Yoksa kocam beni aldattı mi? yardımm

msj ...........................tekrari

Son düzenleme:
Yabanci nolardan geliyor bazen .bana gelmisti .Bulgaristan dan mi ne.dikkali olun.yinede takip te olun ama ama Banada gelmisti bi kere

Valla bana bile geliyor ara ara
Hatta bir ara ateşli bayanlardan teklif var dye jigolo sitesinden sürekli mesaj geliyordu
En sonunda sizi şikayet edicem diye mesaj attımda kurtuldum

1 yıl sonra mı içine dert oldu kuzum

Bir yıl sonra yada bir kaç ay sonra önemli mi?? 1 yıl önce aklımda şuphe olmasına rağmen konuyu kapatmıştım. Çünkü mesajlar kesilmisti ve eşim" benim ilgim yok" demişti. Fakat dün Başka bir topicte benzer bir olayı okudum ve bayanın sevgilisi aldatmış ve "acaba kocam bana yalan mi söyledi" diye düşündüm.
Yani kısaca evet 1 yıl sonra içime dert oldu (!)

Ya yazık ya.Bu tarz sitelerden geldiğini bilmeyen çok kişi vardır eminim...Nasıl bozuyorlar eşlerin arasını...Allah bildiği gibi yapsın uzak tutsun bu pislikleri hepimizden....

"Cep telefonuna gelme ihtimali yok" diye kesin yorumlar yapılmış, e kadıncağız gitsin hemen boşansın o zaman? Yapmayın arkadaşlar, hassas konular bunlar. Cep telefonuna gelme ihtimali var, ben kendi cebime gelen mesajlardan biliyorum. Mail olarak gelenleri saymıyorum bile... Telefonlarımız, mail adreslerimiz dağıtılıyor, bazı firmalar tarafından da satılıyor maalesef.

Hiç aklınız takılmasın, merak etmeyin yani :)))

Son düzenleme:
bu konuda ne kadar safmisim diye düşündüm bi an:) hiç daha önce benim başıma yada arkadaşlarımın basına gelmedi. dolayısıyla insan şüphe ediyor. geçen yıl da mesajların nereden geldiğini bulamayınca konuyu kapatmıştım artık.
Bir yere üye olmaya da gelmiyor artık, bilgiler hemen kullanılıyor.

Benim eşime okadar çok mesaj geliyorki . Hani böyle dışarı çıkan eden bi insan olsa belki dicemde adam evden işe işten eve geliyor Yeni taşındığımız için pek arkadaşıda yok burda. Masaj salonlarııı club mesajları bir sürü Direk sohbet görmediğin sürece süphelenme yani. Bu mesajlar hepimizin hayatında var ne yazıkki :) Ben call centerda calısıyodum. Bu bilgileri TTNET , Bankalar falan veriyolar. Numaralar isim soyisim Çoğu zaman Tc numaralarımız bile başkalarının eline geçebiliyor.

Üyelikleri var mı bilemiyorum ama;
Bana bile geldi bi kaç kere..
"Ben nur,şöyleyim böyleyim,beni görmek için şu siteye üye ol.. vs vs "
Ama yinede tedbirli olun siz erkek milleti :))

O saçma sapan mesajlardan bana da geliyor. Nereden buluyorlar telefonu anlamıyorum. Saçma sapan reklam mesajları, üstünde durmuyorum.Hatta eşime de gösterdim.

Allah başka dert vermesin

Eskiden email adresleri dağıtılır/satılırdı ve bu tür reklamlar özellikle erkeklerin ilgisini çekecek cümlelerle kendilerine çekmeye çalışırlardı. Hala bu yöntemler var ve artık sadece email adresleriyle değil telefonlarla da yapıyorlar bunu. Akıllı telefonlarla birlikte kurulan uygulamalar artık telefondaki bir çok şeye erişim izni istiyor; örneğin rehbere erişim izni. Çok bilgisi olmayan kişiler dikkat etmiyor ama kullandıkları uygulamalar bütün rehberini kopyalayıp gönderme iznine sahip oluyor. Sonuç olarak benim numaram belki 100 kişinin telefonunda kayıtlıdır, kim bilir hangisinin rehberini çalıp benim numaramı da alıp bana reklam smsleri atıyorlar. Bu tür mesaj gelmese de bana da cinsel ürün reklamları geliyor örneğin :). Telefonumla, ismimle veya mailimle böyle bir siteye üye olmadığım halde bu reklamları alıyorum. Operatörlerin kendileri de çoğu firmaya numara satma yoluna gidiyorlar. Kısacası normal reklam mesajları bunlar; takma kafana.

canım bu tür mailler benim eşime de geliyo sanki bir siteye üye gibi ama değil tabiki faceside yok skyp var ordan aldılar sanırım bilgilerini takma bence de bende bi işkillendim ama yok eminim eşime güvenim sonsuz zaten..eşinin rahatlığıda bişe yapmamış olmasından kaynaklanıyodur..sende rahat ol

banada eşimede yeliz aslı ve eceden kısa mesajlar geliyordu pas vermedik diye kestiler muhabbeti ama otomatik gönderiliyor olsa gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…