- 8 Ekim 2010
- 864
- 183
- 323
- 38
- Konu Sahibi siyahbeyazbilgisayar
-
Bir psikiyatr...Ve bir antidepresan(obsesyona da iyi glene antidepresanlar oluyor)..Seni duyarsızlaştırır..Denemelisin..
Aynıları bende de oluyor. :18:
Son zamanlara doğru fazlalaştı bende de, önceden bu kadar değildi...
Normalde inanılmaz vurdumduymazımdır hem de inanılmaz, ama kafama takılan küçücük bir şey olsun aylarca atamam onu aklımdan. Misal önem verdiğim bir insan karşısında yanlış bir şey yapayım, kendimi rezil olmuş gibi hissedeyim, tamam bitmiştir benim için. Ne bir şey yapabilirim ne başka bir şey düşünebilirim ondan sonra. Sürekli onu düşünür dururum ve gittikçe daha da içinden çıkılmaz bir hal alır. 'Amaaan olduysa oldu ne olacak yani' deyip geçemiyorum. Ve bu tüm hayatımı etkiliyor.
Ben antidepresan almanı önermiyorum sonuçta çok ciddi bir durum yok ortada.
Çevremde kullanan çok oldu ve çok pişmanlar bırakamıyorlar şu an.
Üstesinden zamanla kendin gelmen en iyisi olur diye düşünüyorum.
Üstesinden gelene kadar da yıpranıyoruz ya neyse.
keşke bende senin şu anki ruh haline geçsem. bence şu anki ruh halin en rahatı :):):) insanın hiçbirşey umrunda olmayınca yapacağı işe daha iyi yoğunlaşıyor gibime geliyor :):):):)aynı durum bende de var .cok takıntılı paronayak bır tıpım .
kafama bırseyı taktıysam eger mumkun degıl uyuyamam .
nadır de degıldır takıntılıgım .
olur olmaz herseye kafama takan asırı duygusal herseyı derın
yasayan bır tıpım .
ancakj su son zamanlar da bır garp durumdayım .
hıc bırsey umrum da degıl nedense
herseye amann bosverr cekıyorum
olacaksa olur olmazsa olmaz yaa dıyorum gram kafama bırsey takmaz oldum
bu ne garıp bır durumdur
depresyondamıyım acaba ben ya :44:
sınırlerım mı yıprandı da hıc bırseye tepkı vermıyorum .
gercekten hıc bırseye tepkı vermıyorum .ozellıkle hıckaybetme korkusu yasamıyorum .
bırseyı kazanmak ıcın de yıpratmıyorum kendımı .
cok garıp bır ruh halındeyım su sıralar
ama canım şu an hayatının en stresli dönemlerinden birindesin. üniyi bitirip diplomanı alıyorsun ama eğitimini aldığın işe giremiyorsun. gene özelde falan bulmuşsun şükür. oyalanmışsındır onu da bulamayıp depresyona giren de çok. bir de ömür boyu tüm sınav sıkıntısını hadi üni bitsin kurtulacağım diye geçiştir, üni bitsin ki bir de bak kurtulamamışsın çok sinir bozucu. hepimiz için. ya kazanamazsan, atanamazsan diye sıkılıyorsun. etraftaki herşey daha çok gözüne batıyor.
ama bunu atlatman için ne yapıp edip kazanacaksın. o yüzden kendini motive et. son basamak boşver milleti.
Bende hazırlanıyorum kpssye hemde ikinci hazırlanışım.Öğretmende diilim ilk sene olmadı hadi hemen devam edim kaldığım yerden diyemiyorum..2010a girdim şuan 2012ye hazırlanıyorum..Anlıcan 1 senem boşa geçti atanamadımda.Ayrıca evi arıyan beni her gören hala olmadımı bak şura şura memur alıyor diyor.Sanki ben bilmiyorum ama olmuyor işte napiyim..
İnsanlar kötü niyetli değil ama beni her görenin aynı şeyleri sormasından çok sıkıldım.Şuan çok sıkıntılıyım bende siz gibi biran önce atanmak istiyorumki şu stres kalksın üstümden..Size tavsiyem bu olayı bu kadar takmayın kafanıza.Siz eliniden geleni yapın sonrasını Allah'a bırakın.Çünkü bu kadar dert eder ve sınav istediğiniz gibi sonuçlanmazsa yıkımı ağır olur sizin için.
Emin olun kısmetten öteye yol yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?