- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.327
- 798
hehe sonradan oldun demek kiZamanla oturur ya, hizli olmasina gerek yok. Cocuklar büyüsün zaten bütün halilar cöpe gidecek galiba bendeBu arada ilk bebegim süprizdi normalde cocuk sevebilen biri degildim. Hatta istemezdim.
Ama ylaniz büyüyen bir cocuk da benim icime sinmez. Madem anneyim en iyi sekilde olayim ama dimi. Gecmisimi bilmek istemezsin hic anac degildim
Aminnnnn insallahh...ben de sezeryan yaptim ilk dogumumu..o da var tabi..ama iyi bi doktora gidersek sikinti cikmaz dogumda da heralde...Hakkinizda hayirlisi olsun. Bazen plansiz oluyor bu isler. Zor ama halledecegiz. Benim sezeryan olmam daha cok düsündürüyor beni ilk dogumum sezeryandi ve dedigim gibi yardim edenim yoktu esim iste elinden geldigi kadar yardim etti.
Simdi eskisine göre cok uykusuz kalacagim. Zorlanacagim ama güclü olalim. Baska caremiz yok. Tecrubelerim saolsun o kadar strese hic gerek yokmus. Gelen bebek daha mutlu olacak eminim. Ben ne kadar gerilirsem kizim da gerilmis en cok o üzer beni.
Hayirlisi olsun Mmzab, hayirlisiysa da saglikla gelsin =)
İki kere düşünmeye gerek yok.herkesin doğrusu kendine.yani düşüncem değişmedi.inşAllah hamiledir benim temennim bu.çnkü planda olmadan gelen bebek güzeldir.belki düşünse uzun süre yapamıcak çnkü zorlukları düşünüp ertelicek hep.ben dediğim gibi temennide bulundum.ama Allah kendi kalbine göre versin die dua ettim.nolur iyi okuyun iyi anlayın.Siz buyutmeyecekseniz kimseye insallah hamilesindir demeyin. Sanki hamileyse gelip siz bakacaksiniz...
Neyse cok uzadi bu konu, ozetle demek istedigim duzgun bir yontemle korunan buna rağmen hamile kalan bir kadina bilincsiz demek cok buyuk haksizlik. Bir insana boyle bir haksizlik yapmadan iki kere dusunmek lazım.
ya sizin universitede arastirma filan yapmaniz gerekmiyor mu?ne isiniz var butun gun kk de?Sen bi okudugunu anla canim.sonra gel burda cemkir..senin gibi cahillere cevap vermiyorum artik..ha bu arada okugunu anlayamiyorsan dil uslup nedir bilmiyorsan ogretebilirim..cunku bi egitimciyim universitede...lutfen birazcik saygili olun insanlara olmayacaksaniz da size kimse yorum yapin yorum yazin diye zorlamiyor..cok acaip kadinlar varmis burda gormus oldum..bu benim ucuncu konum sadece ama heralde acmam bi daha ortalik garip insanlarla dolmus..
burda bir çok kadın tarafından aforoz edilebilirsin ... ben dahil olmak üzere çocuk için yanıp tutuşan bir sürü insan var burda.. veren de vermeyen de rabbim.böyle bir şey varsa da offlamak yerine şükretmelisin,kaldı ki 17ay +9 ay yaptığında 2 yaş kardeşler için çok da az bi süre değil..Kizlar benim 17 aylik bi oglum var ve adetim 3 gun gecikti...olcem strestenn...ya hamile kaldiysam diye...cunku oglum cok zor bi bebekti yeni yeni duzeliyo gibi...tam kendimi ona verecekken tam oglumla cok guzel zaman gecirecekken yeniden hamile kaldiysam nasil altindan kalkicam...iki cocugunun arasinda boyle az zaman olanlar nasil yaptilar ya da yapiyolar acaba...bi de hava degisimi adet geciktirir mi...off off
Zaten sonucu yazamayacagimm heralde bu gidisle......anammmmm ne insanlar varmis valla surdaki kirici dengesiz yorumlari okurken durumumu unuttum...neyse hayirlisi olsun anlayan dogru anladi anlamayan da saz calip oynadi burlardaBu kadar yorumdan sonra konu sahibi hamile değilse onu söylemeye korkacak
Canım benim oğlum 12 yaşında hep sadece spiral le korundum hiç hazır hissetmedim kendimi şimdi planlı olarak hamileyim ve inan senden daha çok korkuyorum bu kadar ara verdiğim için tabi.. Keşke oğlum daha çok küçük ken yapsaymisim diyorum en azından beraber büyürler di..
