Yoksa karın mi bizi aratmiyor ?????

Haha cevaplara bak ben olsam ne diyecem diye şaşırıp kalirdim helal olsun valla iyi demişsin

Ne güzel cavap vermissin imrendim dogrusu... fakat bu tip insanlar cidden tehlikeli oluyor mesafeni koru.
Benim de kaynim der eşime amma da hanım köylü oldun diye fakat arkamdan konuşmaz bana da demişti başka zaman. Kendisi bekar seni de görürüm yarin demekten başka bir sey demek aklıma gelmemisti. Sen olsan neler neler derdin haa :)
Böyle laflar duymak evlilik hayatinda normal geliyor artık bana erkek tarafı laf sokmasa olmaz ille bir şeyleri karıştıracaklar istiyorlarki biz ailemizi arka plana atalim hatta unutalim.
Yok öyle yağma!
sevgili erkek tarafi olan ve bu yazıyı okuyan gorumceler kaynanalar dayilar halalar sizin kızıniz yok mu neden tek taraflı düşünuyorsunuz?!

Şaka yollu takımmışlar. Siz zaten gerekli cevabi vermişsiniz ne kusun ne gulun boşverin bence direk.

Esim öyle evet her durumda beni korur sağolsun. .

iyi cevap vermissiniz
valla bravo

butun evlilere oyle sakalar yapilir fazla uzatmayin bence

Güzel karışılamışsın, onlarda seni böyle böyle tanıyacaklar, iyi niyetini hiç bozma...

Karşılıklı şakalaşarak :) birbirinize gereken cevabı vermişsiniz , fazlada yapacak birşey yok.

Sizin bir evladınız olduğumu düşünüyorum, bir anne baba olarak gördüm demişsiniz ya , bu da çok siyasi bir cümle , böyle olamayacağını biliyorsunuz. Hadi onlar oyle baktı , siz bir evladın yapabileceklerini yapabilir misiniz onlara ?

Ağızlarını yırtmışsınız gülerek bile olsa ne güzel.Sevdim seni kııııız Boşver densizleri

valla masallah lafini soylemissin ben boyle durumlarda salaga donuyorum resmen :) bu cevaplari verdikten sonra artik onlar dusunsun sen rahatla . normal devam et bence diycegini demissin zaten. bana gorumcem dedi de cvp bile veremedim yoo abla ne alakasi var falan oldum

afferin kız :)) tanımıyorum sizi ama çok içimden geldi bunu demek. çok takdir ettim gayet yerinde kelimelerle savunmuşsunuz kendinizi. böyle hanımları görünce alınlarından öpesim geliyor.

Resmen her sakanin altindaki gercek olayı. . Bu sekilde cvp vermeniz ii olmus anlamislardir karşılarındaki gelin aman saygili olayim icime atayim gelini degil diye herkes yerini bilsin ki gayet seviyeli bi sekilde siteminizi belli etmissiniz

Şakayla karışık cevabınızı vermişsiniz bence laf yerine ulaşmıştır. Bide yeni evlenenlere hep böyle şeyler söylenir, takılmayın. İnsanlar dünyanın kendi etraflarında döndüğünü sanıyor ne yazık ki ; adam yeni evlenmiş bi müsade et dayı , napsın seni allasen

Kutlarım bayağ iyi laf sokmussun ben diyemezdim valla o an.ne bozulmuslardır yazık üzüldüm onlara.daha birşey söyleme bence çok art niyetli gelmedi bana cok böyle seyler. yok evlendin değiştin, yok evlendin zayıfladın.ben evlendim ne hale geldim acaba bide onu deseler

çok ciddi şekilde söylememişler ki sen de aynı şaka tavrıyla cevap da vermişsin başka yapacak birşey yok bence kendi tavrını korumaya dvmet

bravo size çok güzel davranmışsınız. ben olsam dahil olamaz eşimle tartışırdım herhalde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…