclikla beslenir.
Ama sevgi ile kiskanclik dogru orantili seyler degiller, emin ol. Hersey tadinda guzel, hersey de oldugu gibi.

İnanın okuynca ne çok benden varmış meğer dedim yaaa :26:
Ben de eskisi kadar yapmamaya çalışıyorum ama bu kıskançlık başa bela yaa.. üstelik beni bırakmayacağından da şu an çok eminim tabi ki garantisi yok ama demek istediğim bu kaybetme korkusu da değil anca yaşayan anlar dediğiniz gibi, sizleri öyle iyi anladım kii..
müthiş bir aşk ama müthiş bir acı saldırı... inanın ben de çok çekiyorum bu huyumdan yaa.. ama bunaltmamak için de uğraşıyorum çok saldırgan oluyorum çünkü benm dediğim lafları o bana etse sanırım biz olamazdık :26: öyle üzülüyorum ki sonradan onu kırıdm üzdüm diye ama ah o kıskançlıkkk... canım sevgilim yaa...

Yalnız bunu yeni okudum seninki biraz karışıkmışş, valla ben kıskanmanın dik alasını yaşarım öyle bir durumda, 2 dk ilgisizliğe tahammül edemezken buna nasıl tahammül edeceksin kii anlamadımm :44:

Bu davranışların terketmeme garantisi ile değil terkedilme korkusu olmaması ile alakası var bence. Bu davranışlarınızın sonucunun terkedilmek olduğunu göremiyorsunuz. İnsanı bu kadar sadece kendi annesi çeker. O da canından candır çünkü. Evlat bile yeri geldi mi annesini çekemiyor.
Siz de demişsiniz benim dediklerimi o bana dese biz olmayız diye, sizi temin ederim her insanın bir limiti var. Hayatınızdaki insan şimdilik ses etmese de erkekler gün gelip patlaması ile ünlüdür.

Son düzenleme:

öncelikle burcunuzu ve ne kadar zamandır birlikte oldugunuzu öğrenebilir miyim?

ben de başlarda senin gibiydim baslarda derken bir iki sene sürdü bu durum şimdi daha rahatım.o zamanları cocukluguma veriyorum 19 yasındaydım.ve ilk defa bu kadar ilgi görmüştüm o ilginin hep bende olmasını istiyordum.ailesinden ablasından yegenlerinden bile kıskanıyordum, kıskanıyordum derken ilgisini yani yoksa sapık falan değilim ama şimdi öyle değilim yasım büyüdü ilişkimiz oturdu neyin ne oldugunu bana verdiği değeri anladım.siz de zamanla düzelirsiniz inşallah.

size tek tavsiyem benim yaptıgımı yapmayın bunu sevgilinize yansıtmayın sorun haline getirmeyin.içinizde yasayın gececegine eminim ben bu dönemlerin...

Kesinlikle beni terkedemez de demedim korkmuyorum da demedim ben artık onsuz bir hayatı düşünemem bile zaten olmuyor da, 2 senelik bir ilişkimiz var ve şimdilik ses etmiyor kısmı geçti bence, olay şundan ibaret benim kıskançlığım karşısındaki tavırlarım ne kadar çekilmezse onun da mesela bazen tatlı söz söylememesi benim için o kadar çekilmez, ya da başka bir huyu..ama bu aşktır ve öyle bir şeydir ki her şeyi çekilir kılıyor birbirimize karşı... ancak ben de söyledim zaten ki davranışlarımı değiştirmeye çalışıyorum belki de yol da katettim , o da sevmese bu kadar değer vermese çoktan bırakır giderdi belki ama güçlü bir bağdan bahsediyorum yani....
Sadece ben artık kendimi tutsam bile arkadaşların düşüncelerinin çok garip olamdığını oonları anladığımı ifade etmek için yazdım

Son düzenleme:

Bence senin hayatta baska derdin yok .. Sarcak yer arıyosun .. Bunun baska mantıklı acıklaması yok arakadasım

peki gerçekten çok sevmek çok kıskanmak mı demek??

