yoksa hamilemiyiiimmmmm:((((

serpilgkbdk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2008
94
4
86
39
Antalya
arkadaşlar merhaba tam 6 gün geçti olmadım. ama test yapmayada korkuyorum yoksa ben hamilemiyim yaaaaaa..... allahım ne olur şimdi değil çok korkuyorummm.... benim 3 yaşında bir kızım var. ve çalıyorum mağlesef sorun kredi çekip ev aldık. ondan dolayı çalışmam lazım. bir bebek daha yapamam şuan. eşimin maaşı tek başına yetmez. 2 çocukla nasıl olacak zaten diğer kızımda bakıcıda ister istemez onunda yükü ağır birde ekstra bakıcıı parası falan ağır olur düşünmek zorundayım yaşantımızı eger varsa ne yapacağım dün eşime sordum aldırırız dedi ama bennnnnnnnnnnnnnnn((((((((((((gitme::CüvCüv:

bu kadar strese gireceğine bir idrar testi yapıp rahatlayabilirsin . 6 gün geçmiş ve kesin sonuç verir. hamileysen bile gelen rızkıyla gelir derler .Rabbim bir kolaylığını verecektir mutlaka.

eşim doğal yollarla korunuyor :) anlayın işte testi yaptım bugün ama yine kararsızım çünkü ikinci çizgi belli belirsiz çıkmış varmı yokmu offffffff offfffffffffffff

eşim doğal yollarla korunuyor :) anlayın işte testi yaptım bugün ama yine kararsızım çünkü ikinci çizgi belli belirsiz çıkmış varmı yokmu offffffff offfffffffffffff

Canım bak hemşireymişsin zaten gidip bir kan versen de bu kadar endişe etmesen... Eğer hamleysen de bence bu kadar panik yapma...Hayırlısı olsun de. Zamanı gelmiştir ve rahmine düşmüştür.Zaten hamileliğinin belli bir süresine kadar çalışabiliyorsun.O zamana kadar çalığırsın sonrasında lohusalıktan sonra yine devam edersin çalışmaya... Bu kadar gözünde büyütme.Rabbim yardımcın olsun.

bence hamilesin çift çizgi silikde çıksa pozitif kabul ediliyo bence aldırma onu veren allahım rıskınıda verir bu konuda kuranda ayetler bile var geçinebilmebilme kaygısıyla çocuklarınızı öldürmeyiniz diye heleki mübarek 3 aylarda herşeyde vardır bir hayır belki uğurlu gelecek

benim arkadaşlarımın hepsi çocukları olunca atandı yani rızgıyla geliyor çocuklar
bir akrabamız vardı sözleşmeli 4 yıldır kocasından ayrı çalışıyordu ankaraya gelemiyordu çocuğu oldu tayini çıktı böyle örnekler çok

canım arkadaşım madem ikinci çocuk düşünmüyordunuz neden korunmadınız şimdi aldırsan günah aldırmasan nasıl geçineceğiz kaygısıyla yaşayacaksın keşke baştan tedbirinizi iyi alsaydınız

allah her cocgun riskini verir aldirip omur boyu vicdan azabinla yasicaksin.ac kalmicak ya dogsa rabbim buyuktur kiymadan kendi parcandan birinii parcalicaksinn iyi dusun derimm.hayatiniz belki daha guzel olucakk.allah sana bu mubarek gunde dogru karari vermen icin yardim etsin insallahhhsenağlamasenağlama

Hem doğru düzgün korunmuyor çocuk olunca da aldırırız oh ne ala alsanaalsanasmile
Öncelikle bir test yapın hamile misiniz öğrenin ondan sonrası size kalmış artık ..

Hem doğru düzgün korunmuyor çocuk olunca da aldırırız oh ne ala alsanaalsanasmile
Öncelikle bir test yapın hamile misiniz öğrenin ondan sonrası size kalmış artık ..

BU sıkıntını çok yanlış yere yazmışsın.
burda herkez bir bebek için yanıp tutuşuyor, sende istenmeyen bir bebekten bahsediyorsun...
neyse allah yardımcın olsun.... allahtan gelen hiçbirşeyden korkma derim.
gönderdiyse o bebeği wardır bir bildiği. belki çok hayırlı olur bu böylee...

cnm bnm aldırmak istemiyosun tabikide her anne gibi haklısında durumunda belli korunmuyonuzmu cnm ya kızın 3yaş olmuş benim kızım bile 10aylık deli gibi korunuyoz bebek olmasın zor durumda kalmayalım die bir bebek evet çok masraf demek ama hayırlısı test yap bakalım ne çıkcak rabbim yardım eder bi şekilde ama kısa kısa anca olur cnm bebekle 3aylara girdik artık biliyon günahı büyük başınızdan musubet eksik olmaz allah korusun iyi düşün karar ver cnm annesi sensin sonuçta obebegin

arkadaşım sensen ol dogal yol bilmem ne yapmayın ya annesin bilmen lazım oyollar garantili değil hapuı var condomu var ignesi var kullanın birini böyle çaresiz durumda kalmazsın hemde sıkıntı olmaz herkes için

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. hepinizde çok haklısınız. bazı arkadaşlarım yazmışlar neden korunmuyorsun diye hemşiresin diye bir otelde sağlık personeli olarak çalışıyorum evet. mağlesef korunmadık çünkü hepsini denedim. tabletlerden dolayı felaket kilo aldım. iğneler adetimi kesti 1 sene olmadı. spral taktıramadım yara var diye nyse geçtiğimiz aylarda dondurdum bekliyorummm ama neyse hayırlısı dediğiniz gibi. ha şunuda söyleyim tabiii kararsızım ne yapacağım hakkında ama olursada hayırlısı aldırma gibi bir düşüncem yok inşallah yoktur şuan. allah olmayanlara versin şimdi bi tane kızım var allah uzun ömür versin. ona bile tam anlamıyla bakamamışken kendimi hep ona karşı eksik kaldığımı hissetmişken 2. olmasın yarabbim. sen hayırlısını ver . benim için en iyisi neyse oo olsun sen büyüksün yarabbim..............

ben 2 senelik evliyim 1 senedir bebek bekliyorum olmuyor sakınn aldırayım deme sonra çok üzülürsün benim olsun die herşey yaparım ama RABBİM vermedi vermiyor .ALLAHIN TAKDİRİ bana hayırılısı isyan etmiyorum kafam çok rahat ne olur aldırmaaa ne olur okurken bile ağladım aldırma arkadaşım ...

Konuya epey şey yazacaktım ama bi baktım
Konu 2010'da açılmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…