Yoksaa ikinci kez mii ....kafayi yemek uzereyim...

sen konu okumasını gerçekten bilmiyorsun. kadın hamile miyim değil miyim dememiş. arasında bu kadar az ay farkı olanlar altından kalkabilir miyim, mevsim adet gecikmesine neden olabilir mi demiş.
hoş bu mesajı da yanlış anlayabilirsiniz de gene de yazayım. bazı insanların gerçekten kalpleri kapkara yazık.

[QUOTE="deliha86, post: 47813108, member: 700643"billa ağzını öpiiim...keşke herkes bukadar bilinçli olsa.ozaman kadınların bütün endişeleri bitecek..[/QUOTE]
@deliha86
Kesinlikle öyle.
Ben korunmam sen korun diyen bir erkeği hayatta yatağıma almam, cinsellik paylaşmam onunla. Gitsin kiminle beraber oluyorsa olsun, benimle olamaz. Önce adam olacak. Yazık kadınlara.

arkadaşım spiralle korunuyorum. ilk aylar idrar testini her geciktiği gün yaparsım, üzerine de kan testi yapardım çünkü çocuk büyütmenin bu kadar zor olduğunu görünce çok şaşırdım. oğlumun en güzel günlerini abi olarak geçirmesini istemedim. Rabbime isteyene ver diye dua ettim. oğlum 1,5 yaşında falanken adetim düzeldi. daha sonra gene aynı sıkıntıları yaşadım. hatta kan testimin birinde hamilelik sınırındaydı değerim ama yine değildim. elbette ben de isterim oğluma kardeş kendime 2. bir evlat ama bakacak durumum olduğunda.
o yüzden burdaki olumsuz yorumlar boş keseden yorumlar. gerçekten sorumluluk sahibi olan anneler değil o saldıranlar.
onun yanısıra hamile değilsinizdir bence. korunuyormuşsunuzda mevsimseldir. eğer varsa da inanın 2,5 yaşlarına geldiğinde kuzucuk baya bir yol katettmiş olursunuz zaten.

Arkadsa kayiliyorum sadece insanca soru sordum daha ilimli cevap verebilirsiniz...o kadar sert ki insanlar anlamiyorum..bu sayfanin amaci dertlesmek fikir almak degilmidir...yani senin mantiksiz gordugun konunun mantikli mantiksiz oldugunu sormuyorumki..okursun konuyu. yazmak istedigin bisey varsa yazarsin sacma buluyorsan da okuyup gecersin..bu kadar kirmayin insanlari ya tanimiyosunuz karsinizdakini..

Ne de guzel yazmissiniz ben de tam bu endiselerden dolayi ogluma haksizlik eder miyim endisesiyle buraya derdimi actim isitmedigim hakaret kalmadi hele ki bayanin biri yazmisya o cocugu allah alir senden diye ... bu yorumu okuyunca konu actigima binpisman oldum...ben bi anneyimm...isteyerek anne oldum..hamileysem de ikici de benim evladim olacak ona da gece gunduz bakacagim..nihayetinde cok haklisiniz o saldiran kisiler anneligin ne demek oldugunu bilmeyen...karsisindaki kisi eger hamileyse daha dogmadan allah onu senden alir diyecek kadar allah korkusu olmayan insanlar...yazik gercekten cok yazik...ben hamile miyim diye konu acmadim..iki cocugumun aradi az olursa ne yaparim tecrubelilerden yorum almak icin actim ama ancak sizin gibi arkadaslar anladi beni...inanin anlayisiniz icin tesekkur ederim...

üzülmeyin boşverin. dışarıda sesleri çıkmıyor burda kahraman oluyor onlar. zaten o cümleyi kuran kişinin kendine acıdım ben. ne kadar iddialı bir cümle. yazık boşverin. inş hakkınızda hayırlısı neyse o olur

Zaten yazmak istediğim şeyi yazdım :) tamam senin istediğin gibi bir cevap yazayım : canım hamile değilsindir.hamileysen bile ilk çocuğunla aralarındaki az yaş farkı zor gibi görünsede , bir anne herşeyi halleder.ilerde arkadaş gibi olurlar daha güzel hatta.ama test yap önce kendini bukadar germe boşuna.hayırlı günler dilerim...