çok yanlış bir soz. gerçeklik payı bence yok. herkesin başından çok şey geçiyor yaşanmışlıklar tecrube olarak kalıyor hayatımızda. bende 3 yıl konuştum biriyle onun beni sevdiğini biliyordum hareketlerinden davranışlarından anlıyordum ama kalkıp bir kere ağzından duymadım soylememesı sevmediği anlamına gelmez.. verdiği değeri herkesten biraz kıskanarak gösteriyordu ama aramızdaki yaş farkı ve zamanla arkadaşlarımdan bile aşırı kıskanma huyu başlayınca bitti. ben o kadar sevmeme rağmen ne bir kıskançlık nede herhangi bi davranış sergilemedim çünkü onun bana ait olduğunu biliyordum.o benimdi... kıskançlık aşırısı sevgiyi aşkı bitirir.şuan sadece düşünüyor insan hayatında kim var diye.. sende bence sevgilinin ve bu kadar güzel birlikteliği huzurunu bozma yoksa üzülen ikinizde olursunuz sonunuz iyi olmaz.. bırak herşeyi sevsin İÇİNDE HERŞEYE SEVGİYLE BAKAN ADAMDAN KORKMA SANA AŞKLA BAKMASI YETER.

acı çekmek istiyorsan ayrıl bak o zaman acının alasını yaşarsın.elinden de nazım hikmetin kitapları düşmez..

yemin ediyorum içimdekileri bir birr söyledin bu kadar olur hissettiklerimiz aynıı

Benzer duyguları yaşamış ve ilişkisinin bir yılını sevgilisi, sevgilisinin en yakın arkadaşları ve kendisine zehir etmiş biri olarak diyorum ki : yapma! Adam ne kadar sabırlı da olsa gün gelir yeter der...

bence yanlış yapıyorsun seni sevmese zaten seninle olmaz eski sevgilisine olan ilgisini düşünme zaten bu kadar çok düşünürsen delirmeye başlarsın çünkü kafanda bazı şeyler yaşanmış gibi algılamaya başlarsın ve ona göre tepkiler vermeye başlarsın karşındaki insan da senin paranoyak olduğunu düşündüğü zaman kaybedersin sonuçta kimse dert çekmek için yada kavga etmek için kimseyle birlikte olmuyor tamam kavga etmeden de olmuyor. şu an psikoloğa gitmem imkansız. demişsin ya bence en kısa zamanda gitmen lazım

Sevgi ile kıskançlığı lütfen karıştırmayın, kıskançlık resmen bir hastalık, her seven kıskanacak diye bir şey yok.

Bence sizi gerçekten de seviyor, sevmese bu kadar kıskanılmaya tahammül edemezdi.

Beni de eşim değil ama ablam feci derecede kıskanırdı halada kıskanır sevgisinden mi kıskanıyor hayır, çocukluğumdan beri kıskançlıkları ile kara bulut gibi tepemde gezip duruyor.

Lütfen bu kıskançlığınıza dur diyin, yoksa zararını çok çekersiniz hem kendinizi yer bitirirsiniz hemde karşınızdakini tüketirsiniz.

boğa burcuyum ve sanki bu özellik bende var:))

ewt delırıyosunnnnn bende cok kıskancım ama tastan kedıden köpekten kıskanmam... rahat ol bak adam cok sevıyomus seni daha ne istıyosun macera arama adamı cok sıkarsan sonun hiç iyi olmaz ben sana sölim

çok iyi anlıyorum sizi zor bir durum.
bir ara sıklıkla ben de böyle hissederdim, düşünürdüm, delirirdim.
sonra geçti büyük ölçüde ama nasıl oldu bilmiyorum. kendi kendine geçti yani.
geçene kadar da hayatı zindan ettim ona.iyi bile dayandı. ben olsam çekemezdim belki de.
ara ara yoklar bu krizlerim ama öyle şiddetli olmaz.
sizinki de geçer belki zamanla

sahiplenme duygun çok yüksek anladığım kadarıyla, ama bu senin sevgilinin çok hoşunada gidiyyor olabilir. Beni kıskanıyor ne güzel, beni seviyor, beni hiç bir zaman bırakmaz oohhh eli ensede larç olmuş anladığım kadarıyla. Ama aynada kendine bak yıpranıyorsun erken yaşlancan sonra

En azından problemli oldugunu kabullenmek güzel ama kesinlikle piskoterapiye ihtiyacın var fazla süphecilik tehlikeli bi durum. Bu tarz düşüncelere daldığında kendinle konusup durumu idare edebilirsin bi süre ama üstesinden gelemezsen kesinlikle tedavi olmalısın. Sunuda düşün aslında bi cok insan bu tarz triplere sahip ama abarttıklarının farkında değiller yada kendilerini normal görüyolar. Allah eşine sabır versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…