Yoksa kocam beni aldattı mi? yardımm

Milicholito

Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2013
24
0
6
35
Ankara
Şu an kafam çok karışık, nasıl başlayacağımı bile bilmiyorum. Az önce bir topicte okudum dikkatimi çekti, hemen hemen aynı olay yaşadığım. Geçen yıl eşimin telefonuna msj geldi aralıklarla bir kaç kere. "merhaba ben aslı sohbet edelim mi", "Selam ben ipek, konuşmaya ihtiyacım var" gibi. Tabi hemen sordum eşime bu mesaj ne demek ne oluyor diye, bende bilmiyorum sürekli geliyor dedi. Yemin etti aldatmadığına dair. Yalanı ortaya çıkmış gibi, yada paniklemis gibi hali yoktu. yani çok rahattı. sadece yanlış anlamamdan korktu. teline baktım üye olduğu bir site filan var mi diye bulamadım. Bu msjlar tesadüf mu? böyle msj gönderen bir sohbet sitesi falan mi var? Off ne düşüneceğimi şaşırdım ya (((

Aldattigini sanmiyorum canim benim esimede tuhaf mail geliyodu aslilar mi ararsin yelizlermi sorarsin sanki uyeligi varmis gibi ne yazikki facebook msn gibi sosyal ortamlarda girdigimiz bilgileri satin aliyorlar ve abuk sabuk mesajlar gelebiliyor. Esine bu konuda yuklenmemen ve yinede tedbirli olman dilegiyle..

Bence eşinizin numarasını bir yere vermişlerdir. Hani bazı kanallarda sohbet amaçlı alt yazılar geçiyor tlfon numaram şu filan. Öyle bir şey olabilir. Aldattığını düşünmedim şahsen.

Normalde bu tür mesajlar maile falan geliyor da
cep telefonuna gelme ihtimali yok.

Olsa olsa faceden gelmiştir.
Profilinden cep telefonuna mesaj alımını açmıştır...
Siz eşinizin facesini bir kurcalayın bakalım.
Tabi varsa...

Geçen yıl gelen birkacmesajin şu an ne anlamı var ki? Bosu boşuna kendinize eziyet sadece tabi tekrarlanmiyorsa msj lar

Rahat ol arkadaşım...
Geçen gün eşime gelen msj yazayım sana..
"Seni hissettmek istiyorum,hadi gel ve ateşimi söndür"...
Eşimle msj görünce koptuk gülmekten..
Bir gün sonra ne olsa beğenirsin..?
Bana da geldi msj...
"Ellerini vücudumda hİssetmek istiyorum vs."..
Nerden buluyorlar numaralarımızı bilmiyorum..
Ama geliyor bu tÜr msjlar...
Bi siteye üye falan da değiliz ayrıca..
Ayrıca face miz de yok.

Son düzenleme:
inşallah aldatmamıstır ya, face si var ama meraklısı değil öyle. zaten şifresini filan biliyorum. mynete çok girer ordaki gazetelri falan okur. birde silmemisti mesajları, hani bi iş çevirse hemen silerdi. Ya gülmeyin ama manyaklık derecesinde seviyorum adamı valla öyle birşey olsun boşarım:))

Ne guzel anlatmissin guldurdun aksam aksam beni Artik bilgilerimiz o kadar ulasilabilir ki korkutuyo insani..

Geçen yıl gelen birkacmesajin şu an ne anlamı var ki? Bosu boşuna kendinize eziyet sadece tabi tekrarlanmiyorsa msj lar
geçen yıl atılmış bir mesaj olabilir ama eğer sonucu aldatmaysa ve ben bunu bu yıl öğrendiysem yapacağım şey evliligi bitirmektir. Belki elestireceksnz ama benim için aldatmanın her türlüsü ayrilik nedenidir.

Maşallah Allah bozmasın

Ne guzel anlatmissin guldurdun aksam aksam beni Artik bilgilerimiz o kadar ulasilabilir ki korkutuyo insani..

Malesef öyle...
Bir de gelen msj lar yurtdışı no sundan..
Msj ı okurken hatun resimleri de geliyor telime..
Tövbe tövbe..
Eşim" beni aldatıyormusun yoksa"diye dalga geçiyor.

19 yaşında gençkızım bana da aslıdan yelizden mesaj geliyor içiniz rahat olsun:)

Benim de sevgilime geliyor böyle mesajlar çok uyuz oluyorum hiçbir yere abone de olmamış turkcell bilgilerindende baktım yok. Turkcelle sormayı düşünüyorum nereden geliyor bu mesajlar gelmesini istemiyoruz diye. Siz de hangi operatördeyseniz eğer arayıp durumdan rahatsız olduğunuzu ve artık mesaj almak istemediğinizi söyleyin yardımcı olurlar herhalde.

kizlarrrrrrr en kotusu benim basima geldi gece okulundan geldim elimi ayagimi yikayim dedim esimde hosgeldin askim derdemez bir msj geldi esime dedim sen bak tatlim benim ellerim islak esim bakdi kim bu hiyar dedi gece gece msj aynen soyle artik daha fazla devam ettirmek istemiyorum ya kocani secersin ya beni secim senin yalniz mutlaka secimini baba bildir secimin ne olursa olsun ben seni cok seviyorum kizz adama cinayet isletir bu msj esimde gozume bakiyor ne dedim yoksa bendenmi supheediyorsun yok dedi ama o soku atamamis neyse aramaya kalkdi bende demezmiyim gece gece rahatsiz etme sabah arariz esim sakkk diye aradi adami bu numara kime ait diye is ortaya cikdi benim numaranin son iki numarasi degisikyalnislik olmus bide demezmiyim esime iyiki bize atmis ya kadinin kocasi gorse cinayet cikar tabiki esimde sokda gece gece beynim yandi zannetti herheldezorla ihaleliyi ustume birakdircam benden delusude yoktur

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…