Cokkk haklisin arkadasim bazi insanlarin yuregi gercektennn kararmis...bi okudugunu anlayip yorum yapabilseler...bi insanlara saldirmadan gercekten ne hakkinda yardim istedigini anlayabilseler...allah cocugu olmayanlara insallah ama insallah saglikli bebekler versin..ben kimsenin yarasini acitmak icin yazmadim..oyleki ben bi anneyim ve anneligin ne muhtesem bisey oldugunu biliyorum o yuzden hemcinslerimun bunu yasamasini cok isterim...lutfen yorum yaparken dikkat edin ya bukadar at gozlugu takilip karsidaki insana saldirilmaz..

Canımsormak iistediğinsoruyu ben aanladımbenimde 18 aylik bir ooğlumvar cçokzor bir cocuk konu ilgimi cçekti cunku bende ikinciyi yaşımdan dolayı düşünüyorum bende rica edeyim eeleştirmekyerine konu hakkinda bilgisi olanlar yyazsınbenim ggibilerde yararlansin

Ya siz ne kadar saygisiz bi insansiniz...o zaman konu acan herkese hakaret edelim sonra da diyelimki konu actiysan yorumlara katlanacaksiniz...yok boyle bi dunya..yok boyle bi ahlak...birazcik saygili olucak insan insana..yazik sizin gibi zihniyete...

Benim de korkularim var...gerci cevremdeki herkes bana ikinciyi de yap bak bukadar eziyet cekiyorsun ikisini biarada buyitursun dediklerinde yok dedim hep yapamam...ben cok yipraniyorum oglum azcik buyusun o bana doysun ben evladima doyayim diye..ama allah verdiyse yapxak bisey yok bakanlar nasil bakiyo biz de bakariz...

Hakaret nerde afedersin ? Yorumlara katlanacaksın değil ,saygı duycaksın yazıyor..hakaret etmedim etmemde...iyi okuyun.

Dogru diyosun tecrube edindik baya..ama benim en buyuk.korkum oglumun bundan kotu etkilenmesi zaten bana cok duskun..napariz bilmiyorum korkuyorum ama olduysa da yapcak bisey yok ustesinden gelicez..

Daha tuvalet egitimi vermedim, hala yanimda uyuyor düsün bes ay sonra bebekle neler olacak. Kizim da benden daha hic ayrilmis degildir. Simdiden bebek gelecek diye hazirliyorum. Abla olacaksin diyorum. Zarari en aza indirmeye calisiyorum.
Hersey mükemmel olacak degil. Yalnizim da, cok agladim yeri geldi caresizlikten. Ama dogru yetistirilen bir kardes ona verebilecegin en iyi sey. Dogunca halledersin.. Yani belki de uyum saglayacak. Zor olacaksa da o zaman düsünürsün mecbur. Bir sekilde büyüyor. Oyun arkadasi olmasi cok güzel olacak.
Cocuk büyütmek zaten zor bir is.
Yapacak birsey yok, dünyaya gelen geliyor. Sen yeter ki güclü ve cesaretli ol. Kalkarsin ayaga birseycik olmaz.

Iki cocuklu benim çevremde çok ama yaş aralığı bu kadar az değil böyle aralıkta olan arkadaşlar yorumlarını yazarlarsa sevinirim bende

hanımlar konu sahibi size hamile miyim diye sormadı farkında mısınız???
Evet oyle sormadim dogru anlamissiniz...allah o cocugu ceker sizden alir...nasil bir yorumdur..cok saskinim nasil bir bedduadir bu...nasil bi yurek boyle bi beddua eder...neyse anlayan beni anladi zaten siz sikinti etmeyin benim konu basligimi..

çok gerişlmişsiniz
ama olduysa ne güzel beraber büyürler
kardeşimle aramda 4.5-5 yaş var
bazen hiç anlaşamıyoruz..inanın böylesi daha ii olur...zaman zaten akıp gidiyor..

hava ve mevsim değişikliklerinde adet gecikmesi normaldir :)
ama benm ablamla aramda 1 yaş 11.5 ay var tam olarak. yani ablam 2.5 aylıkken filan ben oluşum. gayette mis gibi büyüdük işte. hayırlısı olsun hakkınızda. inşallah gönlünüzden geçen olur ama olurda hamileyseniz sıkıntı yapmayn Allah yardım eder

Insallahhh dediginz gibi olur..allah size de kolaylik versin...zor olacak ama olacak bi sekilde..ben ogluma desem anlarmi ki kardes kavramini bilmiyoki...daha tam konusamiyo bile kuzum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…