- Konu Sahibi Milicholito
-
sağolun kızlar ya içim rahatladı vicdan yaptım simdi, kaç kere dedi gunahimi aliyorsun d iye:)canım aynı msjlar benim eşimde cebine geliyordu aynı senin bahsettiğin zamanlarda, boşuna adama yeminler ettirmeseydin gönlün rahat osun..
Rahat ol arkadaşım...
Geçen gün eşime gelen msj yazayım sana..
"Seni hissettmek istiyorum,hadi gel ve ateşimi söndür"...
Eşimle msj görünce koptuk gülmekten..
Bir gün sonra ne olsa beğenirsin..?
Bana da geldi msj...
"Ellerini vücudumda hİssetmek istiyorum vs."..
Nerden buluyorlar numaralarımızı bilmiyorum..
Ama geliyor bu tÜr msjlar...
Bi siteye üye falan da değiliz ayrıca..
Ayrıca face miz de yok.
geçen yıl atılmış bir mesaj olabilir ama eğer sonucu aldatmaysa ve ben bunu bu yıl öğrendiysem yapacağım şey evliligi bitirmektir. Belki elestireceksnz ama benim için aldatmanın her türlüsü ayrilik nedenidir.Geçen yıl gelen birkacmesajin şu an ne anlamı var ki? Bosu boşuna kendinize eziyet sadece tabi tekrarlanmiyorsa msj lar
inşallah aldatmamıstır ya, face si var ama meraklısı değil öyle. zaten şifresini filan biliyorum. mynete çok girer ordaki gazetelri falan okur. birde silmemisti mesajları, hani bi iş çevirse hemen silerdi. Ya gülmeyin ama manyaklık derecesinde seviyorum adamı valla öyle birşey olsun boşarım:))
sağolun kızlar ya içim rahatladı vicdan yaptım simdi, kaç kere dedi gunahimi aliyorsun d iye:)
Maşallah Allah bozmasın
Ne guzel anlatmissin guldurdun aksam aksam beniArtik bilgilerimiz o kadar ulasilabilir ki korkutuyo insani..
canım için rahatlasın bak eşime yine sordum hala ara ara geliyor dedi, bak hala geliyormuş canımi canını sıkma, aldatma durumu yokhem kocanda yeminler etmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?