yoksa hala eşinizle aynı yataktamı yatıyonuz

aşkito sagol canım tabi tanıyan var tanımayan ama sadece bir arkadaşa çok kırıldım hamiler duygusal olur unutmasın kelimelerini ona göre seçsin neyse uzatmaya gerek yok cvp vermeyede tabi kimsenin kimseyi üzmeye hakkı yok o arkadaşta hamile çünkü rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin sadece tartışma olunca olumsuz şeyler yazmak ne kolay dimi yapıcı olacagına

çok gereksiz yere tartışma oldu şimdi.arkadaşta anlattı yanlış anlaşıldı.uzatmayalım arkadaşlarr

aşkito sagol canım tabi tanıyan var tanımayan ama sadece bir arkadaşa çok kırıldım hamiler duygusal olur unutmasın kelimelerini ona göre seçsin neyse uzatmaya gerek yok cvp vermeyede tabi kimsenin kimseyi üzmeye hakkı yok o arkadaşta hamile çünkü rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin sadece tartışma olunca olumsuz şeyler yazmak ne kolay dimi yapıcı olacagına

yelsan sanırım anlatmak istediğin farklı bişeydi ama herkes bu şekilde anladıysa çoğunluk bu şekilde cevap verdiyse yazında bi tuhaflık var demektir... sen nasıl bir arkadaşın dediklerine kırıldıysan bizimde sana kırılma hakkımız vardır dimiii.. ne anlatmak istemiştin gerçekten bilmek isterimm..

kızlarrr kızlarrrr....

uzatmıyalım birbirimizide kırmayalım hic geregi yok lütfen hepimiz hamişiz ve duygusalız yanlış anlaşılabiliriz de....

ben özellikle cevap yazmadım cogu arkadaşımızda anlamamış zaten yelsanın yazdıgını yani anlamadan hemen kızın üstüne yüklenmeyelim hepimiz cogu sevincimizi üzüntümüzü gelip burda birbirimizle paylaşıyoruz cünkü dışardan belki burdan aldıgımız iyi dilekleri sevincleri göremiyoruz boşverin kızlar uzatamaya deymez bende özellikle yazmadım yelsanın yazmasını bekledim neden cünkü ortada bir yanlışlık oldugunun farkındaydım ve öylede olmuş zaten bunu uzatıp birbirimizi üzmenin hic bir anlamı yok a.s.

valla başta sorulan soru açık ve net ona verilen cevaplarda açık ve net cevaplara gelen tepkide gayet açık ve net.ben bir yanlış anlaşılma göremedim mesajları elli kere okudum.ama neyse bencede uzatmaya gerek yok.yelsan eğer kırıldığın bensem,daha sonraki mesajlarda iyi niyetli yazdığını gördüğüm için özür dilerim.ama hamilelerin duygusal olduğunu lütfen hepimiz hatırlayalım.

arkadaşlara katılıyorum cnm bencede ayrı yatma bende uyuyamıyorum geceleri çok kalkıyorum hatta kalkarken eşimi uyandırıp beni kaldırmasını istiyorum görsünler bizi anlasınlar anne olmayı ben asla yanımdan ayırmıyorum kocamı horladığı halde bile horlaması bi ara ninni gibi bile geliyo

anne baba olmak kolay degil esininde gerektiginde fedakarlik yapmasi lazim zaten bebek dogdugunda cok uykusuz kalacak simdiden alismasi :)) iyi olur
ayrı yatma canım onunda cocugu cektiğin sıkıntıyı görsün kıymetini bilsin yarın öbür gün cocuk aglayınca da uyuyamıyorum iye baska odaya gider bak
sonucta hamilelik tek basına yasayacagın sürec degil sen uyuyamıyorsan oda uyumayıversin
dogru degil yani bence

ben biraz sorunluyum bu konuda gece 3 veya 4 kez wcye gidiyorum. Sürekli sola, sağa dönüyorum yarım saatten fazla aynı yönde yatamıyorum. Kendim dönerken sola dönüyorsam eşimi de döndürüyorum sola rahat nefes alayım diye.Artık gece bir kere de bacağıma kramp giriyor çığlık çığlığa uyanıyorum. Geçenlerde bir kere de eşimi iteleye iteleye yataktan düşürdüm. Bir kaç gün önce istersen ayrı yatalım dedim kendisi kabul etmedi. Aynı yatağa devam, zaten ayrı yatmak da istemiyoruz neyse şunun surasında fazla bir şey kalmadı.

Son düzenleme:
Esimle 3 yıldır evliyiz 3ay önce kızımız oldu.2 yıldır ayrı yatıyoruz bu istek esim tarafından geldi ilk önce kabul etmedim ama bir kadınlık gururum var bende artık istemiyorum zaten gecen yıl hamileligimi sorun yaptı şimdide bebeği :43:

hala kocamla yatıyorum ama kocam isyan etmek üzere,kocamı hamile yastıgı nıyetıne kullandıgım ıcın adam sabaha dayak yemiş gibi uyanıyor:)bacaklarımı ustune atıyorum cok rahat oluyor:)

Bende hala eşimle yatıyorum çok şükür bi sıkıntımız yok bu zaman kadar da olmadı doğuma 6 haftamız kaldı inş.Ayrı yatmayı hiç düşünmedik ikimizde.Bence gerek de yok abartılıyo diye düşünüyorum.Eşim yanımdayken kendmi daha rahat hissediyorum bu benim kendi fikrim tabi.

Hehheh bende esimi hamile yastigi olarak kullaniyorum baya rahat:))
İstesemde ayri yatamam uyuyamam esimden ayri

ayrı yatmak mıı? :30:
ben gündüz o işteyken bile onsuz uyuyamıyorum.. :17:
bi de geceee :37:

eşimin uykusu ağır. milyon kez sağa sola dönsem de, hoplayıp zıplasam da.. uyanmaz :27:
e yatak geniş, 3ümüze de yer var :9: beraber yatarık :16:

benimkisi her gece tuvalete kalktığımda (normalde de çok giderim zaten) "aşkım nereye" diye sorup duruyordu sürekli..sonunda anlaştık sormuyor artık..
çok hafif uykusu var..o uyurken kapının önünden bile geçsem gözler açılıyor hemen...bizde mecburen daha 5.ayda ayırdık kendimizi:)doğumdan sonra da nasıl olur bilmiyorum.
o kadar ki anlatamam..ondan önce uyanıp kalktığımda da hareketsiz oturuyorum evde.her sesi duyup uyanıyor..

walla daha hiçç ayrı yatmadık yatmayızda nie yatalımkş hem anlamış değilim hamileliğim ayrı yatmamız için bi engel değil koskocaman yatak sığıoruz Allaha şükür :1:
ama adama acıorum hergece uyumadan ayaklarımı ovarda uyur bazen ovarken uyuyakalırrr
napimmm cok ağrıo uyutmuo beni ağrıyınca bn uyuyamaynca kocada uyuyamıo :1:

Back
X