Yoksa hamile miyim bana çözüm üretin :(

ya tebrik ederim bazı arkadaşlarımızı yine döktürmüşler ya helal
kız bişey sormuş demediğiniz kalmamış
herkes aynı şertta ve aynı durumda değil belki arkadaş aniden yaşadı bunu ve kızlığının bozulmamsı için bunlaa yetindi
ne yani biçoğumuz yaşamıyomuyuz bu cinseliği ben bakire değilim medeniyim diye gezinirken bişi olmuyo kız bi sürtündüm dedi oay çıktı
biz kadınız ya kadın olarak da birbirimizi böyle taşlarsak erkekler bize ne yapmaz
kızcağız panik yapmış elbetteki bizi müneccim görmüyo panik olmuş ve bu şekilde hamile kalınabilirmi yada bu şekilde hamile kalan var mı demek yerine acaba hamilemiyim demiş
tabiki de o da test yapmayı biliyodur ama şu an bekleem aşamasında bize danışmış olabilişr
hayır ne var bunda anlamıyorum ben ya
yok arkadaşına sor yok kaç yaşındasın......
ona cahil diyenler test yapmasını bilmiyo diyenler int ortamında oraya yazılan mesleğinde uydurma olabileceğini nedense aklına getirememişler
ama amaç kıza yüklenmek tabi değilmi yazık çok yazık..
canım sende eğer söyledikerinde ciddisen umarım sonunda üzülmeyeceğin bi durum ortaya çıkar

Rahim girişine bulaşma olduysa riskin var.

Kıyafetine felan bulaştıysa sanmam.

Bana saçma gelen şey hamilemiyim diye sorulması.

Biz nerden bilelim ki arkadaşım o an ordamıydık sanki

Bunu yaşadıysan ,yaşamayı tercih ettiysen hamile olma riskini de göze almış olman gerekir öyle değil mi ama ?

Senin hamile olup olmadığını bizler bilemeyiz,alırsın bir test yaparsın olur biter..

ya kızlar benimde biraz bulaşmış rahime değilde korunuyozda ama condom çıktı bianda ve 1aydır adet olmuyom 2gün önce oldu bu olay nezaman test yapmam lazım bebişim 7aylık daha

Tüm söylediklerine aynen katılıyorum arkadaşım a.s.alkisalkisalkis

Benden sonra yazmışsınız bana da sanırım bu lafların bir kısmı, ben kendi adıma hiçte taşlamadım bu tarz konulara da yorum yapmıyordum aslında ama o kadar çok bu tarz forumlar açılıyor ki ve hep tartışma çıkıyor. Çok ağır yorum yapanlar yargılayanlar oluyor konuyu açanı yerin dibine sokanlar oluyor. Bu durum hiç hoş değil böyle tepkiler alınmasına rağmen her gün bu tarz forumların yine yine açılması bende fake konu hissini uyandırıyor. Öyle ya bir insan kendine hiç tanımadığı insanların ağır laflar etmesine niye müsade etsin ki, ben yaşasam böyle bir durumu gelip buralarda anlatmam bu yüzden.

Ayrıca burada her görüşten insan var, yerine göre eleştiri de yapabiliriz değil mi? ılla sizin istediğiniz yönde, konuyu açanların istediği gibi yorum yapmak zorunluluğumuz mu var?

Son düzenleme:
ya canım bence buraya bu konuyo açacağına gidip eczaneden bir test alıp iki dakkada banyoda deneyip öyrenseydin gizlice hiç bu türeleştirileri almanada gerek kalmazdı demi ama
bunu burdaki hiç kimse bilemez kesinlikle
hamile kalma ihtimalinde var hamile olmama ihtimalinde
bence bunun cevabını burda arama git bi eczaneye ha kendine almadığını annen için aldığını söyle utsanıyosan
bence en güzel yol bu zaten yaptığın yanlış bişey bari burda insanların eleştirilerine daha fazla maruz kalma bence........

sözlerim sana olsaydı yani sana cevap veriyo olsaydım şu an olduğu gibi alıntı yapardım
ben genel konuştum
burası kadınların sorunlarıyla ilgili bir platform ve herkes istediği başlığı açmakta özgür beğenmeyen yorum yapmaz arkadaşım o kadar
sadece bu konu değilki başka konularda da bazı arkadaşlarımız o kadar bencilki dalga geçer gibi cevaplar hatta hakarete bile rastlıyoruz bazen bunar gereksiz eğer bu başığı saçma ve yalan görüyosanız yorum yapmayın değilmi

ya kızlar benimde biraz bulaşmış rahime değilde korunuyozda ama condom çıktı bianda ve 1aydır adet olmuyom 2gün önce oldu bu olay nezaman test yapmam lazım bebişim 7aylık daha

Hamilelik testi ,adet gecikmesinden sonra yapılabilir.

Sizin 1 ay gecikmiş yapmalısınız bence.

Çözüm: Evden çık, mümkünse kapıya sürtünmeden... Merdivenlerden in... Köşa başını geç... eczaneye gir... Bir gebelik testi istiyorum de... Al, eve geri dön.... BAnyoya gir... testi aç, üzerine idrarını yap.. 2 dk. bekle.... tek çizgi hamile değilsin...
çift çizgi hamilesin....
tek çizgi için çözüm: sorun yok... sürtünmeye devam, ama fazla bulaştırmadan...
çift çizgi için çözüm: 1.en yakın evlendirme dairesine gidip nikah tarihi alın 2. en yakın polikliniğe gidip kadın doğum doktorundan kürtaj için randevu alın 3. ailene anlat ben bakireyim ama sürtündük biraz bulaşınca da hamile kaldım deyip bekar anne olarak doğur bebeğini...

ayh ben çok güldüm bu yoruma kaydirigubbakcemile3:roflol:

'tek çizgi için çözüm: sorun yok... sürtünmeye devam, ama fazla bulaştırmadan...' :roflol:

ya boyle konu basligina boyle yorumlar gelmesi normal artik.. Cozum nasil uretecegiz? Vallla jinekologun en babasi burda olsun cozum uretemez gormedikten sonra.. Test yapacagini sende biliyorsun.. I

Genel konuştum diyorsunuz ama beni de ima ediyorsunuz "beğenmiyorsan yorum yapma" diyorsunuz. Bunun hükmünü siz veremezsiniz. Dediğiniz gibi burası özgür bir platform... İsteyen istediği konuyu açabiliyorsa bizde istediğimiz konuya yorum yapabiliriz, illa beğendiğimiz konularda yorum yapacağız diye bir kaide yok. Saygı unsurlarını aşmadığıma göre eleştirebileceğim konularda da yorum yapabilirim

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: gülmekten altıma yapıcaktım

bence bazi konular vardir konu acilir gercekten akil alinacak konular ama bazi konularda acma gereksiz bazi zamanlar banada oluyor ki insan yasadigi en ufak seyi yazmak istiyor ama gelecek bir cevap yok ki..sürtündüm ya da iliskiye girdm hamilemiyim bunu burdan kimse bilemez ki kendisinin bile bilemedigi birseyde cözüm üretilmezki test alip yapacak burdan bir yazidan sip diye anlasilack bir durum degil ki..
birde bana göre insanlar bu kadr özel konulari acmamali dogru bisy yapiyor belki kendince ya da yanlis ama bunu sürtündüm,yok sunu aptik demesi gereksiz geliyor bazi seyler
kisinin kendisine özel olmali..burda 50 bin kisinin bilmesine gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…