Kısmet artık varsa gebelik beraber büyürler Allah in izniyle sıkma kendiniHakkında hayırlısı neyse o olsun :))
Tamam oldu canim hadi gidiyorum senin sozunu dinleyeyim...hasbinallah sana mi sorucam nerde ne zaman ne yapacagimi...varya cok yasayin emi tum stresim gecti sayenizde...neyse sikildim ben senin gibilere yorum yazmaktan..ben gercekten anne olan iki cocugunu buyitebilmis kisilerle sohbet edicem..annelerin tecrubeleri kiymetlidir benim icin..hadi canim gule guleya sizin universitede arastirma filan yapmaniz gerekmiyor mu?ne isiniz var butun gun kk de?
Yok bi esim var..biz esimle is nedeniyle ailelerimizden uzak bir sehirde yasiyoruz annelerimiz de rahatsiz o yuzden biz ikimiz yapiyoruz ne yaparsak..Valla bence en doğrusu bu.
Bakacak yardım edecek biri yok mu?
Aminnnnn insallahh...ben de sezeryan yaptim ilk dogumumu..o da var tabi..ama iyi bi doktora gidersek sikinti cikmaz dogumda da heralde...
hehe sonradan oldun demek kibende çocuklara ölürdüm. nerde bir çocuk orda ben. ilk evlendiğimiz sıralar bayramda seyranda bir araya gelince büyükler içerde ben ve çocuklar girişte otururduk. oğlum oldu uykusuz geceler, kusmuklar, kakalar sonuç ben pert nerde bir çocuk ben farklı yer de ne diyelim Allah uzun ömürler versin yavrularımıza inş her şey başımızı gözümüz üstüne.
kolay gelsin. Allah gonlune gore versin. Amiiiiiiiiiiiiiiiin.Tamam oldu canim hadi gidiyorum senin sozunu dinleyeyim...hasbinallah sana mi sorucam nerde ne zaman ne yapacagimi...varya cok yasayin emi tum stresim gecti sayenizde...neyse sikildim ben senin gibilere yorum yazmaktan..ben gercekten anne olan iki cocugunu buyitebilmis kisilerle sohbet edicem..annelerin tecrubeleri kiymetlidir benim icin..hadi canim gule gule
Eşi azosperm olanlar ve klinefer olanlar konusuna bakarsan anlarsın demek istediğimi. Sizde yorum yaparken cok kırılırıcısnız emin olun. Ben mi belirliyorm dedim iyi okuyun Allah dedim. Belki benim yaram var nerden biliyorsunuz de benim hayatımı iki cümleyle yargılıyorsunuz kaldı ki konu sahibi olan siz değilsiniz.Bu benim düşüncem konu sahibi kırılırsa da bunu ben gerekirse özel mesajla da mesaj atarak tamamlayabilirm. Su an hamileyim kac ay önce bebegimle alakalı seyler yasadım Aldır diye cok baskı gördüm dimdik ayaktayım. Bebegim %95 klinefer cocugu olmucak ilerde. Böyle konularda hassas oldum. Belki de hamilelik hormonları. Ama bu bana herkesin icinde böyle bir sey yazmanızı ve gerektirmez. İste basına gelen anlıyor böyle seyleri.Insanlar her gun bebek bebek diye uzuluyorsa herkesin bebek istemesi mi gerekiyor? Zaten kucuk bir cocugu varmis konu sahibinin ve zor bir bebekmis belki ikinci cocuguna manen ve fiziken hazir hissetmiyor kendisini? Neden insanlar hep ayni seyi istemek zorunda olsun ki? Huzursuz olmus ve konu acmak istemis. Ilk bebegi kucukken tekrar hamile kalip cocuklari buyuyenlerden "zor ama oluyor gidiyor iste" lafini duyup biraz rahatlamak istiyor da olabilir. Kaldi ki olursa da aldirmam demis. Ne demek allah alir sizden o bebegi? Siz mi belirliyorsunuz bunu? Ben de siz gibileri anlamiyorum. Cok kiricisiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?